To faktycznie zachowała się w porządku do innych, nie powiem... Trzeba być naprawde chamskim i wyzutym z jakiej kolwiek odpowiedzialności. Ja też się spóźniłam, ale to było 30 zł i już uregulowane ale żeby postąpić w ten sposób i w dodatku się nie odzywać ehhhh...
Przepraszam za spóźnienie, jakoś mi umknęło tym razem 😡 Jutro wpłace w banku, bo nie mam kodów by zrobić przelew internetowo.
Ciska czy to już jest całość kwoty jaką mam wpłacić do końca roku? chyba nie... czy możesz napisać ile jeszcze do końca mi pozostało?
Co do Rewir to już nawet nie komentuje... 🙄 Już ją wiele osób upominało. widać dziewczyna jest na tyle bezczelna, że jej koło nosa lata czy reszta dostanie prezent czy nie... W końcu ona swój już dostała 😤
Jeśli chodzi o II edycję i wpłacanie kasy do swoich urodzin to w tym wypadku ja bym nie brała udziału... Bez sensu, mam urodziny w styczniu wiec w takim układzie mogłabym sobie sama kupić prezent...
Wyjdzie na to ze wszyscy dostana prezenty ( bo licze ze reszta voltowiczow jest uczciwa), tylko dla mnie zabraknie na polowe prezentu bo Wpłata rewir to polowa mojego prezentu... chyba sobie odpuszcze przyszly rok 😕
Wielki Windykator Re-Voltowy zaczął działać 😀iabeł: (brzmi prawie jak Wielki inkwizytor Hogwaru) 😁
he?! Po pierwsze to może spokojnie. Chyba nie jestem na tym forum od wczoraj. Po drugie - przeprowadziłam się i mam tak wolny net, że ledwo udaje mi się "Kącik Ujeżdżeniowca" załadować. Po trzecie - PRZECIEŻ JA ZROBIŁAM TEN PRZELEW. WE WRZEŚNIU PRZELAŁAM 7 DYCH.. Wyjaśnię sprawę z Ciską, sprawdzę czy przelew nie wrócił, bo szczerze mówiąc - puściłam i zapomniałam o sprawie - jak widać zresztą. Jeśli wrócił, zrobię jutro przelew i po problemie.
yyh Proszę - będę się tłumaczyć, do czego tu dochodzi 😉
Nie mam przelew robiłam przez konto internetowe do którego teraz nie mam danych [zapodziałam przy przeprowadzce część dokumentów i nie wiem jaki jest mój "numer klienta", a ostatnią rzeczą o jakiej teraz marzę jest przekopywanie kartonów]. Spokojnie wyjaśniam wszystko z Ciską na pw. Skoro nie doszedł to zrobię go jutro ponownie.
Twoje "windykacje" nie miały tu żadnego znaczenia. Prędzej czy później ktoś by mi doniósł, że jestem oczerniana. Rozumiem sytuację i to, że z niewiedzy zakładałyście czarne scenariusze, ale Ciebie Zairko, chyba nieco emocje poniosły. Nie mam jednak ochoty na dalsze, ewentualne pyskówki, nie mam też ochoty się tłumaczyć, więc dla mnie w tej kwestii EOT.
Twoje "windykacje" nie miały tu żadnego znaczenia. Prędzej czy później ktoś by mi doniósł, że jestem oczerniana.
No tak, na prośbe o uregulowanie zaległości nie raczyłaś nawet odpisać Zairce, ale jak zaczęła pisać oficjalnie na forum jak się zachowujesz (co wg Ciebie, nawet w tej sytuacji jest oczernianiem) to sie raczyłaś odezwać. Nawet i wątek "urodziny re-voltowiczów..." Ci wszedł mimo, że tak wolno Ci net działa... 🙄
I nic dodać nic ująć w tej kwestii. Wydaje mi się, że każdy wyrobił sobie odpowiednie zdanie o Rewir... I to chyba nie tylko w tym wątku.
Nie jesteś oczerniana, tylko sprawy zostały nazwane po imieniu po prostu. Wybacz, ale nikogo tu nie interesuje Twoja przeprowadzka, zgubiony numer klienta, wolny net itd., itp. Tłumaczenie o cofniętym przelewie i niemożliwości przedstawienia dowodu nadania też brzmi przekonująco jak opowieść o spotkaniu Muminków. Więc powiadasz, że wysłałaś drugi przelew w ciemno?
Nie ma to jak odwrocic kotka cipk... i znowu ja wychodze na ZUĄ zołze 🙄 Zawsze najgorszy jest ten kto głośno powie co mu nie pasuje 🤔wirek: Wszytskie wątkie sie otwierały, dyskusje mogłaś prowadzić.. ale PW nie sprawdziłas które do Ciebie przychodziły- DZIWOTA 😵 Ale egal generalnie jak dojdzie przelew od Ciebie dla mnie będzie po sprawie, nie mniej jednak zdanie odpowiednie juz mam...
Dziwne, że rewir musiała poczekać na PW ze strony moderatorów, żeby zareagować w jakikolwiek sposób. Czy wiadomości od nas są jakoś inaczej oznaczane, że akurat ta została przeczytana?
nie mam pojecia... ja zanim zaczełam ,,działąć" napisałam do niej 2 PW na ktore nie dostałam odpowiedz mimo ze za forum byla 🤬 dlatego stwierdzilam ze to przegiecie..no ale przeciez to mnie emocje poniosly 🙄
spokojnie,Rewir ma czas,kiedyś się nauczy,że ludzie nie są idiotami .
Zairko,współczuję,bo nie ma nic gorszego,niż upominanie się o swoje...i to uczciwa osoba musi się upokarzać,by jakaś gówniara z nonszalancją usiłowała wciskać kit...ale przecież,jak wiecznie powtarza,ma czas,kiedyś się nauczy...
p.s. miewam wolny net - absolutnie nie próbuję wtedy podziwiać zdjęć wstawianych przez forumowiczych w oddzielnych galeriach...a jednak rewir miała na tyle cierpliwości by podziwiać galerię Strzygi...tłumaczenie o wolnym necie godne mojej dwulatki.....
Pewnie dlatego, że zachowujesz się jak dziecko, bo o Twój prezent chodzi 😁 😉
pewnie tak, tak wyszło 😀iabeł: niemniej jednak zrobiłabym to nawet gdybym to nie ja była ostatnia.... Gówniara ze mnie, mam czelność domagać się uczciwości 😵