no to ja licze na fotki od wszystkich ktorzy beda z aparatem :kwiatek: :kwiatek: mala szybka kobyla gniada w siwiznie z czerwona kokardka;p zdjecia w mojej galerii. jedziemy w niedziele 2 razy L (imie Basma) 😉
Czy we wrześniu szykuje się coś ciekawego w Sopocie ? Jakieś skoki ? Najchętniej na Hipodromie , bo tylko tam potrafię komunikacją dojechać , jestem niezmotoryzowana . Wybieram się we wrześniu na kilka dni do rodzinki i może bym wpadła z aparatem 😉
Czy we wrześniu szykuje się coś ciekawego w Sopocie ? Jakieś skoki ? Najchętniej na Hipodromie , bo tylko tam potrafię komunikacją dojechać , jestem niezmotoryzowana . Wybieram się we wrześniu na kilka dni do rodzinki i może bym wpadła z aparatem 😉
We wrześniu, na ogół w ostatni weekend są zawsze skokowe Mistrzostwa Pomorza, także zapraszamy, a gdyby były zawody gdzieś poza 3miastem, zawsze możesz się z kimś zabrać, np. ze mną, jeśli będę 🙂
Widzę żę tęsknicie 🤣 Ostatnio trochę mało czasu na udzielanie się... Ser niestety na sprzedaż z powodów finansowych 🙁 ale jakoś brak zainteresowanych, więc jeszcze trochę razem pobędziemy. 🤣 A u Zielnej będę z dwoma 😀