no to ja też się dopisuję, będzie okrągła liczba 🙂 1. Yga 2. Lockmittel 3. Notarialna 4. In. 5. Nirv 6. Helcia 7. Niewidzialna 8. Rewir 9. Fin 10. Ewuś 11. Breva🙂 12. Ciska 13. Klolcia 14. Bischa L 15. Aniapa 16. wawrek 17. ZAIRKA 18. AN 19. AKZZI 20. Pinesska - 17.02
Dojdzie dojdzie. 😉 AN proszona jest o wysłanie swojej daty urodzin oraz adresu, zaś Zairka i Pinesska niech przyślą swój adres. Proponuję wpłatę 18zł za pierwsze dwa miesiące na urodziny Akkazi, Klolci oraz Pinesski. Użytkowniczki, które będą świętowały wpłacają tylko po 12zł, bo nie płacimy za swoje urodziny.😉 Konto podam wszystkim na PW jutro.😉 Proszę też o kontakt urodzinowiczów, co by chcieli dostać w prezencie, niech nas na kierunkowywują.😉 Pozdrawiam
Informacje wysłane ; ) Bardzo proszę o trzymanie się schematu tytułu przelewu, bo ja mam często wpłaty w niskich kwotach od dużej ilości ludzi i nie chcę was "zgubić w tłumie" ; )
A, każda wpłata będzie na bieżąco wpisywana, tj. kto wpłacił.
Niewidzialna, Aniapa wysłała mi 114zł, szczerze mówiąc nie przeliczyłam, ale wierzę póki co Ani, bo mam gorączkę i 2+2 obecnie dla mnie równa się 98. Więc nie powinnam liczyć : P Notarialna, ja jestem tylko skarbonką ; ) Skarbonkę obsługuje lockmittel : )
Ja będę wpłacała tak często jak się da, ale do końca lutego powinnam wpłacić 1/3 całej sumy. Jednak oszczędzanie na obiektyw bardzo ogranicza pole manewru 😉
Czyli jeszcze 94 zł muszę wpłacić. (jutro lecę na pocztę te 20 zł przelać)
Znaczy ja bym prosiła, żebyście tymi "szóstkami" przelewały - będzie mi łatwiej to ogarnąć - i ze schematem (dwie pierwsze dziewczyny super się wywiązały :kwiatek: )
i każdy w miesiącu swoich urodzin "odcina" 6zł. Prosiłabym jeszcze Akkzi o dopłacenie 6zł zapomnianych teraz (zapewne przez nieuwzględnienie Pinesski) przy następnej wpłacie :kwiatek:
całością można? zobacze ile mam pieniędzy teraz, najwyżej teraz zapłace za styczeń-luty, a tak to łatwiej by mi było za wszystko na raz, bo ja zapominalska jestem 😡
Ja bym jednak wolała, aby wpłacano pieniądze z miesięcznym wyprzedzeniem. Np. za maj w kwietniu. Bywa tak, że niektórzy mają urodziny już w pierwszym tygodniu a nam ciężko będzie to wszystko tak szybko organizować.