1. ochraniacze i kantar dostałam od rodziców, powiedzieli, ze mogę sobie do 70 zł prezent wybrać (kantar odkupiony od forumowej cierp1enie, bo sie w nim zakochałam) 😍 2. Padzik jarpola, o pięknym szafirowym odcieniu 💘
Notarialna, piękny jest ten pad i wszystkie rzeczy dobrane kolorystycznie - super 😎 Dworcika, również sobie wybrałam "Równowagę w ruchu" na moje urodziny - bardzo fajna i ciekawa książka, będziesz zadowolona 🙂
musze sie ze wstydem przyznac ze ja juz watku nie ogarniam 😡 czy ktos moglby - blagam 🙇 - sprawdzic dla mnie czy ja jeszcze z niczym nie zalegam? bo powinnam chyba powoli kolejna wplate szykowac, nie chcialabym znow sie zagapic 😡 😡 😡
nie musisz wybierać prezentu , nie ma też wyznaczonego konkretnego sklepu
napisz mi i Lockmittel jak tematycznie ma byc ta niespodzianka ( dla Ciebie , konia ( jeśli cos dla niego to jaki rozmiar nosi), czy cos nie jezdzieckiego ). A my cos wymyślimy 😉
Dzis postaram sie wysłac wszystkim pw. Dodam również swój numer telefonu bo od 1 czerwca bede miała mało czasu na komputer , bede pewnie na volcie z raz w tygodniu. 🙂