Wczoraj w biurze była wielka dezorganizacja.. ale mówili, że nie będzie...
Nie dziwię się, że w biurze SKJ-tu była wielka dezorganizacja, bo już 20 minut po godzinie 12 na stronie klubu widniała informacja, że zawody zostają odwołane. Po co tak szybko, bez konsultacji i zastanowienia? Jakby nie można było tego zrobić dziś lub jutro.
Mam nadzieję, że teraz na spokojnie, decyzja ta będzie jednak zmieniona.
[quote author=Gosia link=topic=129.msg551646#msg551646 date=1271092310] Hunn, niekoniecznie, mogą jeszcze zmienic. Najwyraźniej odwołane, ale mogłyby się odbyc, bo żałoba jest do piątku.
hej, gdzie mogę zobaczyć jakiś plan zawodów które odbędą się w Trójmieście w weekend majowy? zawodyjezdzieckie.com mi nie działa 🙁 będę wdzięczna :kwiatek:
Wiem ze to nie ten watek ale tu moge zasiegnac porady 🙂 Czy ktos z RE-VOLTOWICZOW wie kto opisze mi konia do paszportu oprocz pana Kopczyka? Mam mianowicie taki problem... Znajomy kupil ode mnie konia.. Niestety mija 8 miesiac w ktorym Malbork nie odesłał mu paszportu ze zmiana właściciela... Klacz wyzrebila sie i nie mam zamiaru czekac pol roku az szanowny pan Kopczyk raczy sie zjawic... Wiem ze opisu pan doktor Chajęcki i Babiński czy jest jeszcze ktos? Jezeli moge prosci o numery do w/w wetów, bo nie wiem czy moje sa aktualne 🙂 Z gory dziekuje za pomoc 🙂