Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

przepraszam za post pod postem ale chciałam podnieść wątek i dodaje swój numer telefonu 518-820-700 Agata

postarajcie sie zrobić przelewy do końca czerwca  🙂
ja w miare możliwosci bede zagladać na volte i dopisywać kolejne przelewy.
Witajcie  🙂
Nowe wpłaty

Wawrek - 78 zł   dnia 28.05

mamy 374 zł
to znowu ja , gadam sama ze sobą  😁
ale nie ważne  😉

prosiłabym osoby które maja urodziny w lipcu o wysłanie mi pw z info jaki chcą prezent  :kwiatek:

Czekam również na kolejne wpłaty , dziś każdy z Was dostanie odemnie pw  😁
ciska, Poprzednio wysłałam kolejne 12 zł za lipiec. Mam jeszcze do zapłaty kolejne 12. Czyzby moj przelew znowu ci umknął?

Notarialna  dostałam przelew od Ciebie

to było 18 maja , czy później coś mi jeszcze wysyłałaś? wtedy dostałam 12 zł
Tak, to było to. Aktualnie za Lipiec mam jeszcze 12 zł do zapłacenia, z tego co widzę.
czyli nic mi nie umknęło  😉
W takim razie zwracam honor 🙂
Do końca tygodnia wpłacę te kolejne 12 zł 🙂
słuchajcie czy stanie się coś jak zapłacę za lipiec i sierpień na początku lipca? bo niestety mam obecnie chorego konia i nie wiadomo czy nie będzie trzeba operować i w związku z tym mam mały dołek finansowy. Obiecuję, że jak tylko wyjdę na prostą to od razu większą kwotę zapłacę. :kwiatek:
nic się nie stanie  🙂
napisz mi jaki chcesz prezent
Dzis dostałam nowe przelewy:
Klolcia 60 zł
Zu 24 zł

Jeszcze 10 soób nie ma opłaconych urodzin lipcowych.

Tym razem zajełam się prezentami wcześniej. Zamówione i zapłacone są już 2 prezenty dla Brevy i Ewuś , zamówiłam je razem z moimi zakupami wiec przyjdą pocztą do mnie a ja je dopiero wyśle a Ewuś dostanie swój prezent z osobista dostawa do domu  😉
A ta tabelka jest uaktualniana, bo na ten moment jeszcze niektórzy mają jakieś zaległe wpłaty  🤔
Ja tej tabelki nie ruszam bo nie umiem po prostu , pisze na bieżąco jakie wpłaty dostaje a u siebie mam własną tabelkę na komputerze  😉
zaległe wpłaty mają  4 osoby : Pinesska , Bischa , Dworcika i Wistra ( tu dostałam juz pw że kasa wysłana)
Dzięki za wyjaśnienie  :kwiatek:
A kiedy i kto ma nabliższe urodziny ?
Lipiec:
11  Ewuś
13  Breva
16  Rewir
28  Aniapa

🙂
ciska, poszedł przelew 🙂 Daj znać jak dojdzie.
Ciska a mnie kiedys czeka nastepna wplata, jk bys mogla sprawdzic 👀 i ile i tam brakuje do zaplacenia juz calosci za zabawe :kwiatek:
Zairka  sprawdź w histori przelewów  ile wpłacałas na voltowe urodziny bo ja mam zapisane ze zapłaciłas już za całość  hmm
Zairka, według tabelki musisz jeszcze zapłacić 18zł (za 3 osoby) :kwiatek:
o ja biedna , ślepa  😁

Dzięki Fin   😉
gdzie wy macie ta tabelke 😲
wedlug tabelki na pierwszej stronie ktora na pewno sie nie zgadza z prawda mam zaplacic ponad 50zł 👀 😡

http://voltopiry.w.interii.pl/tabelka.html

dostałam kolejne przelewy:
Wistra 54 zł
Dworcika 78 zł
zapisałam :kwiatek:
yyyy, czy mam rozumieć, że wpłaciłam wszystko?
chyba nie  😡
dostałam od Ciebie  raz 33 zł i drugi raz 54 zł  czyli  87 zł , cała składka wynosi 126 zł ( cały rok) .
Czyli masz wpłacone za 15 osób z 21  😉

Było tez "luźne" 18 zł od Igi ale były jakies dziwne braki w składkach po tym jak In przelała mi kase więc to idealnie zapełniło luke  😉

prezenty dla dziewczyn już w drodze do mnie  🏇
ciska, Ja niestety w tym miesiącu nie zdążę wpłacić kasiory pozostałej (12 zł za lipiec). Pieniążki będę miała dopiero  na początku lipca, więc jak będę na wyjeździe to przeleję kaskę na twoje konto. Mam nadzieję, ze nic się nie stanie jak będzie takie małe opóźnienie?

Powinnam wpłacić jakoś 8-11 lipca resztę.
nic się nie stanie.

Chciałabym zaamawiać juz kolejne prezenty ale niestety 9 osób nie zapłaciło w ogóle za lipcowe urodziny i nie mam jak za bardzo.
czekam  😉
Czyli jak to jest? Jest błąd w tabelce, w Wistry wierszu?
ja przelałam dzisiaj tyle ile mogłam na dzień dzisiejszy, mało, ale może się przyda 😉 Resztę (przynajmniej do końca sierpnia) zapłacę w na początku lipca, a na początku sierpnia już wszystko do końca wpłacę 🙂
Fin    tak jest błąd , Wistra ma zapłacone do urodzin Kolorywiatru włącznie.

Nowe wpłaty:
Kaprioleczka 42 zł  dn  17.06

mamy 374 , 52  zł
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się