Deb znowu się głupek naciągnął, tym razem na drugą nogę, żeby było ciekawiej. Któregoś pięknego dnia mnie przez niego szlag trafi. Trzymajcie kciuki, żeby się szybko był uprzejmy kurować, bo jak znowu nie pojadę wkkwowskich u siebie to się zdenerwuję...
Lenka trzeba było mnie zaczepić 😀 moje konie szły pierwszy raz zawody od czterech miesięcy... i niestety to było widać 🤔 ale tragedii nie było więc do przodu 🤣
Losieczka widzialam cie 😀 i ktore miejsce w koncu mialas bo widzialam ze blisko normy 🙂 a tak btw... gdzie stoicie ? (moze takie pytania juz padaly, ale nie kojarze :P )
nie chwale sie bo przejazd stylowo dla mnie do d... no ale na pucharek sie załapalam.. ktos bedzie jutro robil zdjecia?
tez bym sobie L wkkw smignela, ale napewno jeszcze nie teraz 😉 ale.. 15 marca mamy jechac pierwsze zawody ujezdzeniowe... bedzie to co najmniej smieszne 😁 no ale bez ujezdzenia nie ma skokow...
Angeel Pauli nie znam... a myslalam ze znam juz wszystkich.. 🙄 a w ktorej stajni dokladnie stoi? nastepnym razem mozesz zagadac bo ja mam problem z twarzami 😉
w ktorej stajni stoi to nie mam pojecia bo nigdy nawet w kadynach nie bylam :P Paula i jej kumpela Aga z koniem Wotan. one sa w technikum hodowli koni w boleslawowie dlatego tam konie maja ale paula cos mi mowila ostatnio ze chce zabrac gdzies blizej ..
Parkury FENOMENALNE... Jeszcze nigdy nie widzialam tyle wykreslajacych sie ludzi. W konkursach , wktorych naogol jest po 50-70 koni bylo AZ 15-20...
Ale to swoja droga ciekawy sposob na konczenie zawodow o 15🙂
Zla jestem strasznie, kobyl zupelnie dzis nieswoj... nie chcial wspolpracowac. Na rozprezalni fruwal,a na parkurze jakis taki mocno pukajacy, dopieor od 5 zaczal skakac , chyba zolta reklama ja rozbudzila 🙂
W tym miejscu należałoby chyba tylko pozazdrościć wyobraźni... Tylko nie wiem zbytnio co ma na celu stawianie łuków dwie foule od bandy i banera w konkursach klasy LL, L...? Czego to ma dowieść? Kto ma się na czymś takim uczyć - 'Jak przejadę i nie zabiję się na zakręcie to jestem master'? Aż przykro patrzeć...