Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Glut jak zobaczył, że zmierzam w stronę stajni z frakiem i białymi portkami, postanowił niezwłocznie zakuleć  👿
już się przestraszyłam. Zabrzmiało to jakby coś Ci się stało.

Może on po prostu ma głęboką niechęć do startów? jak nie urok, to sraczka. Szczerze współczuję!
choć mi się Gluciorek podoba, nawet bardzo
Lena, coś powaznego?
ale dzisiaj mało koni było w LL ❗
ale to nawet dobrze, konkurencji mniej 👀 😁
Deb znowu się głupek naciągnął, tym razem na drugą nogę, żeby było ciekawiej. Któregoś pięknego dnia mnie przez niego szlag trafi. Trzymajcie kciuki, żeby się szybko był uprzejmy kurować, bo jak znowu nie pojadę wkkwowskich u siebie to się zdenerwuję...
Lenka trzeba było mnie zaczepić 😀
moje konie szły pierwszy raz zawody od czterech miesięcy... i niestety to było widać 🤔 ale tragedii nie było więc do przodu 🤣
Przejeżdżałaś całkiem blisko, ale nie wypadało zaczepiać w trakcie przejazdu 😉
Losieczka widzialam cie 😀 i ktore miejsce w koncu mialas bo widzialam ze blisko normy 🙂
a tak btw... gdzie stoicie ? (moze takie pytania juz padaly, ale nie kojarze :P )

Lena - wspolczuje... a kiedy sa regionalne wkkw ?
1 😡
stoimy w Kadynach pod Elblągiem
to gratulacje! brawo! co się nie chwalisz? Twoje zdrowie  🥂
Angeel wkkw w Sopocie jest w II połowie kwietnia, według kalendarza ma to być ZOO.
no to braaaaawo  ! 😀  😅  🥂
w Kadynach ? to na pewno znasz Paule i jej Hajde ? 😀

ale bym sobie pojechala eLeczke wkkw 🏇.... ehh... jeszcze nie w tym roku  🙁
Losieczka, gratuluje!

kleo, jutro jestes??

Hehe.... kwiecien..... my pewnie jakies tam pierwsze skoki oddamy.
Klami - jestem dokladnie w tej samej sytuacji ;]
No to witamy... 😉
nie chwale sie bo przejazd stylowo dla mnie do d...
no ale na pucharek sie załapalam..
ktos bedzie jutro robil zdjecia?

tez bym sobie L wkkw smignela, ale napewno jeszcze nie teraz 😉
ale.. 15 marca mamy jechac pierwsze zawody ujezdzeniowe... bedzie to co najmniej smieszne 😁 no ale bez ujezdzenia nie ma skokow...

Angeel Pauli nie znam... a myslalam ze znam juz wszystkich.. 🙄 a w ktorej stajni dokladnie stoi?
nastepnym razem mozesz zagadac bo ja mam problem z twarzami 😉
w ktorej stajni stoi to nie mam pojecia bo nigdy nawet w kadynach nie bylam :P
Paula i jej kumpela Aga z koniem Wotan. one sa w technikum hodowli koni w boleslawowie dlatego tam konie maja ale paula cos mi mowila ostatnio ze chce zabrac gdzies blizej ..
Ja bede z aparatem, ale nie od rana. Jedziesz LL??
Angeel niestety ale nie znam...w Kadynach jestem niecaly rok wiec moze szybciej sie zwinely..

Klami tak, my LL obstawiamy 😉 ale trzeba byc cierpliwym... mała sie uczy 😉
Hmm..... to nie dam rady. Za wczesnie, szczegolnie, ze nie ma pony jutro tylko od razu LL.
Losieczka - one dalej tam sa teraz  😉 poszukaj po stajniach a znajdziesz 😀 heheh

powodzenia jutro ! 🙂 😅
Klami no co ty mowisz 😲 jak nie ma pony?

aaaa... faktycznie.. sprawdzilam... 15 i 17 na liście!! 😲 to nie wiem o ktorej bedziemy musialy wstac... sam pojazd zajmuje nam 1.45h minimum!!

ja nie dziekuje... :kwiatek: i uciekam spac...

Angeel zrobie sobie spacerek w przyszlym tygodniu 😉
Losieczka, no to biedna jestes, oj biedna. Powodzenia jutro!
A, ze nie ma pony zaczeli oglaszac tak po N.
Ja byłam dziś na LL, mam jakieś Twoje zdjęcia  Losieczka

Jutro śpię do południa, więc mnie nie będzie.
Losieczka - gratulacje 😅
ja niestety tylko na jeden przyjechałam
Parkury FENOMENALNE... Jeszcze nigdy nie widzialam tyle wykreslajacych sie ludzi. W konkursach , wktorych naogol jest po 50-70 koni bylo AZ 15-20...

Ale to swoja droga ciekawy sposob na konczenie zawodow o 15🙂

Zla jestem strasznie, kobyl zupelnie dzis nieswoj... nie chcial wspolpracowac. Na rozprezalni fruwal,a  na parkurze jakis taki mocno pukajacy, dopieor od 5 zaczal skakac , chyba zolta reklama ja rozbudzila 🙂
szczerze to wczoraj parkury były już mocno pokręcone, ale ludzi się nie wykreślali. szkoda, że nie widziałam tych dzisiejszych 😉
Kleo.. Zaluj. widok niezapomniany. A myslalam ze juz nie jest wstanie mnie zaskoczyc pomyslowoscia.
W tym miejscu należałoby chyba tylko pozazdrościć wyobraźni...
Tylko nie wiem zbytnio co ma na celu stawianie łuków dwie foule od bandy i banera w konkursach klasy LL, L...?
Czego to ma dowieść? Kto ma się na czymś takim uczyć - 'Jak przejadę i nie zabiję się na zakręcie to jestem master'?
Aż przykro patrzeć...
Moon... Ale zeby to chociac bylo 2 foule od bandy... a niestety wychodzilo 2 i cos.

Ale to pal licho a 5? a 1?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się