Bischa obiecała, że dziś pójdzie do banku i zrobi przelew. Więc jak nie bedzie pieniążków do czwartku wieczorem do kolorwiatru wskoczy na jej miejsce. 😉 Ja czekam na jakiś odzew Nirv bo jak na razie nie ma jej na RV.
Modela musze jakiegos dorwac, bo ja wlasnego kopytnego nie mam 😉 Ale mysle, ze to wiekszym problemem nie bedzie tylko nie uda mi sie zrobi takich zdjec w tym tyg niestety...
akzzi, poszukaj dobrze jeszcze raz w pudłach, reklamówce - wkładałam kartkę do prezentu i sprawdzałam 3 razy przed zaklejeniem. Była włożona w kopercie, położona na górze czapraka.
JEST 😀 Wsuneła sie pod tekturke z pudelka i nawet jej nie bylo widac... Dobrze, ze napisalyscie, ze byla wkladana, bo takto bym ja znalazla dopiero przy rozbrajaniu pudła 😉
Nirv zobowiązała się zapłacić jutro. Więc tak. Jeśli do godziny 24 w czwartek nie będziemy mieć wpłat od dziewczyn to je usuwamy z zabawy. Zaś Kolorwiatru zapraszam na PW po dane.😉
przepraszam, ze nie wruilam zdjec wczoraj ale awet ie mialam kiedy. Zdjecia komorkowe, wiec jakosc taka sobie. Wstawiam dwa zdjecia robione w roznych trybach bo nie wiem ktore lepsze...
A ja jej chyba wole nie widziec, bo normalnie zbankrutuje niedlugo... Ale jak Deb cos da w czerwieni badz fiolecie to pewnie i tak ktorys do mie trafi 😉
Ja w wersji brazowej juz nie chcialam, bo brazowe mam juz 3 czapraki+ jeden z brazowa lamowka 😉
Mialam dylemat miedzy tym (tylko dlatego, tezmam juz blekitny czaprak, a z czerwieia nie mam zadnego) a szaro-czarwonym. Dlatego decyzje pozostawilam dziewynom. I wybraly ten, ktory mnie sie najbardiej podobal 💃
Ja jestem zdania, ze "nowa kolezanka" jesli tylko naprawde chce wziac udzial to powinysmy sie zgodzic, pisalam juz z Locmittle, ze ja nic przeciwko temu nie mam. A zeby bylo sprawiedliwie to poprostu zaplacilaby za jedego uczestnika za mnie 😉
mie juz pochłoną i to na maxa! 🙇 Ale mysle zeby tylko dopelic do pelnej gamy kolorystyczej i mam nadzieje ze mi przejdzie... Albo inne rozwiazanie...kupic konia bo wtedy zapewne ponad polowa rzeczy bedzie nieuzywana...
A tak a propos szmatoholizmu dzis zakupilam Eskadroma zółtego, czyli to chyba lemon bedzie i 2 komplety owijek Kiefferka m.in czerwone wiec juz tylko czapraka czerwonego brak😀
Swoja droga musze pstryknac kiedys zdjecie calej kolekcji, ale zawsze sie boje wyjac tego w calosi bo domu by zwariowali jakby zobaczyli ile tego tak naprawdde mam...
może warto zastąpić osoby z listy, które nie wywiązały się z umowy, tymi którzy wyrazili chęć do zabawy? czyt. kolorwiatru? bo nie chce mi sie wierzyć, że poczta tak długo przelew robi, bo sama przez nią wysyłałam te nieszczęsne 18zł.
yga, Z p[unktu PKO przelew idzie 1 dzień. Na poczcie 3 dni. Bischa i ktoś jeszcze deklarował wpłatę tydzień teu jakoś i tez nie chce mi się wierzyć, ze były na poczcie. Co jak co, ale niby jeste na debecie kasowym, ale wpłaciłam. Nie lubię mieć zaległości. W lutym powinien pójsc przelew za marzec - kwiecień 🙂
tez jestem biednym studentem,zbieram każdy grosz do grosza na siodło, ale zdeklarowałam się do udziału w zabawie więc wpłaciłam, i tak pożyczoną kasę. Jak za 1szym razem wynikły takie nieporozumienia to co będzie dalej? 🤦 Nie wiem kiedy masz urodziny Klolcia, ale .. najlepszego :kwiatek: jakby co na zapas 😉