Dzięki za opinie 🙂 Tak właśnie czułam, że może być wesoło w tych domkach... 😉 no nic... narazie jestem zapisana na domek... a jak się coś zwolni to na pensjonat jestem pierwsza w kolejce... 🙂 A jaktam w samym pensjonacie. Nowa część ładna, a ta stara?? 🙂
jaskierkowa, domek mimo wszystko da się przeżyć. Lepsze to, niż nic. Ja miałam trochę pietra, bo spałam tam sama, dlatego teraz zarezerwowałam pokój w pensjonacie jakiś miesiąc temu 😉
Klami, rozprężalnia jest na tej samej hali co parkur (fizelina). Oprócz małej rozprężalni za trubunami są wyznaczone dwie przeszkody na parkurze, które skacze się w grupie rozprężeniowej.
Ja będę - muszę zaliczyć szkolenia do licencji 🙂 Po za tym lubię zazwyczaj szkolenia 😉 jestem dość otwarta na wizje najprzeróżniejszych trenerów i w ujeżdżeniu i w skokach 🙂
A kto się szykuje na ZR w skokach w Sopocie? 😉 ciekawa jestem czy będzie znowu tak dużo osób jak na ostatnich halówkach 🙂
Dziś natomiast rozbawiło mnie zwieńczenie kursu naturalsów. Pakowania do przyczepy chyba nie przerabiali, bo mieli "drobny" problem z odjechaniem wieczorem z końmi do domu. Ups....