Myślę, że gdyby mieli przełożyć, już by to ogłosili. Już środa, zgłoszenia były do wczoraj, więc wiedzą, jaka sytuacja. Poza tym słyszałam, że niewiele jest koni przyjezdnych, ale naszych miejscowych zawsze też się trochę uzbiera. super! zawsze lepiej brzmi 5 miejsce... nawet jesli na 5 startujących niż np. 12 xD
Alvika, niech Lena tego Twojego weźmie, ja mam takiego konia i takie umiejętności, że ja sobie poradzę bez dodatkowych czynników z tym ostatnim miejscem :P
Tak nawiasem to myślicie, że jak w sobote przyjdę do Pani Zosi przed startem żeby licencje przedłużyć to będzie ok, czy mi nie da pojechać bo za późno ta licencja?
pare zdjęć z LL mam, z L tez cos sie znajdzie, ale nie potrafie zidentyfikować jeźdzców :P wiem, że mam Zuziastą, bo wstawiła gdzieś zdjęcia, więc jak meila mi napiszesz to coś Ci prześlę. jakby ktoś jeszcze był zainteresowany, to najlepiej żeby wsadził choć jedno zdjęcie swoje - cobym mogła porównac i poszukać 😎
edit: jak ktoś jechał w zeszłym roku w koleczkowie w lipcu zawody i ma swoje zdjęcie stamtąd to też może pokazać - poszukam w archiwum i może znadje jakieś 😉
sosi, Ja jechałam, koń Wizon, N i C z tego co pamiętam. Gniady, ochraniacze z futrem, i czarny czaprak pomorskiej ligi jeździeckiej w drugi dzień ecru. Masz coś? 😉
No i ja już po startach. Walczyłam dzielnie o ostatnie miejsce i wywalczyłam w P, jednak w N Lena była lepsza [faktycznie, Glut nie do przebicia]. Czyli w P miałam szalone 53% i byłam oczywiście 6, na 6. W N 57% i 7/12 😉 Chyba moje pierwsze w życiu zawody gdzie się uśmiechałam, jakoś tak... samo wychodziło 😉 no i Dżem mi puścili 😀
No i ja już po startach. Walczyłam dzielnie o ostatnie miejsce i wywalczyłam w P, jednak w N Lena była lepsza [faktycznie, Glut nie do przebicia]. Czyli w P miałam szalone 53% i byłam oczywiście 6, na 6. W N 57% i 7/12 😉 Chyba moje pierwsze w życiu zawody gdzie się uśmiechałam, jakoś tak... samo wychodziło 😉 no i Dżem mi puścili 😀
Taa, Glut miał znowu fazę... Jakkolwiek jest to nieprawdopodobne, też nie byłam ostatnia w N 😉 Nie ma to jak znowu odpowiadać na pytania: co mu się stało, przecież na rozprężalni dobrze chodził...