słuchajcie czy stanie się coś jak zapłacę za lipiec i sierpień na początku lipca? bo niestety mam obecnie chorego konia i nie wiadomo czy nie będzie trzeba operować i w związku z tym mam mały dołek finansowy. Obiecuję, że jak tylko wyjdę na prostą to od razu większą kwotę zapłacę. :kwiatek:
Dzis dostałam nowe przelewy: Klolcia 60 zł Zu 24 zł
Jeszcze 10 soób nie ma opłaconych urodzin lipcowych.
Tym razem zajełam się prezentami wcześniej. Zamówione i zapłacone są już 2 prezenty dla Brevy i Ewuś , zamówiłam je razem z moimi zakupami wiec przyjdą pocztą do mnie a ja je dopiero wyśle a Ewuś dostanie swój prezent z osobista dostawa do domu 😉
Ja tej tabelki nie ruszam bo nie umiem po prostu , pisze na bieżąco jakie wpłaty dostaje a u siebie mam własną tabelkę na komputerze 😉 zaległe wpłaty mają 4 osoby : Pinesska , Bischa , Dworcika i Wistra ( tu dostałam juz pw że kasa wysłana)
ciska, Ja niestety w tym miesiącu nie zdążę wpłacić kasiory pozostałej (12 zł za lipiec). Pieniążki będę miała dopiero na początku lipca, więc jak będę na wyjeździe to przeleję kaskę na twoje konto. Mam nadzieję, ze nic się nie stanie jak będzie takie małe opóźnienie?
ja przelałam dzisiaj tyle ile mogłam na dzień dzisiejszy, mało, ale może się przyda 😉 Resztę (przynajmniej do końca sierpnia) zapłacę w na początku lipca, a na początku sierpnia już wszystko do końca wpłacę 🙂