Gratulacje dla pana Grzegorza Psiuka za wywalczenie vice-mistrzostwa Polski. :kwiatek:
Przy okazji skopiowana poniżej informacja z gł.strony pomorskiego związku- czy oni są w temacie 🤔
Gratulacje dla G. Psiuka! Data: Lipiec 6, 2014
Miło nam poinformować, że na rozgrywanych dziś Mistrzostwach Polski w skokach, w Warce, Grzegorz Psiuk na koniu Ares zajęli III miejsce, zdobywając brązowy medal.
Mam pytanie o Biały Bór... Oczywiście nie ma już wolnych miejsc w Hubertusie w pensjonacie - są tylko domki- i tu moje pytanie jak ze standardem tych domków...?? Zdjęć nigdzie nie ma, Pani z recepcji średnio mi je opisała... Boję się, że będzie jak w komunistycznym ośrodku wczasowym... Nie jestem księżniczką ( 😂 ), ale jakiśtam standard bym chciałą mieć... 😉 Z góry dzięki dziewczyny 😉
Nie wiem jak wygląda to obecnie, ale dwa lata temu domki to była masakra. Nie byłyśmy w stanie nawet jednej nocy tam przespać, łazienka dramat i wyniosłyśmy się do pokoików u takiej pani za rondem. I od tamtej pory na ogół u niej śpimy, co prawda łazienki i kuchnia wspólne, ale czyste i schludne.