Deb siła wyższa, gdyby były w tym samym terminie co w zeszłym roku dałoby rade to pogodzić. Tak musiałam coś wybrać, żałuje,że nie będzie mnie w Damaszce, choc inni pewnie nie:P mniejsza konkurencja ;-)
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg664965#msg664965 date=1280691690] Ponia, jak żałujesz to sobie zostań :emota2006092: [/quote] Żałuje bo chciałabym być i tu i tu ale się nie da :emota2006092: zobaczymy co powiedz po 4 dniach spędzonych ze mną 😂
Ponia, pamiętaj,że nas będzie dwoje...a ja średnio raz na tydzień rzucam jeździectwo i sprzedaję okazyjnie Integro tudzież wydzierżawiam go od zaraz 🙂 ty się módl,żeby nie padało 😵
Ktoś 😀 przydałoby sie jakąś kaske wygrać, bo siostra z Angli wpada więc po zawodach wbijamy do sklepów, a w portfelu cienko cienkooo.. a w Damaszce zawsze szansa na kaske jest ;p nie żebym teraz zachwalała organizatora ale... 👀
od Nas będzie jechało 9 koni, o losie. Ja na 4 , dziewczyny po 2 mają i jeszcze Nasz instruktor jedzie L na Nowicku. No i jeszcze reszta klubowiczów tzn A.Furgo i terner też będą startowali , więc cała zgraja..
deborah, przecież będziesz wiedziała co się będzie działo w Kwidzynie - skąd? Proste, musisz się jakoś rozdwoić i byc w dwóch miejscach na raz, oj ciężki ten weekend będzie, ciężki 😀iabeł: