Mamy 25 czerwca a za urodziny lipcowe nadal nie zapłaciły : Akkzi , Pinesska , Bischa , Lockmittel , Helcia , Kolorwiatru , Niewidzialna.
halo ! trzeba zapłacić za prezenty , prosiłam aby wpłaty na lipiec przelewać w czerwcu , był cały miesiąc na to. Rozumiem osoby które sie odezwały i napisały mi kiedy zapłacą ale od tych co wymieniłam nie dostałam żadnej odpowiedzi 🙄
Brevy prezent w drodze , dla Ewuś już u mnie w domu. Kolejne 2 prezenty lipcowe też juz ustalone.
ochraniacze... na szetlanda😀😀😀 boskie, błękitne😀 mam już kantar zwykly, kantar sznurkowy, ochraniacze... tylko szetlanda brakuje😀 ale to kwestia czasu:P za to patrzę na nie i nie mogę się napatrzeć😀
jak na razie napisze krótko : prosze o wpłaty za urodziny sierpniowe , mamy 22 lipca a na prezenty sierpniowe strasznie mało osób wpłaciło i nie mam możliwosci nawet zamawiać prezentów 🙄
Muszę wszystkich przeprosić, ale zapomniałam całkiem o zabawie. 😡 pod koniec miesiąca dostanę wypłatę i od razu zapłacę za cały rok z góry. Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam. :kwiatek:
czekam na info od osób z sierpnia jakie chcą prezenty i na przelewy , jesli tak dalej pójdzie to w sierpniu kupimy tylko 2 pierwsze prezenty bo strasznie amło osób wpłaciło 🙄
Jeśli nie dostane przelewów za lipiec i sierpień w przeciagu paru dni to nie bede mogła kupić prezentu dla Fin. LUDZIE ! tak nie moze być 🤔 Pinesska ma zaległe 60 zł a to prawie połowa jednego prezentu 🙄
Bisha Ciebie też prosze o wcześniejszą wpłate chociaz za 2,3 prezenty.