Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

rewir, Co za hipokryzja. Mam cie samą zacytować?

Zsynchronizujcie się w jakoś w tych ponagleniach. Jakbym mogła to bym zapłaciła i zrobię to jak tylko będę w stajnie. W ciągu tygodnia podejrzewam. Zasypanie mnie pw i wiadomościami na gadu nic nie da.

Nieno, zal d**pę sciska po prostu.
18 czy 12 to naprawdę taki wielki problem?
Dziewczyny spokojnie 😉

przelewy:
Pinesska  57 zł  25.08
Niewidzialna    60 zł 25.08

Wyedytowałam tamtą rozpiske z zaległosciami.
Dziewczyny z września proszę o info o prezentach.

Ponieważ mamy nadal zaległości za 264 zł na koncie prezentowym jest kasa na jeden prezent wrześniowy , dzis już mamy 27 sierpnia a dziewczyny maja wszystkie urodziny tego samego dnia  a mianowicie 9.
Ciska powiedz mi ile mi jeszcze do wpłaty zostało do końca roku? Wpłacę zaraz po wypłacie, to chociaż na troszkę więcej kaski będzie, chociaż wiem, że i tak to problemu nie rozwiąże.
30 zł  🙂
Ok, to w takim razie wpłacę na początku przyszłego tygodnia, może pomoże to trochę 😉

edit: a tak w ogóle, dziewczyny weźcie się w garśc, bo to naprawdę jest niepoważne! Ja też w tym roku miałam momentami trudną sytuację finansową, ale zawsze 20zł, żeby nie zalegać potrafiłam wygrzebać, to nie jest dużo. A że spore kwoty do zapłaty się niektórym nazbierały, to już tylko Wasza wina. Wkurza mnie takie zachowanie.
Poleciał przelew, na razie 12 zł, bo ciągle nie ma wypłaty  😤
ciska, a możesz mi napisać ile mi zostało do wpłaty do końca roku ?
18 zł  🙂
Dzięki, jakoś niedługo wpłacę 🙂
Jak sprawy stoją??
Z kasą pewnie dalej średnio, ale za to ja lada dzień dostanę swój re-voltowy prezent 💃
dokładnie , Twój prezent powinien byc juz w drodze bo zapłacny był jakis czas temu  😉

co do wpłat to wpłyneło tylko 12 zł od Wistry.  🙄
Dobrze, że wpłynęło  🙂
Dziś opłace pierwszy prezent wrzesniowy a na reszte nie ma pieniędzy , moje wcześniejsze pw nie poskutkowały a ja jestem tylko skarbnikiem wiec przypomniałam o wpłatach ale juz co chwile o nie prosić i domagać sie nie będe.

Osoby które maja duze zaległosci powinny sie wstydzic.
A czy te osoby mają urodziny w październiku/listopadzie/grudniu?

Jak tak, to ja nie wpłacę na ich prezent, a co!  😤
ja mam urodziny w listopadzie... i to 1 😕
przelewy:
Helcia  12 zł 20.08

Zaległe:
Bischa               lipiec 24 zł , sierpień 18 zł , wrzesień 18 zł      ( 60 zł)
Lockmittel          lipiec 24 , sierpień 18 , wrzesień 18    ( 60 zł)
Helcia                lipiec 12 , sierpień 18 , wrzesień 18    ( 48 zł)
Notarialna         wrzesień 12 zl
Rewir                 lipiec 18 zł , sierpień 18 zł , wrzesień 18 zł  ( 54 zł)
Kolorwiatru        wrzesień 18 zł

każdy dostał pw z ta informacją , nadal czekam na przelewy . To są naprawde duze zaległosci .

tak to wygląda
😲 szok Lockmittel ona była taka zaangazowana przeciez 🙄 a tu zaległosci za połowe zabawy...
czy ta 4 najbardziej zalegajaca odzywa sie chociaz? no dobra 3 bo Rewir pisała... rozumiem ze i Lock, Bischa i helcia sa po urodzinach? 🙄
nazwała bym rzeczy po imieniu ale na forum nie wolno... 🤬
Helcia sie odzywała bo przez przypadek zrobiła przelew In.

Bischa odzywa sie na forum ale nie na temat naszej zabawy , wpłaty również nie ma.
Lock napisała ze wysle kase ale nic z teog jak na razie nie wyszło.

Te zaległosci to własnie te 2 prezenty wrześniowe i kawałek kolejnego.
ciska, Sprawdź konto, powinien już dojść dawno przelew ode mnie 🙂
Jako że jestem jedną z zalegających osób, na prośbę Zairki o napisanie czemu co i jak, piszę.

Przede wszystkim chciałam przeprosić za zaległości, wynikające w ogromnym stopniu z mojej sytuacji finansowej. Niestety nie mam pracy w tej chwili, sytuację trochę mi ratuje opieka nad psem, który jest u mnie do jutra. W maju tego roku (niezgodnie z pierwotnymi planami- plany oscylowały w okolicach końca 2010) wyprowadzili się moi rodzice z zastrzeżeniem, że będą płacić tylko za mieszkanie i studia, a z resztą w tym kablówką, internetem, telefonami mamy z siostrą radzić sobie same. Owa wyprowadzka miała miejsce już po podjęciu przeze mnie decyzji, że wchodzę w tą zabawę. Obie z siostrą jesteśmy bez pracy w tej chwili (siostra jest zatrudniona w szkole językowej, ale nie pracuje przez wakacje). Jutro dostanę 250 zł za opiekę nad psem i od razu wpłacę na konto tej zabawy.
A i jeszcze jedna rzecz. Tak jak wcześniej pisałam, rozmawiałam z Ciską i dała mi możliwość zapłacenia po wakacjach za 2 miesiące. Ostatnio napisała, że nie może robić odstępstw, więc staram się uzbierać już na kolejny miesiąc pieniądze jak zaległe zapłacę.

Swoją drogą mam ważne pytanie?
Znacie może coś innego, niż tylko bank i pocztę, gdzie mogłabym zrobić przelew w sobotę? Kasę dostanę do ręki, więc przelew internetowy odpada. Nie wiem o której jutro będą zabierać Bezę, stąd moje pytanie.

Oczywiście chcąc uniknąć w przyszłości takich kłopotów z płatnościami i zaległościami, nie zamierzam się bawić z Wami w tej grze w przyszłym roku  😉

Edit😀opiska
Bischa L teraz wyszło na jaw ze ja windykator 😂
Nie wiem jak u was w miescie u nas we Wrocławiu sa takie male punkty opłat, nazywaja sie elixir oplata za przelanie kaski to jakos 2,5zł i idzie 2 dni robocze.
Zairka, ja nie ryzykowałabym. Mało było ludzi oszukanych, którzy w takich miejscach wpłacali pieniądze? To są prywatne instytucje, które w ciągu godziny mogą się zwinąć z całą kasą.
Dlatego ja bym poczekała do poniedziałku i przelać przez PP, PKO. W sumie bardziej zaufane instytucje, a przelew przez PKO jest już następnego dnia.
Czyli rozumiem, że lepiej poczekać do poniedziałku? Ja mam konto w banku z Żubrem (nigdy nie pamiętam która to "część" PKO). Myślałam, że może macie zaufane jakieś instytucje od przelewów.
Bisha to jest pekao sa 😉
I ciska ma w tym samym banku konto wiec kasa bedzie od reki u niej 🙂
Bischa a ja mam inny pomysł, mianowicie taki: Ty jesteś z Warszawy, ja też, mozemy sie spotkać w sobotę, dasz mi kaskę do ręki, a ja zrobię przy Tobie przelew, co Ty na to?
ja nie gram, ale czytam Was od poczatku 😉
Bischa mozesz wrzucic do wplatomatu, kasa tez jest od razu na koncie...
Cisko, kochana, mogłabym wiedzieć ile mam jeszcze do wpłaty, to rozliczę się już za wszystko? 🙂  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się