Ale załącznik elektronicznie się do nich wysyła tak? Czy trzeba im druk osobiście dać? Chyba osobiście coś słyszałam? Zaraz sprawdzę pocztę... Dziękóweczka 🙂
Napisane jest, ze "dostarczyc do ksiegowosci". Ja to wyslalam mailem, bo nie wybieram na hipodrom w najblizszym czasie. Ale jakbys sie dowiedziala czegos, to daj znac 😉
Jedzie ktoś z pomorskiego na majówkę ale do Białego Boru? 🙂 Propozycje i miejsce kuszące 😀 Jest szansa na kogoś znajomego? 🙂 Chcę sobie wypocząć w miłym towarzystwie nad jeziorkiem 🙂
Kwidzyna nie jadę, coś jeszcze mnie ominęło? Chyba, że myślisz o treningu u Nas 😉 To w sumie jak trening 😉 A na majówe chce pojechać bo to będą prawie dwa miechy bez zawodów a w wakacje nie wiem czy dam rade do BB... A w BB relax w 100% 😉 Tylko towarzysko widzę, że słabo 🙁
W ogóle powiedzcie mi jak to jest, że wcześniej spisywałam terminy zawodów w BB i był jeden pod koniec kwietnia drugi w połowie maja a teraz zrobił się jeden na sama majówkę? Zaskoczyło mnie to i juz noclegów nie mają w pensjonacie na miejscu... 🙁
No już sobie pozmieniałam terminy na mojej kartce z zawodami 😀 ciężko to ogarnąć 🙂 I wyszło,że majówki nie pojadę nigdzie... Trudno! Ale przynajmniej Sopot coś organizuje w maju 🙂 A BB później 😉 terminów maja w tym roku od groma 🙂
Angeel, nie słyszałam żeby ktokolwiek cokolwiek o tych zawodach wspominał. Co prawda jest jeszcze troche czasu, ale np. propozycje BB już są i juz jest full chętnych sądząc po wpisie bluehorse.
Angeel, jak chcesz na majówkę do BB jechać, to juz planuj i sie zgłaszaj. Nie wiem jak z boksami, czy lista zgłoszeń, ale z tego co słyszałam to z noclegami juz jest problem.
Dziewczyny to dopiero poczatek miesiaca, do tego swieta. Obstawiam,ze jak ludzie pojda do pracy to propozycje sie pojawia 😉 Jeszcze niedawno ktos narzekal,ze panel hipodromowy otwieraja tak wczesnie i nikt nie wie ponad miesiac przed zawodami gdzie chce i co jechac, jakimi konmi itp. 😉
Teraz dopiero Sopot - może szefostwo do BB - ja oszczędzam i zarabiam kasę aktualnie 😀 W zimowym poszalałam teraz basta 😎 ...no i rozpuściłam się na kwarcu :P
Ja się na razie zapisałam tylko na ZO. Bo mam dylemat czy konia przywieźć już na ZR 9-10 i zostać do ZO, czy pojechać bliżej na jednodniowe 9, i potem przyjechać już tylko na ZO... Za dużo zawodów mam do wyboru i się człowiekowi we łbie poprzewracało :P