ah.. voltopiry 😁 🤬 jasne, ze możesz się zgłosić, jeśli wiesz, że będziesz w stanie zapłacić w czasie wszystkie składki. Zgłoś się w wątku na górze strony (prezenty -część II)
Po krótkiej dyskusji we własnym gronie doszliśmy do wniosku, że w przypadku braku wpłaty od rewir, która deklarowała, że przelew poszedł, zostanie Ona zbanowana do czasu uregulowania długu. Niestety pieniędzy nadal nie ma i to, że rewir nie bylo od wczoraj na forum w żaden sposób Jej nie tłumaczy. Została więc w tej chwili bezterminowo zbanowana, konto zostanie odblokowane po pojawieniu się pieniędzy na koncie ciski.
Nie żebym miała nic przeciwko wpłacie na pozostały prezent, ale... dlaczego płacić mamy za czyjąś głupotę? Czy nie można tej wpłaty wyegzekwować od rewir? w sumie na volcie nie jest już taka anonimowa jak niektórzy nowicjusze 2giej edycji...
To tak jakbyśmy przyzwalali na takie gówniarskie zachowanie...
Jak można być tak chamskim? zwinąć swój prezent i... pocałujcie mnie w d**e ? Nie spodziewałam się, że ze znanymi osobami na forum, będą najwieksze problemy 🙄 Widocznie Rewir tylko tyle potrafi być chamską, wiecznie niezadowoloną i w dodatku pępkiem, ale swojego świata!
Ciska czy ja to mam już całość zapłaconą? nie wiedziałam ile mam wpłacić i wpłaciłam "na oko".