Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Strzyga - dzięki!
Ponia  🏇
Poniuś jasne ze nie 😉 fajnie bylo w koncu poznac osobiscie rude no i Ciebie, a w sumie to was 😉
jak tam dzisiaj poszlo?

Ponia, jak poszło?
Według smsa, Ponia była 6. w mistrzostwach, a dziś wygrała N i C Robinem.

Dokładnie tak😉 🏇

edit:
a jeśli chodzi o majówkę to pewnie i Ja będę🙂
a kiedy w końcu jest Starogard? i ma ktoś może propozycje Owczarni? 😉

Starogard będzie w dniach 1-3 maja tj. od piątku do niedzieli, propozycje się robią, niedługo będą dostępne na witrynach, mogę uchylić rąbka tajemnicy że jest przewidziany np. konkurs P nocny, przy sztucznym oświetleniu 🙂
Brzmi ciekawie ! Może pojedziemy pooglądać trochę 🙂
Cimeries, kuszący ten nocny 👀
Cimeries, szkoda że w ciągu 3 dniowych zawodów nikt nie pomyśli o kilku konkursach ujeżdżeniowych. byłoby super gdyby SO o tym pomyślało.
Od jakiegoś już czasu funkcjonuje nowa, ciągle uaktualniana strona Pomorskiego Związku Jeździeckiego a na niej kalendarz do września:
http://pomorskizj.pl/node/48
🙂
mimo,że W. bluzę pomzj dostał już kilka miesięcy temu,jakoś nie przyszło mi do głowy,że adres,który tam jest,jest właściwy i działający  :lol😀zięki Momi!

Cimeries, szkoda że w ciągu 3 dniowych zawodów nikt nie pomyśli o kilku konkursach ujeżdżeniowych. byłoby super gdyby SO o tym pomyślało.
znając coroczną frekwencję na tych zawodach, gdyby organizatorzy zdecydowali się wpleść jeszcze konkursy ujeżdżeniowe, to N klasa zaczynałaby się chyba po ciemku....i wtedy można by mieć kilka nocnych atrakcyjnych konkursów...no chyba,że wyłuskaliby gdzies miejsce na czworobok niezależny od parkuru i rozprężalni 😉

Ponia - gratuluję ,mijaliśmy się wczoraj na spacerowej...niestety nasze dziecko miało wczoraj inne plany niż oglądanie konkursów  🤣

Lena - Tobie również gratuluję czystej L  😅

szkoda tylko,że znów 2 konie,jeden po drugim musiały się wyłożyć,żeby ktoś pomyślał,że coś z podłożem jest nie tak....dobrze,że to już koniec halówek....

Ktoś wie jak poszło Zapnij się?
Aurą w sobotę miała parę zrzutek, Landratem o ile pamięć mnie nie myli(a często myli), na czysto, w niedziele mnie nie było.
Ktoś, innej opcji niż równolegle nie widzę.
w zasadzie czy to aż taki problem?
chętnie pojechałabym jednego dnia skoki drugiego dressage na przykład
i pewnie nie tylko ja
Jak milusio że majówka jest  😅
...To się pojawimy  😁

O ile pamiętam to mój koń tą nocną P wygrał kiedyś  😁
Ktoś, innej opcji niż równolegle nie widzę.
w zasadzie czy to aż taki problem?
w naszej pomorskiej rzeczywistości,takie rzeczy to tylko w erze....np. niby podczas HPP mają być otwarte konkursy,termin zgłoszeń dziś mija,a nadal nie wiadomo które i czy w ogóle będą jakieś otwarte konkursy...a zgłosić się trzeba było.

chętnie pojechałabym jednego dnia skoki drugiego dressage na przykład
i pewnie nie tylko ja
to mam propozycję...zapisz się na WKKW w Sopocie,są 2 dniowe - i możesz wystartować tylko pierwszego dnia,gdy jest czworobok i parkur,a z crossu się wykreślić  🏇
Ktoś, eee no cross też dałabym radę... nie wiem jak koń 😉
Jak milusio że majówka jest  😅
...To się pojawimy  😁

O ile pamiętam to mój koń tą nocną P wygrał kiedyś  😁

To super  🙂 a Dancer chyba faktycznie wygrał ale w zieleninie 🙂
Z tymi konkursami dressage to chyba nie da rady bo jak już Ktoś wspomniała frekwencja jest zazwyczaj duża, mam nadzieje że tak będzie i w tym roku 🙂
Jako konkurs dodatkowy przewidziany jest jak w ubiegłym roku "konkurs na oklep" który cieszył się zainteresowaniem  🏇
Cimeries, widzisz, wiesz więcej niż ja 😁

Pozdrawiam
Zuziasta
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg222055#msg222055 date=1239006458]
niby podczas HPP mają być otwarte konkursy,termin zgłoszeń dziś mija,a nadal nie wiadomo które i czy w ogóle będą jakieś otwarte konkursy...a zgłosić się trzeba było.
[/quote]
Ktoś, Możliwe że chcą zobaczyć ile będzie koni na HPP, jeśli mało to pewnie ogłoszą, że będą otwarte konkursy.
Ktoś, Możliwe że chcą zobaczyć ile będzie koni na HPP, jeśli mało to pewnie ogłoszą, że będą otwarte konkursy.

Qaida - wiem,wiem,że o frekwencję i czas chodzi...po prostu w propozycjach wspomniano tylko o konkursach otwartych i na razie cisza z konkretami 👀 a w tym czasie jest też Rakowiec, więc czas podjąć juz jakieś decyzje "transportowo-logistyczne" 😉
Sigma, taka sprawa. Koniczyna nam zanika. Moglabys wpasc wygolic na nowo??
Klami,  zaraz sprawdze czy maszynka zipie
Sigma, no i jak??
dziala. na krotkiej siersci da rade zlapac (bo nikt w domu nie chce dac glowy zebym sprawdzila :P)
po srodzie moge wpasc. a ta koniczyne jeszcze widac? bo nie wiem czy uda mi sie dokladnie taki sam szablon zrobic, a nawet napewno nie wyjdzie identyko
Sigma, jak sie przyjrzec to jeszcze widac. On caly w ciapki a tam ma jednolite i troche krotsze.
znalazlam srodek tej koniczyny co wtedy wycinalam wiec luz.
tylko pogadaj z tym oszolomem przed zeby szablonu nie rwal, bo znow przyjdzie niedobra ciocia Janka i da po lbie 😉
Mam zdjęcia z niedzieli...(niestety za jakość i wykonanie nie ręczę)

re-Voltowicze/Voltopiry...

więcej (na razie część)
Lusia :kwiatek:
ps. nie można wejść do galerii , musisz podać hasło.
Lusia super fotki!

Ktoś dzięki 🙂 Szkoda tylko, że jak jadę w miarę ładnie to uwalam 3, a jak jadę brzydko to na czysto 😉
Lena, witać glut stara się bardziej jak ma pod górke 😉
tak w ramach ciekawostki dla tych co nie bywaja codziennie na hipodromie
plac csi

Właśnie !
Lena chciałam ci powiedzieć, że twój Glucik ślicznie wygląda w tym komplecie 🙂 a przejazd również widziałam niedzielne L bodajże i jak na moje było ładnie 🙂
Sigma - to beton? Co robia z tym placem?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się