Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

😵  dlaczego w tabelce moj nick nie dosc ze dwa razy inaczej napisany to w dodatku dwa razy zle!  Kolorywiatru, Kolorkwiatu      a ja jestem Kolorwiatru  ❗
Spokojnie, nie ma co się tak denerwować. Przepraszam, nie wiem czemu tak przekręciłam nick, już to poprawiam.
Mamy 25 czerwca a za urodziny lipcowe nadal nie zapłaciły : Akkzi , Pinesska , Bischa , Lockmittel , Helcia , Kolorwiatru , Niewidzialna.

halo !  trzeba zapłacić za prezenty , prosiłam aby wpłaty na lipiec przelewać w czerwcu , był cały miesiąc na to.
Rozumiem osoby które sie odezwały i napisały mi kiedy zapłacą ale od tych co wymieniłam nie dostałam żadnej odpowiedzi  🙄

Brevy prezent w drodze , dla Ewuś już u mnie w domu. Kolejne 2 prezenty lipcowe też juz ustalone.

pzdr

edit:
Ewuś  12 zł  dnia 18.06
Ciska moją wpłate otrzymałaś?
Witajcie  🙂

wpłaty:
02.07  Akkzi

dziś lub jutro dostarcze Ewuś prezent , Prezent Brevy wysłany , prezent dla Rewir zamówiony i sklep powinien go lada dzień wysłać.
Melduję, że prezent otrzymałam😀😀😀 jest boski! w wolnej chwili zrobię zdjęcie i się pochwalę😉 dziękuję bardzo bardzo!!!🙂
Breva co to za prezent  👀
ja jeszcze  prezentu nie dostałam 🙁 ale wiem, że będzie super 😉
ochraniacze... na szetlanda😀😀😀 boskie, błękitne😀 mam już kantar zwykly, kantar sznurkowy, ochraniacze... tylko szetlanda brakuje😀 ale to kwestia czasu:P za to patrzę na nie i nie mogę się napatrzeć😀
Solenizantki prosze mi tu zdjecia wstawiac prezentów  🤬

I tym, ktorym nie udało mi się złożyć życzeń  😡-  składam spóźnione życzenia urodzinowe: WSZYSTKIEGO NAJ! :kwiatek:
Witajcie

Miałam małe problemy z ogarnieciem sie życiowo i czasowo ale z prezentami starałam się aby wszystko było na si  😉

Prezent Rewir powinien juz leżeć u Niej na poczcie , A Ewus swój dostanie jutro  🙂

Za chwilke jak się ogarne to napisze jak wyglądają wpłaty itp .
ciska, z prezentem jest bardzo wszystko si😀 jeszcze raz bardzo dziękuję🙂🙂🙂

akzzi, dziękuję😉 a zdjęcie będzie😉 tylko jakoś się zabrać za to nie mogę:P
Breva, wszystkiego naj naj 🙂

Ciska, dzisiaj lub jutro powinien dojść przelew ode mnie 🙂
Ja nadal nie mam prezentu...
a ja prezent już dostałam, jest świetny! Dziękuję!
do mnie doszedł po południu, podpisuję sie pod słowami ewuś, 🙂
zdjęcia dziewczyny zdjęcia  💃
Najlepszego dziewczyny 🙂

A gdzie zdjecia?? 😀iabeł:
ciesze się  🙂

jak na razie napisze krótko : prosze o wpłaty za urodziny sierpniowe , mamy 22 lipca a na prezenty sierpniowe strasznie mało osób wpłaciło i nie mam możliwosci nawet zamawiać prezentów  🙄
Ciska, a mogłabyś powiedzieć ile mam wpłacić?  :kwiatek:
Niewidzialna : lipiec 18 , sierpień 18

Akkzi -
Klolcia -
Pinesska   lipiec 21 zł , sierpień 18 zł
Bischa  zaległe 6 zł , Lipiec 24 , sierpień 18
Wawrek -
Lockmittel lipiec 24 , sierpień 18
Helcia lipiec 24 zł ,  sierpień 18
Kapri -
Dworcika -
Notarialna -
Ewuś -
Breva -
Rewir lipiec 18 , sierpień 18
Aniapa -
Kolorwiatru -
Fin -
An -
Wistra
Zuź sierpień 18 zł
Zairka -

to tak na szybko , piszcie do mnie smsy jak by cos bo mam rzadko dostęp do internetu

edit:
przelewy 20.07  12 zł
                23.07 12 zł
oba od Notarialnej jak sądze bo nie podpisane
Rozmawiałam z Ciską jakiś czas temu i za wakacje (bez lipca) będę płacić w październiku  😉 O 30 zł pamiętam , wpłacam w przyszłym tygodniu .
Muszę wszystkich przeprosić, ale zapomniałam całkiem o zabawie. 😡 pod koniec miesiąca dostanę wypłatę i od razu zapłacę za cały rok z góry. Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam. :kwiatek:
ciska, Si, ode mnie jak najbardziej 🙂
dziś napisze od kogo dostałam przelewy

🙂
czekam na info od osób z sierpnia jakie chcą prezenty i na przelewy , jesli tak dalej pójdzie to w sierpniu kupimy tylko 2 pierwsze prezenty bo strasznie amło osób wpłaciło 🙄

edit:
przelewy
Ewuś 24  26.07
Fin 18 30.07
Wistra 12 02.07

Zrobiłam aktualizacje w tamtym wpisie z zaległymi wpłatami
ciska a mój przelew nie dotarł?
o przepraszam pomyliłam Cię z Helcia  😉
CZEKAM NA PRZELEWY

Jeśli nie dostane przelewów za lipiec i sierpień w przeciagu paru dni to nie bede mogła kupić prezentu dla Fin. LUDZIE ! tak nie moze być  🤔
Pinesska ma zaległe  60 zł a to prawie połowa jednego prezentu  🙄

Bisha  Ciebie też prosze o wcześniejszą wpłate chociaz za 2,3 prezenty.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się