Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

ciska, A doszła moja kasa do ciebie?
Jutro idę przelać 50zł czyli ode mnie będzie razem 70, to potem zostanie mi 56 tak?
ok dzięki za potwierdzenie🙂 wpłacę resztę w piątek, bo zostawiłam w domu karteczkę z kodami :/ ale w piątek na bank pójdzie całość do końca zabawy😉 a nowych kolekcji nie będzie ale spoooro jest fajnych rzeczy za 110 więc spoko dziewczęta🙂 coś znajdziemy🙂
Fin  robisz tabelke ?  wysłałam Ci na gg dane wczoraj

Sprawdzę jutro czy dostałam coś, bo nie pamiętam. Dzisiaj zrobię tabelkę :kwiatek:
Wpłaciłam 50zł😉
Notarialna a jaka to miała byc kwota ? bo szczerze powiem ze nie widziałam ale mozę mi umkneło.

Niewidzialna  ok dam znać jak dojdzie  😉

Fin jak bedziesz na gg to napisz do mnie bo niektóre wpłaty trzeba uaktualnic  🙂

Locmittel  jak bys mogła dogadać się z Aniapą co do prezentu Dworciki byłabym wdzieczna , przy komputerze ostatnio jestem z doskoku wiec tak bedzie łatwiej .
ciska, tylko poszło pocztą😉 Mam gdzieś potwierdzenie więc jak mi skaner będzie działał (bo ostatnio sie zepsuł) to wyślę Ci na pw 😉
ciska, Wpłaciłam 12 zł na twoje konto.
up up
dostałam przelewy od
niewidzialnej - 50 zł
akzzi- 20 zł

Notarialna  jednak twoje 12 zł juz od dawna jest  😉

Fin  jak tabelka ?  dodaj do niej te nowe przelewy  🙂
Bardzo Was przepraszam, że tabelka nie dotarła wczoraj, ale jestem w trakcie sprzedawania konia i mam trochę rzeczy na głowie 🙄

Dzisiaj już jestem wolna, powysyłam tylko maile z samopomocy i na spokojnie zabieram się za tabelkę :kwiatek:

Wybaczycie? :kwiatek: :kwiatek:
ciska, To się cieszę. W przyszłym tygodniu wpłacę kolejne 12 zł 🙂
Już, tylko na razie wstępna wersja (poprawię jutro lub w niedzielę) i bez dzisiejszych wpłat :kwiatek:

http://voltopiry.w.interii.pl/tabelka.html
Lockmittel  gdzie jestes ?  Dlaczego nie każesz mi płacic za prezenty Dworciki i Notarialnej ?  🙄  nie chciałabym aby były kolejne zalełosći , jak juz nie chcesz zajmować sie prezentami to przekaż to komuś kto sie tym dobrze zajmie i dopilnuje wszystkiego w terminach !

Fin  prosze Cie abys dokończyła tabelke to ważne.

Pisałam Wam już że uważam ze brakuje 50 zł i ta tabelka to wazna rzecz bo zobaczycie czy nie pomyliłam sie niegdzie w obliczeniach.
ktos tu ma dzis urodziny??  👀
Ja mam za dwa dni 😁

I sie nie mogę doczekać prezentu 💃
Ja tak właściwie to w ogóle nie czaje tej tabelki  🤣 Ale jakby co to mam 70zł wpłacone😉
a czy do tej tabelki nie daloby sie dopisac kto kiedy ma urodziny??
Da się, dopiszę po lekcjach. Te kwoty które zostały wpłacone w ostatnich dniach też wpiszę.

Tabelka jest taka sama jak ta, którą robiła In. Każda komórka z 'x' to wpłacone 6zł.
nowe wieści z frontu  😉
od kad przejełam role skarbonki wpłyneły do mnie :
Rewir 6 zł
Helcia 24 zł
Zairka 30 zł
Zu 65 zł
Fin 36 zł
Klolcia 6 zł
Notarialna 12 zł
Wistra 33 zł
Karpioleczka 48 zł
Akzzi 20 zł
Niewidzialna 50 zł
Breva 72 zł

dodajac do tego 32 które dostałam od In  mamy 434

Prosiłabym o wpłaty: ( to są zaległosci za prezent Dworciki i Notarialnej )
Pinesska  przynajmniej 12 zł
Bischa L przynajmniej 6 zł
Wawrek  przynajmniej 6 zł
Dworcika przynajmniej 6 zł
AN przynajmniej 6 zł   

no i Wistra za kolejne 5 prezentów  🙂
http://voltopiry.w.interii.pl/tabelka.html

czy wszystko się zgadza? :kwiatek:
u mnie sie zgadza :kwiatek:
ciska, czyli te 33zł, tak? 🙂 i to będzie już wszystko, za cały rok? a jak nie, to ile muszę dopłacić, żeby było już za cały rok 🙂
ciska, czyli te 33zł, tak? 🙂 i to będzie już wszystko, za cały rok? a jak nie, to ile muszę dopłacić, żeby było już za cały rok 🙂

wedlug tabelki masz nie zaplacone za 9 osob jeszcze
9*6zł=54zł
o, widzisz. jeszcze się nie łapię w tym wszystkim, ale nadrobię
Zairka, chyba raczej 8x6 = 48 zł🙂 bo za siebie wistra nie musi płacić przecież😉
Wreszcie dotarłam do domu (wulkan.... :/ ) i przelew już poszedł. Mam nadzieję, że dziewczyny wszystko wyprowadzą na prostą i już się cieszę na wrzesień 😉

Kwietniowe jubilatki - wszystkiego NAJ!  :kwiatek:
Dziś mija miesiąc... Mówiąc, że mi się nie pali, miałam raczej na myśli, że jeśli sprawa przeciągnie się 2-3 tyg. to nic się nie stanie. Za chwilę kolejne urodziny, więc zapytam wprost - na jakim etapie jest mój prezent?
sama bym chciała to wiedzieć

pieniadze są i czekam na dane do zapłaty za prezent.
Od kogo masz dostać dane do zapłaty? Jescze się okaże, ze Dworcika się nie doczeka... 🙄
Prezentami zajmuje się Locmittel  więc od niej .

Moze ktoś chciałby przejąć tą role ?  tzn zajac się prezentami  ew. pomóc Lockmittel ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się