Forum konie »

Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

... no to nic.... dzieki Strzyga  :kwiatek:
Zuziasta jutro się poprawisz 😉 Kobyła fajna, tylko Ty jakaś nieśmiała na tym parkurze dzisiaj byłaś. Nawet nasze cmokanie z bandy nie pomogło. Jutro na pewno się uda.

Też mnie trochę zdziwiły te uj teraz, szczerze mówiąc szykowałam się na 15stego lutego, ale w desperacji pożyczyłam siodło i spróbuję się jakoś ogarnąć do soboty. Może tym razem zrobię woltę do przodu, a nie do tyłu  😁
Ogółem nie miło mnie zaskoczyła, bo na rozpręzalni naprawdę fajnie szła, luźna, chętna do skoków, a jak na parkur wyjechałyśmy to włączyły jej się zaślepki w mózgu i nic nie dosierało, fochowała się a ja latałam po siodle jak worek karofli  😁
A na 4 Kucyk doszedł do wniosku że ta banda jest straszna i jak do niej podejdzie to ją napewno zje, biedny, mały Kucyk  🙄

Losieczka następnym razem odrazu krzycz i rzucaj kamieniami ( o ile jakieś znajdziesz  😁 ) , spróbuję Cię jutro dorwać 😉

widzialam tez Crazy ale nie odwazylam sie zagadac 😡

Jesli chodzi o Dzis, czyli Sobota, to ja bylam dopiero od 18-20:30 🙂
Wiec jesli w innych godzinach to byla moja siostra Sigma :P
yyy... a bym sobie dala reke uciac ze to ty!! 😲

Zuziasta ale ja potrafie byc niesmiala 🤣
ja jutro bede ubrana tak jak dzisiaj, czyli: bialy czaprak basic lamicela z konikiem z krysztalkow po 1 stronie, brazowy frak, ochraniacze brazowe carbon gele. na takiej dosc sporej kasztance 🤣
A która jedziesz i co? 😉

ja jutro jade 52 i 54 (ostatnia na liscie) wiec moze jednak ktos bedzie sie chcial pofatygowac chwilke wczesniej? (na koniec LL) :kwiatek:
Ja jutro 42 w LL, 5 i 32 w L , i dopiero 22 w P.. Posiedze jutro  na hali dlugooo...

Losieczka,czyli jak rano to nie bylam ja 🙂 Siedzialam w szkole napewno 😉  To byla Sigma,
To chyba się na Was wszystkich wyrobię   😀
Jadę 15 i 17 w LL.

I będę miała aparat ;D
Ale masz fajnie, rano , szybko i z glowy 🙂
yyy... a bym sobie dala reke uciac ze to ty!! 😲

Już parę razy miałam tak ,że byłam przekonana że idzie Crazy , tu patrze: a Crazy właśnie wjeżdża na parkur O.o
Hahaha 🙂

To wlasnie Sigma , strasznie nas myla, a my wogole nie jestesmy podobne :P
crazy, nie w ogole...... hihi
crazy, nie w ogole...... hihi

Klami jak tam po wykładzie?🙂 Mi się bardzo podobał🙂
ponia, mnie tez sie baaaardzo podobal. Szkoda tylko, ze na razie nie mam jak sie zastasowac do tego co mowil... 😉
Swoja droga, na serio zazdroszcze tym, ktorzy znalezli sie wsrod jezdzcow.
ponia, mnie tez sie baaaardzo podobal. Szkoda tylko, ze na razie nie mam jak sie zastasowac do tego co mowil... 😉
Swoja droga, na serio zazdroszcze tym, ktorzy znalezli sie wsrod jezdzcow.

Spoko, jeszcze zastosujesz😉

Moja skromna osoba bardzo cieszy się,że mogła wziąć udział w tych konsultacjach😉
ponia, 😉

A tak swoja droga, sopockie nowinki:

1) UWAGA!!!! UWAGA!!!! HIPODROM Sopot Sp. z o.o. informuje, iz planowany na styczen egzamin na brazowa i srebrna odznake jezdziecka odbedzie sie 28 lutego 2009r. Zapisy przyjmuje biuro Hipodromu w dni powszednie w godzinach 7 – 15 osobiscie, telefonicznie 058 551 78 96 lub mailem hipodrom@sopot.pl Termin zapisów mija 23 lutego 2009r.

2) PROPOZYCJE HZR-A 31.01 - 01.02 2009
http://www.skj-sopot.pl/phzra31010209.pdf

3) Hipodrom Sopot i SKJ maja zamiar przeprowadzic KURSY SEDZIOWSKIE - podstawowy i licencyjny w skokach i wkkw. Planowany termin to 27.02 - 01.03 2009. Zanim jednak zgłosimy chec organizacji kursu do PZJ prosimy o wstepne zgloszenia celem rozeznania. Zgloszenia prosmy kierowac na adres skj@skj-sopot.pl do konca stycznia, w tytule prosimy podac rodzaj kursu...np. skoki-podstawowy
Powiedz mu, że mogę mu pożyczyć fajny do hali jak będzie miły i grzeczny xP

Strzyga, to Ci odpiszę z Kaśki konta 😉. tę 50-tkę miałem i jest po prostu prześliczna, ale na moim D40 nie śmiga AF i niestety muszę spocząć na 18-135, zatem foty są jakie są. w planie mam przejście na D90, albo zakup S 70-200 2.8- zobaczę, co jest bardziej rozsądne i muszę to przemyśleć 😉.

poniżej podaję link do wszystkiego co porobiłem wczoraj, ale, ostrzegam, 99% tych fot jest do niczego i normalnie bym ich nie zapodał, ale, że macie rządzę oglądania, to proszę oto i owe zdjęcia [mam tylko nadzieję, że każda z Pań i każdy z Panów będą się w stanie rozpoznać  😉]:

http://picasaweb.google.com/chrosciel.outdoor/SOPOT_24_01_09_MNIEJIBARDZIEJWYRANY

są gdzieś wyniki?
_kate,  przekaż Tomkowi, żeby nie kokietował. Moim zdaniem jak kupować to obiektyw, bo może na razie pośmigać z nim na d40, a potem się zaopatrzyć w lepsze lusterko. jeśli o puchę chodzi, to może nie d90, chyba, że bardzo zależy mu na filmikach i tych wszystkich gadżetach. Ale już niedługo będzie po sezonie halowym i po frustracji tym, że ciemno jest xP

to ja potwierdzam, w sobote rano to pewnie bylam ja, a dzis bylysmy obie 🙂
swoja droga to bardzo mnie juz bawi wkrecanie ludzi hahaha niektorzy to chyba spac nie moga tak ich meczy czy jestesmy siostrami czy nie hahahahaha :P
mini fotoleracja z dzisiaj:

aaa... w życiu bym nie wpadła na to, że jesteście siostrami 😀 Byłam przekonana, że to że jesteście podobne to jakiś przypadek. haha
Ja mam troche fotek. Forumowicze zapewne sie zalapali. Musze to przejzec i cos powstawiam.... 😉
Kolejna ofiara... rewir , My nie jestesmy siostrami... Chyba ze, jak to powiedzial moj znajomy..." Moj tata byl w delegacji w Sopocie " 🙂
albo moj w Mielnie hahahah
no.. czyli dobrze myślałam, tylko mi tu teraz zamotałyście :P
Oj nie Ty jedna zamotana w tym temacie 🙂 hahahaha Wszyscy watpia.

Prosze o jaies fotki rudzislawa.. Dzielnego chlopa.. Co ja mu dzis fundowalam za trudy zycia 🙂 Zdecydowanie nie idzie mi jazda na nim po Kobylce 🙂
bo tak naprawde to tylko my wiemy jaka jest prawda hahahahaha

ja piekne filmiki nakrecilam, napracowalam sie dzis
Jak piekne filmiki to jade jak osiol... A jak filmikow brak to na kobylce  cacy 🙂 hahaha

A czy Ktos moze wie czy na terenie trojmiasta mozna od reki nabyc podkladki Climatexy Eskadrona?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się