Taaak.. Wlasnie zrobilam 15 rundek winda... jestem wykonczona.. Ilez ja rzeczy zgromadzilam przez 4 lata... Ale wywioze juz nakgorsze rzeczy, a takie bez ktorych tu przezyje... A za 2 tyg ciezarowka bedzie 😉
ja czasem jak robię porządek w różnych pierdołach to jesem przerażona ;-) a w ogóle to niedawno doszłam do wniosku, że jak będę kupować mieszkanie to musi być spore... a i tak połowa to będą szaaaafyyyy.... 😉 (trzeba grac w totka!🙂😉
Zuziasta taaaakk będę 🙂 Aurą pojadę L P a Siwkiem Mistrzostwa .. Kurde powoli wracam ale zrobiłam się jeszcze bardziej dzika naz zawsze .! myślałam że nie można bardziej niż dawniej.. a tuuuu 🙂😉 hihi .. wszystko chce TU TERAZ I KONIEC KROPKA .! . noooo ale dobrze jest.
eeejjj powiedzcie mi co GLEBA robi na koniach ? Boże jak tak Go uwilebiam ... raz widziałam Go w Dworku Zielenin i stał koło mnie... myślałam, że padne.! a potem po wypadku byłam w Sopocie nie Mistrzostwach Pomorza ale tylko ogladałam bo noga w stabilizatorze i obojczyk złamany. No i gadam z Mama a tu mi GLEBA przechodzi koło nosa.. aaaaaaa szał 🙂😉 aż mama myslała,że zemdlałam hihi 😀 nie no beka musi być :PP
eee crazyy miałaś mnie odwiedzic i cooo ?;> dojechać nie możesz ? zaspy czy jak ?:PP hihi...;.
kto będzie w ten weekend w Sopocieee /? kto bedzie startowac?
Zapnij się Gleba jak ja jeszcze w Sopocie byłam to sobie pomykał na konikach 🙂 i raczej dość często można było go tam spotkac.
Ja nie wiem czym wy sie tak zachwycacie;P Facet jak facet a to ze wystąpił w Y.c.D no to co>? aaa do mnie powiedział Dziękuje jak drzwi do hali mu przytrzymałam bo akurat wchodził:P aaaaaaaa 😎
Cooooo ty! ta bezczelna Arwena, wyobraz sobie, chciala KLUSOWAC na hali! gdy ja sobie spokojnie stepowalam i na mnie krzyczala! bezczelenstwo no :P hahahahahahah
Tego nie wie nikt chyba poza "gora". (ale moze sie myle)
Wnioskujac jednak z tego, ze potrzebuja calutkiego dnia to chyba bedzie jakas glebsza zabawa. Na zwykle dosypanie / wyrownanie to ze 4 godziny gora. Jesli jednak skonczy sie na zwyklym wyrownaniu to sa smieszni.
ojjj wiem ... Gleba jest zwykłym facetem .. ale jak super tańczy. wszystko potarfi zatańczyć.! od HIP-HOPu po samą Mambo.. to jest piękne 🙂 i o to mi chodzi..
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg177796#msg177796 date=1234886615] ojjj wiem ... Gleba jest zwykłym facetem .. ale jak super tańczy. wszystko potarfi zatańczyć.! od HIP-HOPu po samą Mambo.. to jest piękne 🙂 i o to mi chodzi..
Dziękuje Poniuś. a Ty będzieszzzz /.? [/quote]
Nie, nie będzie mnie bo akurat mi się semestr letni zaczyna i muszę pojawić się na uczelni.