Moni, A dlaczego "hipiczny park rozrywki" Cię zabił? To jest jeszcze mój pomysł z czasów jak pracowałam przy projekcie hipodromowym. Co Cię tak zbulwersowało w tym temacie, jestem ciekawa Twojego zdania.
Co prawda nie wiem co hipodromowe władze mają na myśli pisząc taki slogan, ale mi przed oczami stanął z jednej strony ośrodek gdzie jeździć mają ludzie uprawiający sport, a z drugiej... Uliczki, alejki, parki z babciami i tłumami dzieci. I to wszystko wokół oszklonej hali (przynajmniej tak wyglądał projekt hali, wg. projektu który wygrał.) - Nie bardzo w moim wyobrażeniu chce mi to współgrać razem.
O ile ja dobrze pamiętam wizualizacje, które nam pokazywano, to właśnie takie były plany - tylko, że te dwie części miały być oddzielone. Cóż, zobaczymy na żywo, jak to będzie wyglądało, nawet się chętnie wybiorę na spacer do tego parku 🙂 Część sportowa mi już nie grozi.
Wszystkim startującym powodzenia! Mam nadzieję, że następne zawody uda mi się w końcu pooglądać. Zaskakującą synchronizację ma tegoroczny kalendarz z moim grafikiem 🤔wirek:
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg862467#msg862467 date=1295529151] Ponia zobaczymy się ;DD [/quote] z pewnością, tkwię na hipodromie od wtorku ;-)
Może ktoś z was miał by ochotę pójść ze mną poglądać konsultacje na hipodrom 26 ? 😉 Ogólnie nie zbyt wiem jak mam dojsc na hipo z Skm :/ Bo nigdy nie byłam prędzej na hipo 😡
[quote author=HORSES_ link=topic=129.msg863308#msg863308 date=1295559131] Może ktoś z was miał by ochotę pójść ze mną poglądać konsultacje na hipodrom 26 ? 😉 Ogólnie nie zbyt wiem jak mam dojsc na hipo z Skm :/ Bo nigdy nie byłam prędzej na hipo 😡 [/quote]
jak wyjdziesz z SKMki i pojdziesz w lewo to dojdziesz prosto na hipo. stacja Gdansk Zabianka.
crazy, wiem, że w Malborku. Zastanawiam się nad godzinami otwarcia, bo na www nic nie widzę. Ok, to będę tam dzwonić.
z tego co opamiętam to do 14,musisz kierować się w malborku jadąc od storny Tczewa cały czas prosto,to jest praktycznie na końcu wylotowej drogi z Malborka na Warszawę.
---------------------------------------- my przyjedziemy jutro z Bogdanami i jedną zawodniczką.