Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Może napisać do Nich PW?

Nieładnie dziewczyny! 🤬
pisałam już  🙄 i nic

dzis napisze znowu
To dla rozładowania "płatniczej" atmosfery - w końcu udało mi się cyknąć fotkę prezentu na modelu - Czaprak Lami-cell Royal  😍 Jest cudny, dziękuję!!!  :kwiatek: Ps. Nie mam pojęcia, na co ja się patrzyłam na tym zdjęciu  😡

Zdjęcia nie widać 🙁

Edit juz widać 🙂
Pinesska  21zł    05.08
Dostałam własnie prezent... Ochraniacze HKM Pro... Musze powiedziec ze sa genialne! Te które kupiłam 8 miesiecy temu za 220zł wogole sie nie umywaja. Super wywinięty i obszyty neopren ( w tamtych byl brzydko obciety po prostu i jeden z przodów własnie powoli konczy swoj żywot), super mocne rzepy. Wrzucam foto narazie luzem, jak zaloze to zrobi zdjecie na modelce 🙂 Dziekuje!!!!
To super ze dotarły idealnie w dniu urodzin  🙂
Jeszcze raz dziekuje!!!    :kwiatek:
Sto lat!
Mamy urodziny w tym samym dniu , ja sobie sama kupiłam prezent  😉
Dzis dopiero zapłaciłam , jak przyjdzie to wstawie foto.
Kupiłam derke polarową eskadrona na wyprzedaży z equi-shopu

Wszystkiego najlepszego !

Nadal czekam na przelewy , urodziny Fin za 8 dni a ja nie mam jak kupić prezentu.
No nie 🙁
Wiecie co? To trochę chyba nie fair.
Ja dołączyłam "w trakcie" i jakoś daję radę wpłacić.

Ludkowie, pozbierajcie się! Zróbmy z tego fajną zabawę!  🏇
zaległosci w płatnościach z lipca to 165 zł  ❗

a z sierpnia 162 zł  ❗

i to juz dawno powinno byc na koncie urodzinowym
ciska to również wszystkie najlepszego! 🙂
Wszystkiego Najlepszego Fin , prezent ogarniam  😉

za chwilę edytuje i dopisze przelewy , przez tydzień nie miałam internetu dlatego się nie odzywałam.
a to mój prezent :
Ciska derka obłędna  😍 😍
Sto lat dziewczyny !!

Napisz mi prosze ile za wrzesień jest do zaplaty to ureguluje 🙂
od 5 lipca nie dostałam żadnego przelewu.

Za chwilke wszystkie osoby które zalegają z opłatami wpisze do wątku nieuczciwych voltowiczów i podziele się ze wszystkimi tą sytuacją.

Akkzi   wrzesień to 18 zł , ty masz z tego co widze jeszcze jedna zaległą 6 z sierpnia.
Ciska, wpłaciłam Ci już kasę do końca tego roku 😉
Pamiętałam o 6zł 😉 ale nie pamietałam ile jest za wrzesien a chciałam już razem 🙂
Hejo, będzie ta zabawa także w przyszłym roku??
Czy mogę dołączyć już w tym?? ja urodzinki mam w czerwcu, ale chętnie dołączę już wcześniej do zabawy 🙂
Nowe zapisy do zabawy bedą w grudniu  , tak zeby wystartować od nowego roku  🙂
własnie poszedł przelew  🙂
Wysłałam dzis kolejne pw.

nowe przelewy:
Fin 18 zł  17.08
Akkzi 24 zł 17.08

Rozmawiałam z Aniapą i w kolejnej edycji naszej zabawy zapisy będe zbierać przez pazdziernik-listopad i grudzień i do końca grudnia czyli do startu naszej zabawy każdy bedzie musiał zapłacić za pół roku z góry bo teraz to co się dzieje to się w głowie nie miesci a ja dostaje ataków agresji przez to że nie moge zamówić prezentów na czas co jest mocno nie fair .
ciska poszedł ode mnie przelew 🙂
cisko, nie możemy zbierać zapisów aż do grudnia - wcześniej musi być dokładnie znana kwota, jaką musimy przelać, więc proponuję, by październik był czasem na zapisy, 1 listopada podana kwota, jaka wychodzi, do końca grudnia termin pierwszego przelewu za pół roku, do końca maja - drugiego za drugie pól (tak, by przez czerwiec, który jeszcze będzie opłacony z pierwszego przelewu, można było prześcigać ewentualnych zalegających, którzy mogą się pojawić w drugim terminie (choć nie powinno ich być, bo będzie kilka miesięcy na zebranie kwoty) - bo brak wpłaty w pierwszym będzie równoznaczny z brakiem udziału w zabawie ). Myślę, że będzie to dobrym zabezpieczeniem przed sytuacją, jaka dzieje się teraz. Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł  😉
Pomysłu lepszego nie mam oprócz tego by wpłacać pieniądze od razu z góry...Bo co będzie jeśli ktoś oleje drugą "połowe"?  Ehh...czy nie mozna się fajnie bawić tylko dziewczyny muszą się tak denerwować, upominać o wpłaty, itd?? Ja rozumiem, że każdemu się może zapomnieć, ale bez przesady! 🤦

Ciska przez Ciebie i ja zakupiłam taką dere! Jest obłędna  😍
zrobimy tak jak mówicie  🙂

a derka faktycznie jest piękna  😉

przelewy:

Kolorwiatru 36 zł  17.08
Ewuś 48 zł 18.08
ciska możesz napisac ile trzeba zapłacic od wrzesnia do konca roku?  🙇
30 zł  😉
Dziekować  :kwiatek:
przelewy:
Helcia  12 zł 20.08

Zaległe:
Bischa               lipiec 24 zł , sierpień 18 zł , wrzesień 18 zł      ( 60 zł)
Lockmittel          lipiec 24 , sierpień 18 , wrzesień 18    ( 60 zł)
Helcia                lipiec 12 , sierpień 18 , wrzesień 18    ( 48 zł)
Notarialna         wrzesień 12 zl
Rewir                 lipiec 18 zł , sierpień 18 zł , wrzesień 18 zł  ( 54 zł)
Kolorwiatru        wrzesień 18 zł
Wistra                wrzesień 12 zł
Zuź                      wrzesień 14 zł

każdy dostał pw z ta informacją , nadal czekam na przelewy . To są naprawde duze zaległosci .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się