Czy to możliwe, że został już osiągnięty limit zgłoszeń na HZRB 07-08. w Sopocie? Czy po prostu panel zgłoszeniowy szwankuje? Ewentualnie do kogo uderzać z zapytaniem o możliwość zgłoszenia? help :kwiatek:
Myślę, że zgłoszenia są już zamknięte po prostu. Nic dziwnego zresztą, zaraz zawody. Hipo opublikowało już listę zgłoszeń i rozstawienie koni na te zawody.
anai, no nic dziwnego. Przecież w zeszłym sezonie bywało nawet tak, że lista zamykana była tydzień przed zawodami i tworzyła się lista rezerwowa a boksów nie było wolnych 2 dni po opublikowaniu propozycji. Na poprzednich nie było tłumu, bo się terminy pokrywały mocno z innymi z tego co kojarzę. Zresztą z tego co pamiętam, to właśnie od listopada zaczynał się szał i listy na ponad 100 koni w niemal każdym konkursie.
Edit.... Na kolejne zawody ZO +ZR tez juz są zamknięte zgłoszenia.
[s] Jadę na zawody ujeżdżeniowe do Sopotu w ten piątek, z Pepowa. Mam jedno wolne miejsce w przyczepie, mogę kogoś zabrać. Kontakt na priv[/s] edit. nieaktualne
Będąc ostatnio na zawodach w Sopocie zasłyszałam informację, że za 2 tygodnie (6-7. lutego) będą kolejne eliminacje Jump Off, natomiast tydzień później będą zwykłe skokowe regionalki. Prawda to? Bo na stronie hipo nic na ten temat nie widzę. Ktoś się orientuje?
Angeel, mają być 3 dniowe regionalki 13,14 i 15 lutego. Ze względu na ferie mają być aż do poniedziałku. Są w kalendarzu na stronie hipo i dwa dni temu chyba pojawiła się ta informacja na fb.
Hej 🙂 ,czy wiecie o jakiś zawodach towarzyskich które będą rozgrywane w najbliższym czasie w okolicy Trójmiasta (do 100 km) OPRÓCZ Sopotu ? Dzięki za jakiekolwiek info :kwiatek:
Finał Jump off Bardzo przybliżona godzinówka na piątek: mini LL - 07😲0; LL - 07:40, L - 10😲0, P - 13:30, N - 17😲0, C - 20😲0, CC - 21😲0, RidersParty 21:30
anai O, super 😀 Z tego co wiem, a wiem niewiele 😉 startujemy w sobotę i niedzielę. Chociaż "startujemy" to może za dużo powiedziane, bo mają to być zawody typowo pokazowe. Do tego prosili nas o zabranie pary, a nie singla, więc jedziemy parą zrobioną z dwóch singli w ostatnich trzech tygodniach 😁
Chyba będziesz startować po nas - fajnie, bo będę mogła spokojnie obejrzeć 🙂
EDIT: Kicha, ja jednak nie jadę. Możecie w razie czego małża zaczepiać 😉 Nam niestety nie udało się znaleźć nikogo odpowiedniego do opieki nad końmi (zwłaszcza, że mamy trzy w treningu), więc muszę zostać i się śmierduchami zająć.
anai Bardzo żałuję 🙁 Małżu też niezbyt szczęśliwy, że z innym luzakiem pojedzie. Ale co zrobić, taki los z kopytnymi. Powodzenia w startach, czekam na relacje 🙂