jak dla mnie oczywiscte jest ze grudzień a nawet i styczeń moga byc dla kogos trudne finansowo ( np dla mnie chyba takowe bedą) i wpłaty można rozłozyc jak kto bedzie miał taką a nie inną sytuacje. a wpłaty od stycznia 😉
Akkzi 19 stycznia Klolcia 23 stycznia Bischa L 1 marca Wawrek 4 marca Lockmittel 6 marca Helcia 15 marca In. 19 kwietnia Notarialna 20 kwietnia Ewuś 11 lipca Breva 13 lipca Nirv 14 lipca Rewir 16 lipca Ciska 6 sierpnia Fin Niewidzialna 9 września Yga 12 września Aniapa
Ja bym proponowała jednak listy dat nie publikować, bo jak dla mnie to za dużo informacji opublikowanych... Możnaby to zachować gdzieś na PW, czy nie dla wszystkich? Albo skasuj, poproszę, moją datę z tego postu, bo ostatnio ktoś mnie śledził na re-volcie 🤔
no beda beda 😉 Także proponuję pierwszą wpłatę za pierwsze 3 miesiące, następna wpłata to by była za pół roku, a kolejna jeśli okaże się potrzebna to za 3 miesiace.😉
jakby co do marca mojego Kodeksa mozecie podpisac 😀 niedlugo bedzie trzeba zamykac listy,zeby sie wyrobic do stycznia. Czyli jaka składka początkowa i kiedy do zaplacenia?