ponia, bedziesz na tych konsultacjach?? Pisali, ze dzieci i mlodziez, lapiesz sie??
Może MJ pod młodzież się załapie;p Wysłałam zgłoszenie,nie dostałam odp ,że za stara jestem;] Zresztą śniło mi się dzisiaj,ze mnie przyjeli😉 Zrobi jej się dwa kitki i będzie grało xP
Po zawodach 21-22 w pon-wtorek lub wt-środa w Zielonej Bramie treningi będzie prowadził wielokrotny olimpijczyk i Mistrz Polski,więcej info udzielę na pw.
Co do weekendowych parkurów...jak oglądałam film z sobotniego L i P myślałam,że koleżanka parkur pomyliła,dlatego tak krązy i idiotycznie czasami najeżdża...ale jak w niedzielę na własne oczy zobaczyłam m.in. najazd na szereg w drugiej fazie L oraz rozstaw przeszkód P nie miałam wątpliwości....wnikliwie będę czytała propozycje,zanim wybiorę się na kolejne zawody...ciekawe costanie się z pismem,które złozyli startujący w niedzielę zawodnicy.....
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg170985#msg170985 date=1234217943] Po zawodach 21-22 w pon-wtorek lub wt-środa w Zielonej Bramie treningi będzie prowadził wielokrotny olimpijczyk i Mistrz Polski,więcej info udzielę na pw. [/quote]
to tajemnica kto bedzie te treningi prowadzil ze nie mozna tu napisac?
taki sposób stawiania parkurów tłumaczą tylko 2 rzeczy : albo niekompetencja ( o którą tak doświadczonego człowieka nie podejrzewam) albo zwykła,ludzka, niczym nieuzasadniona złośliwość.....
jedna z zawodniczek (bardzo doświadczona i spokojna z natury) napisała zażalenie na stopień trudności parkurów ,nieadekwatny zupełnie do rangi zawodów i rodzaju konkursów....podpisało się kilka może kilkanaście osób...trochę szkoda,że nie wszyscy mieli odwagę podpisać się z imienia i nazwiska - ale jestem w stanie to zrozumieć...bo przecież nie podcina się gałęzi na której się siedzi....
tak sobie właśnie pomyślałam,że jakby parkur klasy L z niedzieli podnieść o jakieś 6 dziurek,to byłby super parkur na ZOO na klasę C albo i CC....
hmh ja jakoś nie zauważyłam żeby to pismo krążyło a i w sobotę i w niedzielę byłam do końca... chyba że to krążyło między LL a L 🤔 a myślę że jedyna nie byłam... na hipodromie jakoś też specjalnie nic na ten temat nie słyszałam, przeczytałam o tym "liście" ? "skardze" ? na forum
Jeżeli z czymś się nie zgadzam lub coś mi przeszkadza to nie trzeba nic szukać tam nic nie krążyło. po prostu kto uważa ,że jest żle pisze o tym do SKJ lub PZJ czym więcej tym lepiej bo bardziej prawdziwe. a pismo było złożone w sekretariacie.
No wlasnie. HPP coraz blizej a jesli sie nie myle byl postawiony Hipodromowi warunek, ze musi wymienic podloze.
No właśnie, plotki o wymianie podłoża coraz głośniejsze, ale szkoda, że nie słyszeliście oburzenia kilku osób, jak się dowiedziały, że jest taka opcja, że z tego super podłoża trzeba będzie kupy po swoim koniu sprzątać. Ktoś ( nie forumowy 😉 ) puścił plotkę, że na hali będą kamery, żeby wyegzekwować właśnie zbieranie kupek. Ale ludzie mieli miny...
Lena, dokladnie. HPP juz potwierdzony. Wiem z wiarygodnego zrodla, ze warunek podloza byl hipodromowi postawiony. To chyba znaczy, ze rzeczywiscie cos sie powinno niedlugo zaczac dziac. W sumie to pare dni temu widzialam jakas grupke facetow grzebiacych w piachu a potem bawiacych sie tymi laserowymi miarkami geodezyjnymi. Nikt nie potrafil mi odpowiedziec o co chodzi.
Hehe... ja mialam okazje posluchac bardzo zabawnej rozmowy o tym. Zapewne chodzi o te same osoby... 😉
Ja tam moge kupy sprzatac, za fajne podloze, na ktorym w koncu bedzie mozna bezpiecznie pracowac.... prosze bardzo. Chociaz w sumie to biorac pod uwage liczbe koni, obszar itp. to moglaby sie zajmowac tym obsluga, bo w sumie jak to rozwiazac?? Kon zrobi kupe, zsiadasz, biegniesz po "sprzet" a konia ktos Ci trzyma?? Sprzatasz, wyrzucasz i wsiadasz?? Hmm....
kate, jesli rzeczywiscie zrobia "takie" podloze to ja moge kupke po moim sprzatnac. Prosze bardzo. Zreszta Ci, o dziwnych minach mieli takowe z zupelnie innych powodow niz piszesz. Ot, klimacik hipo.
Nie warkoczyki tylko "kiteczki". 😉 Zdradz kiedy przebywalas na hipo to moze rozwieje watpliwosci. Widzialas mnie na koniu?? A tak na marginesie to nastepnym razem sie pokaz. 😉