Szczerze mówiąc to chyba wszystkim co nie wpłacili przypominałam o tym 😡 Wszyscy chyba się zadeklarowali wpłacić jeszcze w tym tyg. albo już wpłacili, więc raczej nie będzie z tym problemu. Jedynie Nirv nic nie odpowiedziała, ale z tego co widze dawno jej na forum nie było. A lockmittel mi odpisała na moje PW i ma już wszystkie prezenty na styczeń i luty ustalone 😉
Na pewno jak się pojawią pierwsze prezenty wszyscy się będą chwalić 🤣 Ja wiem co dostane, ale i tak nie mogę się doczekać 😜 A mam takie pytanie, jeśli cena za prezent będzie mniejsza od przeznaczonej czyli tych 114 zł to co z resztą pieniędzy ? Pytanie czysto techniczne.
Możecie mi jedzenie zafundować za resztę ; ) Nie no żartuję ; ) Pieniążki są bezpiecznie, nie martwcie się 😀iabeł: Zaraz* sprawdzę konto i zaktualizuję jak coś doszło : )
nadal brakuje kilku wpłat. chciałam tylko napisać, że nie będzie w najbliższym czasie screenow z konta, bo mi nawet paint zawiesza komputer 😂 więc musicie mi na słowo wierzyć : P
Witajcie. Prezent dla użytkowniczki Akkzi będzie nas kosztował 20zł więcej, lecz zobowiązała się ona do natychmiastowego zwrócenia nam pieniążków. Lepsze rozwiązanie niż robić zamieszanie w sklepie, a dodatkowo nie ma sensu aby dziewczyna płaciła dodatkową kasę za przesyłkę bo "zbrakło" funduszy. Także Akkzi zapożycza się u nas na dzień/dwa na sumę około 20zł. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. In. nie wyraziła sprzeciwu, lecz chce znać także Wasze zdanie. Pozdrawiam
Jakby by na to nie patrzeć, dobrej jakości np pad i do tego owijki tańsze dobrane kolorystycznie będą kosztowały nieco więcej niz te 114 zł. W sumie zapożyczenie z gwarancją oddania zaległych pieniędzy byłby ok 😉
Też nie mam nic przeciwko. Lepiej niech dopłaci i dostanie swoją wymarzoną rzecz niż ma dostać coś jej nieprzydatnego 🙂
No wiadomo : ) Ja poprosiłam, żeby o tym napisać w wątku, bo nie chciałabym, by dociekliwsi porównując stan konta po zapłaceniu zobaczyli, że jest brak 20 zł i żeby nie było na mnie ; )
Dla mnie powinniśmy. Wiem, ze prezent dojdzie, bo mam do kogoś zaufanie. Jednak skoro musisz dostać szczotkę dla konia tą a nie inną bo w tym sklepie nie ma. To informuję wszystkich użytkowników, że pokryję koszty przesyłki owej szczotki. Klolcia dostanie 2 paczki w dniu urodzin. Mam nadzieję, że będziesz w pełni zadowolona ze swojego prezentu.
Chciałam bardzo przeprosić Akzzi, ponieważ z mojej winy dostanie prezent z opóźnieniem. Zgubiłam ładowarkę do kom, a na telefon mi przychodzą hasła przy przelewie. Błagam o przebaczenie, obiecuję, że to się więcej nie powtórzy 🙇 Od Nirv nie mam śladu przelewu, od Bischy poszedł dwa tygodnie temu i nadal nie mam, wiem, że przekazem pocztowym leci długo, ale aż tak? Cóż, za dwa już kupione prezenty nie ma dwóch wpłat. A zaznaczone na różowo oznacza, że zapłacone za prezent : P