Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Doszły wpłaty: klolci i Zairki. Do jutro będzie zrobiona strona, gdzie będzie tabelka, bo nie chcę wątku zaśmiecać i każdy będzie mógł zobaczyć, kto za ile ma wpłacone, dane do przelewu, etc.
ja obiecuję wpłacić zaraz 2-go za pół roku z góry!😉
można się jeszcze dopisać ? 😉
Melduję, ze zapłaciłam za styczeń i luty 🏇
też zapłaciłam za styczeń i luty 🙂
karolinaa, zapisy już zamknięte
.
Melduję, że stan konta wynosi obecnie 372, wpłaty ode mnie, Zairki, Aniapy, Ewuś, Notarialnej, Pinesski, Klolci i Akkzi : ) Brakuje 13 osób jeszcze.
ode mnie właśnie poszła wpłata za styczen-czerwiec🙂
Ja również przed chwilą zrobiłam przelew styczeń-czerwiec 😅
U mnie przed chwilą poszło za styczeń 😉
ode mnie też poszło
Jutro wpłacam 😉
do pt i ja wpłacę
przepraszam za opóźnienie
poszło  🙂
In. jaki stan konta?
Ja dziś wieczorem wpłacę 2 dychy 😉
Edit: Poooooooszło 😉
fin, ja nocami urzęduję a za dnia śpię, więc koło 2-3 w nocy jak się ogarnę to wszystko będzie : )
Wybaczcie totalną fuszerkę, ale jestem w środku ciekawej książki i ostatnie na co mam ochote to bawienie się w jakiekolwiek strony www, a obiecałam się dziś w nocy rozliczyć. Dodajcie to sobie do ulubionych, tam będę zaznaczać wszystko. W razie pytań/niejasności, etc proszę pisać na fioletowemrowki@gmail.com lub na pw. Dziękuję za uwagę, idę czytać. :kwiatek:
http://revolta.webng.com/hh.html
te "x" to że już zapłacone?
nie kumam też 😲
To chyba chodzi o to że jak się wpłaciło np. za pół roku to In. to przerobiła na osoby za jakie wpłaciliśmy, które w tych miesiącach mają urodziny. Mam nadzieje, że ktoś to zrozumiał 🙂
Noo, dokładnie tak ; ) x - zapłacone za osobę. łatwiej mi Was w "szóstkach" liczyć : P
czyli nie kto ile, ale ile na kogo, tak?
Znaczy to i tak wszystko miesiącami leci, bo jest poustawiane urodzinami, z tym że tu ktoś zapomniał o jednej osobie, tam ktoś dołożył 2zł... Puste kratki to ile "szóstek" zostało do wpłacenia : P
tam ktoś dołożył 2zł...

Nie tyle dołożyłam, co źle zapamiętałam kwotę i zapłaciłam 2zł za dużo 😁
Ja też wpłaciłam 20zł ;P
pisałam do lockmittel juz dwa razy w sprawie prezentów i mi nie odpisała a była na re-volcie , pisze tutaj bo moze pw nie dosżły
Mam nadzieję, ze nie wpłaciłam pieniędzy za coś czego nie będzie. tak chcę się upewnic, bo pojawił się wpis w nieuczciwych wvoltowiczach... 🙄

Ja postuluję za tym by SKARBONKĄ I WYSYŁKĄ oraz KUPNEm prezentów zajmowała się jedna osoba a nie dwie. Mniej nieporozumień będzie
Na szczęście pieniądze mamy u In. i jak na razie mamy z nią kontakt  😀
Ja chetnie zajme się wybieraniem ( jak ktos ma pomysł to prosze na pw)i kupowaniem prezentów  tylko In bedzie robiła przelewy  jak podam jej dane.

bo pierwsze urodziny juz nie długo i trzeba cos zdecydowac.
dużo wpłat jeszcze nie ma ( w tym mojej zaznaczonej a wysłałam)  wiec ogarnijcie sie  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się