Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

In. Ja wczoraj prezent dla akzzi wysłałam, więc nie widzę potrzeby informowania, że nie dojdzie na czas  😀 Jeżeli poczta u Akkzi dobrze dostarcza paczki (ja wysyłam na poczcie, w której jest sortownia paczek w naszym mieście, więc na pewno wychodzą tego samego dnia), to dziś powinna dojść.

Wszystkiego najlepszego Akzzi  :kwiatek:
In.- moja wpłata też nie doszła?  🤔

najlepszego!  😅
Dziekuje 🙂

E to byc moze dojdzie jeszcze dzis paczka, to co mnie "straszycie"? ja juz sie nastawilam, ze dojdzie gdzies pod koniec tygodnia 😉 
akzzi, sto lat, sto lat, sto lat, sto lat nieeeech żyyyyje nam!😀
yga, doszło, doszło : )
akzzi, swoją drogą, jakby nie doszło to pomyśl w ten sposób - urodziny się skończyły, a tu nadal prezenty przychodzą 😁
Najlepsiejszego 😅
Akzzi Wszystkiego najlepszego  :kwiatek:

Chciałam Was poinformować, że jeśli wpłaty od Nirv i Bischy L nie dojdą do 26 lutego to proponuję je "wyrzucić" z zabawy. Osoby które dostaną do tej pory prezenty dostały je za kwotę 114zł. Aby było sprawiedliwie będziemy musieli wpłacać więcej na urodziny. Podwyżka na jedną osobę wyniesie nas 33gr, ale ja proponuję wpłacać po te 40gr bo czasem tych kilku groszy może zbraknąć.😉 Pozdrawiam
A mozna sie jeszcze dopisac? Mi tam nie zalezy bo ja mam dopiero urodziny za 8 miesiecy ale fajnie zrobic komus niespodzianke 🙂
Co Wy na to aby przyjąć kolorwiatru jeśli wyżej wymienione dwie użytkowniczki nie dokonają wpłaty? Wiadomo ustalenia były inne tzn. lista zamknięta, ale ustalenia też były, że wszyscy płacimy, a mimo moich licznych PW nie dokonały dziewczyny wpłaty. Pozdrawiam
Noo, a jeszcze ubezpieczenie karty w przypadku kradzieży kosztuje 1,70 miesięcznie... ; ) Możecie mi zafundować to xD (taki joke : P)
BTW, minimalna kwoto przelewu to 1zł, chyba, że listem w kopercie po 40gr bedziecie wysyłać na mój adres ; )

edit: Ja jestem za, jeszcze jedną osobę dołożyć i nie będzie trzeba się bawić w wysyłanie złotówek ; )
Jakich 40gr dosyłanie? In. pomyśl ;p dosłalibyśmy to przy następnej wpłacie.😉 A dodatkowo pragnę przypomnieć, że do połowy lutego trzeba wpłacić za dwa kolejne miesiące, jeśli nie płacił większej kwoty z góry tylko i wyłącznie dlatego, aby nie było takich akcji jak teraz. Pozdrawiam 😉
A moze mi ktos napisac np na PW ile ma wyniesc kwota miesieczna, lub ile trzeba jednorazowo wplacac? Nie chce mi sie grzebac przez te wszystkie strony :P
lockmittel, są osoby, któe wpłaciły 114 już 😁 (dopiero się obudziłąm, nie bić, nie myślę : P )
Jest jedna taka osoba u której robimy zakupy więc problemu nie będzie.😉 No nic trzeba czekać na jakiś odzew dziewczyn lub do tego 26.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenia i informuje, ze paczka jest ju prawie u mnie  💃  Prawie, bo po powroie zastalam awizo z nr tel Pana z poczty i podjedzie jeszcze raz ale po 19... Ah doczekac sie nie moge!! A swoja droga bardzo milo ze strony "Pana pocztowego" ;D

Jesli chodzi o mnie to ja nie mam nic przeciwko dodatkowej osoby, nawet jesli mialaby to byc osoba jako +1 do kompletu 😉  wiec decyzje pozostawiam osobie nadzorujacej zabawe 😉

Natomiast dziwi mnie zachowanie Nirv bo na forum r-v bywa...
Nirv co z Twoim udzialem w zabawie??
Rozmawiałam z Bischa L i ma dziś niby zapłacić aż do maja, bo niektórzy będą musieli już płacić za marzec i kwiecień. Niby wcześniejsza wpłata "utknęła" na poczcie. Dodatkowej osoby nie będzie gdyż to będzie nie sprawiedliwe. Ty się będziesz składać na jej urodziny, a ona na Twoje nie. Także musimy wyrzucić tą osobę która nie płaci. Zobaczymy co z wpłatą Bischy i odezwem Nirv. Pozdrawiam
AAAA!!!!!!!!!!! Mam ju swoj prezent!!!!!!!! 😅 😅
Jest obłedny!!!!  😍 😍
I kolor ten ktory jednak mi sie najbardziej podobal!! Jestesie diewyny wspaniale !!

Najlepsze bylo dostanie sie do samego srodka...Bo prezent byl tak dokladie zapakowany, ze z otworzeiem go troszke zeszło  😁

Dziekuje!! 🙇 
wiecie, że jednym z punktów tej zabawy jest wklejanie zdjęć prezentów?  😎
lockmittel rozumiem że juz dopisac sie jednak nie da...
Ja się domagam zdjęć.😉 Nawet komórką zrobionych.!
edit:
Kolorwiatru jeszcze nic nie jest ustalone, także po co mam Ci wysyłać dane do przelewu pieniędzy?
z pryczyn braku aparatu (a w telefonie nie mam- to sie nazywa zacofanie  😂 ) zdjecia wrzuce jutro, jak tylko wykombinuje aparat 😉 
Ale chociaż się pochwal wszystkim co dostałaś.! Nie każdy wie.😉
lockmittel rozumiem... to jak bedzie cos wiadomo to daj znac  na PW  😉
Oczywiście.😉
Dostalam sliczny czaprak Villa Horse granatowo-błękitny i do tego granatowe owijaski FairPlay'a.  😜
a karteczka jakaś tam była?
akzzi, super!! No i wszystkiego naj, naj, najlepszego!  :kwiatek:

Wiecie co byłoby fajne? (Nie ma to jak wpaść na idiotyczny pomysł, zamiast uczyć się na historie i polski  😜 ) Jakby ktoś kupił tyle kartek urodzinowych ile osób jest w zabawie i podpisał się na wszystkich 😀 i przesłał kolejnej osobie.. ale nie to chyba niewykonalne  🤣 Przepraszam  😀
A ja chcę zdjęcie prezentu na modelu  🏇
Ja też! 🙂
aniapa, ty stoisz w czankach, dobrze kojarzę? Przepraszam za ot
akzzi Najlepszego! ( i koniecznie zdjecia na modelu prosimy 😉 )

A co do Kolorwiatru jeżeli, któraś z dziewczyn (Bischa lub Nirv) dalej nie dokonają przelewu, to może "wskoczyć" na miejsce, którejś z nich.
ewuś  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się