Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

I przy podawaniu daty urodzin adres od razu, na który wyślemy prezent.
A później jak ktoś nie zapłaci, to Ludki w Czerni zrobią mu wjazd na chatę.
powodzenia zyczę w zabawie!
No to może w ogóle wy-edytuję pierwszego posta, wpiszę tam warunki i od razu osoby z datami urodzenia w odpowiedniej kolejności?
Masz moją wypowiedź na poprzedniej stronie.😉 Prosiłam już o to modki.😉 i na razie czekam.😉 Byłoby miło.😉
jaki byłby szacunkowy koszt całkowity a jaki po rozbiciu na np. 3miesiące czy pół roku?
Jeśli byśmy się składali w 20osób po 6zł to rocznie każdego wyszłoby to 120zł 😉 Po rozbiciu to zależy, w jakich miesiącach będą miały urodziny osoby biorące udział w zabawie 😉
Myślę, ze jak ktoś udostępnił konto, to ten kto to konto udostępnia może się z powodzeniem zajmować wysyłką paczek. Przynajmniej będzie to jedna osoba, a nie kilka. Za dużo zamieszania moim zdaniem
O nie, nie, jak mam się zajmować wysyłką, to podziękuję za bycie skarbonką. Chyba, że chcecie, żeby prezenty z miesięcznym opóźnieniem przychodziły. Jak dla mnie opcją idealną jest ze sklepem internetowym. Jakbym miała coś pakować i wysyłać to się wycofuję.
A kto mówił, ze będzie się człowiek bawił w pakowanie wysyłanie, etc. NA allegro tez istnieje opcja podania adresu inego niż ten co jest wpisany w dane do wysyłki.
W innych sklepach też jest opcja aktywowania adresów równoległych, na które można wysłać przesyłkę.
jakoś się dogadamy.😉 In. i tak będzie musiała wpłacić pieniążki, a zamawiać prezenty pewnie będziemy przez sklep internetowy Karina aby mieć pewność, ze przesyłka dojdzie.😉
Tylko, ze np nie wszyscy mogą chcieć np. typowo koński prezent. Niektórzy są już niezwiązani z jeździectwem prawie w ogóle jako jeżdżący (np. ja, a powrót jest bardzo mało prawdopodobny) , więc nie wiem czy allegro nie byłoby lepszym pomysłem. Wtedy dana osoba udostępnia swoje konto (z zyskiem o komentarz), osoba udostępniająca volcie konto wysyła pieniądze zaraz po zakupie tej osobie co ma konto na allegro i ta płaci i kupuje prezent.

Trochę pokręcone, ale nie umiem inaczej tego napisać. Myślę, ze to byłoby najlepsze.
Notarialna to chyba jest taki sam schemat jak ze sklepem internetowym? Nieprawdaż? Z wpisanych tu osób, zapewne większość będzie chciała dostać koński podarunek, ale skoro Ty chcesz się z nami bawić i nie chcesz końskiego prezentu to ja nie widzę problemu aby In. przelała pieniążki użytkownikowi allegro od którego kupimy prezent i podamy Twój adres do wysyłki.😉

Zapraszamy do zabawy.😉
Ja też się dopisuję  😉
1. Yga
2. Lockmittel
3. Notarialna
4. In.
5. Nirv
6. Helcia
7. Niewidzialna
8. Rewir
9. Fin
10. Ewuś
11. Breva🙂
12. Ciska
13. Klolcia
14. Bischa L
Ja już się wpisałam na listę 😁
Wiesz, nie twierdzę, że dla mnie to nie byłaby fajna niespodzianka, ale podałam tutaj przykład kiedy to jest inna nieco sytuacja, w której może się znaleźć każdy z nas

Tak, można poprosić o zmianę adresu wysyłki w formularzu opcji dostawy z uwzględnieniem danego adresu. Ja w ten sposób zamawiam prezenty dla kilku znajomych z innych miast (np. z Poznania czy z Wawy) by dwa razy nie płacić za wysyłkę 🙂
no i szkoda, ze zabawa tylko dla tych, co to maja konie, albo na nich jezdza... 😉 bo nie wyobrazam sobie, dostac czaprak/kantar czy cokolwiek nie majac z konmi do czynienia od jakiegos czasu juz 😉
przecież Notarialna poruszyła ten temat i zostało powiedziane ze dostanie prezent " nie koński"  tylko trzeba bedzie nas naprowadzic na niego troszkę bo to trudniejsze niz wybrac cos z jezdzieckich  😉

ja nie widze w tym problemu  🙂
No to no problemo : ) Tylko ludki, jak chcecie wpisać się na listę, to proszę, kopiujcie tą, która już jest i dopisujcie siebie - nikt się nie zgubi po drodze...
moje urodziny - 13 lipca. adres podam na PW😉 prezent jak najbardziej mógłby być koński🙂 a kwota jest jak dla mnie ok🙂 no🙂
No to my z Brevą jesteśmy bliziutko siebie, bo ja 16.
12 wrzesień się kłania 😉
Komu adres podesłać?
hehe to ja blisko z Rewir i z Brevą bo 11.07 😉
Ja już jestem w trakcie robienia listy.😉 Adresy możecie wysłać mi na PW. najwyżej potem przekażę komuś tą listę.😉

Jeśli wysyłacie mi adresy to błagam podajcie też swoje imie i nazwisko.  🏇 Lista już zrobiona.😉
Dołączam sie do gronka 🙂

19 styczen. zara podese dane 😉

A i mnie sie wydaje, ze dobra opcja byaby przedpata... np na poczatek 15-20zl, a potem "uzupelnianie". jak Wy to widzicie?
Płatne jest pół roku z góry.😉
a to dobrze. jakos mi to umkneło. W taki razie jaki jest ten koszt? i do kiedy wplaty?
akzzi wszystko jest w pierwszym poście.😉
12 wrzesień się kłania 😉
Komu adres podesłać?

9 wrzesień  😀
Niewidzialna- szkoda że nie jesteś z Lublina, bo jakoś by to poświętować można było  🥂 😉
do kiedy byłby pierwszy termin płatności? bo chętnie bym się zapisała, ale do końca grudnia może być cięzko z całą kwotą, a nie chciałabym być niesłowna. Myślę, że do 15 stycznia mogę przelac całą kwotę za rok  😉 Ew jak ktoś ma w styczniu, to mogę do grudnia zapłacić za styczeń, a resztę do 15 stycznia - czy takie warunki płatności są akceptowalne?

Jeżeli chodzi o prezenty końskie - mam sklep, mogę się tym zając 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się