Lena,bardzo dziękuję za fotki Marysi i Integro.są super i pozwolę sobie wstawić jedno...z konia jestem bardzo zadowolona,oboje powoli wracamy do formy.i dziękuję wszystkim,którzy zabawiali moje dziecko 🤣 Klami,miło było Cię wreszcie poznać.
Lena,nie kokietuj 😉 ja mam teraz laptopa do telewizora podpiętego i jest bardzo ok.
ogłoszenie parafialne: w drugiej połowie lutego na pomorzu będzie doktor Pędziwiatr do końskich zębów...koszt diagnozy i tarnikowania,razem z uśpieniem do tego celu konia to 400 zł.więcej informacji można uzyskać u Magdy Pigoń (Ciesielskiej).
No i ryyyyyk... Kochani współtowarzysze niedoli studenckiej przenieśli 2 kobylaste egzaminy na ten weekend, przez co Kulomamut nie wystartuje w Sopocie, a ja nawet nie będę mogła wpaść pokibicować. Tradycja jakaś czy co? 😕
Ja się zapisałam, tym razem nie rzuciłam sie tak wysoko i jadę Petki i N1... Znowu nieprzygotowana, na koniu na którym kilka razy w życiu siedziałam, ale tym razem z dużo lepszym nastawieniem! 🙂
No to się spotkamy na czworoboku zapewne 🤣 Ja mam nastawienie zrezygnowane, bo już nie mam siły do rozrabiającego folgluta, ale może tym razem nie będzie takich wygłupów, trener postara się być i trochę ogarnąć nasze rozprężenie...
No to startujcie!! Trzymam kciuki. Niestety nie moge was pogodzic zajmujac ostatnie miejsce, bo nam jeszcze nie wolno. 😉 W kazdym razie bede z aparatem.
asior, czy my sie dzis nie widzialysmy przypadkiem??
Zuziasta, mam twoje zdjecia z ostatnich zawodow. Podaj mi maila to wysle.
Lena, rewir - to która chce na przejazd Kulę? Ostatnie miejsce murowane, bo cóż gorszego może być od eliminacji za przejazd wdzięcznym stylem rodeo? 😀iabeł:
Myślę, że gdyby mieli przełożyć, już by to ogłosili. Już środa, zgłoszenia były do wczoraj, więc wiedzą, jaka sytuacja. Poza tym słyszałam, że niewiele jest koni przyjezdnych, ale naszych miejscowych zawsze też się trochę uzbiera.