To dla rozładowania "płatniczej" atmosfery - w końcu udało mi się cyknąć fotkę prezentu na modelu - Czaprak Lami-cell Royal 😍 Jest cudny, dziękuję!!! :kwiatek: Ps. Nie mam pojęcia, na co ja się patrzyłam na tym zdjęciu 😡
Dostałam własnie prezent... Ochraniacze HKM Pro... Musze powiedziec ze sa genialne! Te które kupiłam 8 miesiecy temu za 220zł wogole sie nie umywaja. Super wywinięty i obszyty neopren ( w tamtych byl brzydko obciety po prostu i jeden z przodów własnie powoli konczy swoj żywot), super mocne rzepy. Wrzucam foto narazie luzem, jak zaloze to zrobi zdjecie na modelce 🙂 Dziekuje!!!!
Mamy urodziny w tym samym dniu , ja sobie sama kupiłam prezent 😉 Dzis dopiero zapłaciłam , jak przyjdzie to wstawie foto. Kupiłam derke polarową eskadrona na wyprzedaży z equi-shopu
Wszystkiego najlepszego !
Nadal czekam na przelewy , urodziny Fin za 8 dni a ja nie mam jak kupić prezentu.
Hejo, będzie ta zabawa także w przyszłym roku?? Czy mogę dołączyć już w tym?? ja urodzinki mam w czerwcu, ale chętnie dołączę już wcześniej do zabawy 🙂
Rozmawiałam z Aniapą i w kolejnej edycji naszej zabawy zapisy będe zbierać przez pazdziernik-listopad i grudzień i do końca grudnia czyli do startu naszej zabawy każdy bedzie musiał zapłacić za pół roku z góry bo teraz to co się dzieje to się w głowie nie miesci a ja dostaje ataków agresji przez to że nie moge zamówić prezentów na czas co jest mocno nie fair .
cisko, nie możemy zbierać zapisów aż do grudnia - wcześniej musi być dokładnie znana kwota, jaką musimy przelać, więc proponuję, by październik był czasem na zapisy, 1 listopada podana kwota, jaka wychodzi, do końca grudnia termin pierwszego przelewu za pół roku, do końca maja - drugiego za drugie pól (tak, by przez czerwiec, który jeszcze będzie opłacony z pierwszego przelewu, można było prześcigać ewentualnych zalegających, którzy mogą się pojawić w drugim terminie (choć nie powinno ich być, bo będzie kilka miesięcy na zebranie kwoty) - bo brak wpłaty w pierwszym będzie równoznaczny z brakiem udziału w zabawie ). Myślę, że będzie to dobrym zabezpieczeniem przed sytuacją, jaka dzieje się teraz. Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł 😉
Pomysłu lepszego nie mam oprócz tego by wpłacać pieniądze od razu z góry...Bo co będzie jeśli ktoś oleje drugą "połowe"? Ehh...czy nie mozna się fajnie bawić tylko dziewczyny muszą się tak denerwować, upominać o wpłaty, itd?? Ja rozumiem, że każdemu się może zapomnieć, ale bez przesady! 🤦
Ciska przez Ciebie i ja zakupiłam taką dere! Jest obłędna 😍