Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

aha to nie zauważyłam , to pewnie dziewczyny dzis zakończą zapisy  🙂
ja mam 13.01 ;p
no to ja też się dopisuję, będzie okrągła liczba 🙂
1. Yga
2. Lockmittel
3. Notarialna
4. In.
5. Nirv
6. Helcia
7. Niewidzialna
8. Rewir
9. Fin
10. Ewuś
11. Breva🙂
12. Ciska
13. Klolcia
14. Bischa L
15. Aniapa
16. wawrek
17. ZAIRKA
18. AN
19. AKZZI
20. Pinesska - 17.02

czekam na info o wpłacie na konto
chyba wszyscy czekaja na jakies info. Takto bylo tutaj glosno, a teraz cisza, brak zadnej informacji co i jak...
Dojdzie to w ogole do skutku?????
Dojdzie dojdzie. 😉 AN proszona jest o wysłanie swojej daty urodzin oraz adresu, zaś Zairka i Pinesska niech przyślą swój adres. Proponuję wpłatę 18zł za pierwsze dwa miesiące na urodziny Akkazi, Klolci oraz Pinesski. Użytkowniczki, które będą świętowały wpłacają tylko po 12zł, bo nie płacimy za swoje urodziny.😉 Konto podam wszystkim na PW jutro.😉 Proszę też o kontakt urodzinowiczów, co by chcieli dostać w prezencie, niech nas na kierunkowywują.😉 Pozdrawiam
Można zapłacić za więcej? Nie wiem czy chce dokładać do tego interesu co dwa miesiące po 2,50 za przelew 😉
Jasne. Tylko napisz wcześniej za jakie miesiące chcesz zapłacić.😉
Proszę o wpłacenie pieniążków do 9 stycznia abyśmy mieli trochę czasu na kupno prezentu dla Akkazi.😉
lockmittel, wpłacę jutro coby bank zaksięgował szybko 🙂 Dzisiaj i tak nie wpłynie nic 😉
Można na pw prosić nr konta?
Jak tylko dostanę informacje od IN. to każdemu prześlę na PW.😉 Pozdrawiam 😉
Informacje wysłane ; ) Bardzo proszę o trzymanie się schematu tytułu przelewu, bo ja mam często wpłaty w niskich kwotach od dużej ilości ludzi i nie chcę was "zgubić w tłumie" ; )

A, każda wpłata będzie na bieżąco wpisywana, tj. kto wpłacił.
czyli 50zł tak?
poniedziałkowy stan konta z 17😲4 ; )  :
Aniapa całoroczna wpłata
Akzzi styczeń-marzec
no i ja : P
a całoroczna ile wyniesie?
In., Ile mogę wpłacić? Mam sporo wydatków teraz i mogłabym za 2 miesiące wpłacić tylko :/
Niewidzialna, Aniapa wysłała mi 114zł, szczerze mówiąc nie przeliczyłam, ale wierzę póki co Ani, bo mam gorączkę i 2+2 obecnie dla mnie równa się 98. Więc nie powinnam liczyć : P
Notarialna, ja jestem tylko skarbonką ; ) Skarbonkę obsługuje lockmittel : )
In., To do końca tygodnia powinnam wysłać około 20 zł :kwiatek: Na razie tyle tylko mogę :/
Notarialna, jak dla mnie nie ma problemu : ) Byleby do ostatniego prezentu wszyscy byli rozliczeni : )
Całoroczna zabawa wynosi 114zł.
Ja postaram się również całość żeby mieć spokój 😉
Już były rozsyłane PW z danymi 👀 ?

Ja też zapłacę całość, ale po 2 stycznia 😡
Ja będę wpłacała tak często jak się da, ale do końca lutego powinnam wpłacić 1/3 całej sumy. Jednak oszczędzanie na obiektyw bardzo ogranicza pole manewru 😉

Czyli jeszcze 94 zł muszę wpłacić. (jutro lecę na pocztę te 20 zł przelać)
Fin wiadomości były wysyłane. 😉 Sprawdź dokładnie w skrzynce. 😁
Znaczy ja bym prosiła, żebyście tymi "szóstkami" przelewały - będzie mi łatwiej to ogarnąć - i ze schematem (dwie pierwsze dziewczyny super się wywiązały :kwiatek: )
Ile  na jedną osobę przypada w razie kupowania prezentu? Tak z ciekawości pytam 🙂
Jeżeli na każdą osobą wysyłamy po 6zł to [s]6x20 = 120 ; )[/s]

edit: mówiłam, gorączka. 114zł oczywiście, na siebie nie wpłącamy. czyli tyle ile całoroczna wpłata.

edit:

WSZYSTKO ODNOŚNIE PREZENTÓW PROSZĘ KIEROWAĆ DO LOCKMITTEL!

Opłaty miesięczne:
styczeń: 12zł
luty: 6zł
marzec: 24zł
kwiecień: 12zł
maj: -
czerwiec: -
lipiec: 30zł
sierpień: 12zł
wrzesień: 18zł
październik: -
listopad: 6zł
grudzień: -

i każdy w miesiącu swoich urodzin "odcina" 6zł.
Prosiłabym jeszcze Akkzi o dopłacenie 6zł zapomnianych teraz (zapewne przez nieuwzględnienie Pinesski) przy następnej wpłacie :kwiatek:
całością można? zobacze ile mam pieniędzy teraz, najwyżej teraz zapłace za styczeń-luty, a tak to łatwiej by mi było za wszystko na raz, bo ja zapominalska jestem  😡
Można całością, można za 3m-ce, można za 8, jakkolwiek, byleby było napisane.
O to fajnie, to będę wpłacać co miesiac tą sumę, co jest na dany miesiąc potrzebna 🙂
Ja bym jednak wolała, aby wpłacano pieniądze z miesięcznym wyprzedzeniem. Np. za maj w kwietniu. Bywa tak, że niektórzy mają urodziny już w pierwszym tygodniu a nam ciężko będzie to wszystko tak szybko organizować.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się