Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

[quote author=Ktoś link=topic=129.msg834781#msg834781 date=1293997202]

crazy - na długo przyjechałaś?
[/quote]
W sumie od poniedzialku do piatku..🙂 bylo warto, konie chodza rewelacyjnie. Duzy przeskok z kobyla..Zaczyna widac efekty meki 🙂
Gdzie w Trojmiescie moge naostrzyc noze od maszynki do zwierzat? Znalazlam jakis serwis w Gdynii na Narcyzowej ale nie wiem czy warto. Moze cos znacie, polecicie?
Ożartowałam Was, jednak nie startuje  🙁
Ja startuje, ale tylko w sobote, bo w sobote mam tez 100dniowke i w niedziele bym nie dala rady xD
poza tym jak na 1st zawody po tyle czasu przerwy nam starczy. Mam nadzieje, ze kobyla pocisnie ;P
Zuziasta kiedyś zrobie  Ci coś złego !  🍴 🍴     
natt92  ooo no to super że jedziesz 😀 
tylko kurcze zawody mogą być odwołane bo mało koni zgłoszonych :O:O 
Podobno odwołane. Takie newsy przynajmniej były dziś na hipo.
Nieeeeeee. ej no. kiedy bedzie cos wiadomo?
Mogę jutro podpytać jak to wygląda. Może ktoś coś wie bardziej oficjalnie.
Że odwołane mówili stajenni, którzy zawsze pracują przy zawodach (parkurze itp.).
Klami podpytaj prosze. chociaz mam nadzieje ze cos sie zmieni. duzo ludzi od nas dopiero dzisiaj wieczorem wysyla zgloszenia.
no i odwołane ;/  !!!!!!
🍴 🍴 🍴 🍴 🍴 🍴 🍴 🍴 🍴
[[a]]http://skj-sopot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=101%3Ahzr-b-08-09-01-2011-odwoane&lang=pl[[a]]
Grrr. A kobyla dzisiaj tak skakala...
ja też jestem wściekła !  🤦 🤦 🤦 🤦
no ale w niedziele wpadnę z Aresem na Hipodrom na trening 🙂    😅
Gdzie w Trojmiescie moge naostrzyc noze od maszynki do zwierzat? Znalazlam jakis serwis w Gdynii na Narcyzowej ale nie wiem czy warto. Moze cos znacie, polecicie?

W gdansku na grunwaldzkiej, naprzeciwko salonu mercedesa , w sklepie fryzjerskim. Super robia. Tylko z maszynka trzeba isc najlepiej, i pan ostrzy.
don't worry dziewczyny! Za 2 tyg pojedziemy ^^
a my znowu zaczynamy od LL'ek.. eh xD
crazy o super dziekuje. a tam oprocz ostrzenia sprawdzaja stan czy cos?
natt92 no tak 😀
ale toaż 2 tygodnie ! 😀
kto z Was wybiera się na konsultacje ? 🙂
crazy o super dziekuje. a tam oprocz ostrzenia sprawdzaja stan czy cos?

Znaczy tego Pana nie ma na miejscu, zostawiasz i on obada wszystko, powie co i jak robic, jak oliwic i moze albo odeslac za pobraniem, albo  podjezdzasz i odbierasz...

Ale ostrzy rewelacyjnie,. jak ja zawsze 3-4 konie golilam to ost na jego ostrzach 6  czy 7 ogolilam..
aha rozumiem. a jakis kontakt tel. jest do niego moze? czy tylko opcja podjechania. bo w Trojmiescie to jest raz na jakis czas niestety.
Ja ostatnio do nich wyslalam, telefonu nigdy nie zapisalam, :P mimo ze coiagle o tym niby pamietam.
Ale zaraz poszukam danych do sklepu jak tam zadzwonisz to sie wszystkiego dowiesz i uzgodnisz jak Ci bedzie bardziej pasowalo.
Emporium - artykuły fryzjersko kosmetyczne
adres:80-309 Gdańsk, Grunwaldzka 502 
tel:58 552-26-19  fax:  58 552-26-19
e-mail:handel2@emporium.com.pl
www:www.emporium.com.pl
Super dziekuje :kwiatek:
A ja od wczoraj wieczorem z nowym zwierzakiem na Hipo stoję. 🤣

+z dedykacją dla crazy
ej ej a dlaczego dla crazy??????????????  😵
może razem piły jak tworzyły to serduszko...?  😀
A bo rano z crazy próbowałyśmy (!) zrobić jej serduszko na zadzie, ale najpierw wyszła Matka Boska, potem ryba...  😁
Jak crazy już sobie poszła to mi się udało wygolić coś na kształt serca.  😎

P.S. Przy goleniu rude stoi bardzo grzecznie. 😉

kate to jest WOŚP'owe serdyszko, tylko napis by się nie zmieścił.  😁
Yyyy ale ja nic dzis ne wycinalam:P

To raczej Sigma?
czyli zwierz grzeczny! chociaz teraz na jej miejscu majac takie artystyczne serduszko to nie wiem czy bym byla grzeczna na jezdzie :P
hahahahhahaahahah co to za roznica
wiadomo ze identyczne jestesmy

ps ej ale powiem Ci Zuzia ze to co ja zrobilam i kazalyscie mi zgolic bardziej przypomninalo serduszko niz TO  😁
Wlasnie ze nie !
I nicki też podobne.  😂
Sorry no, uraz lewego pośladka mi na mózg źle wpłynął.  😀iabeł: 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się