ok dzięki za potwierdzenie🙂 wpłacę resztę w piątek, bo zostawiłam w domu karteczkę z kodami :/ ale w piątek na bank pójdzie całość do końca zabawy😉 a nowych kolekcji nie będzie ale spoooro jest fajnych rzeczy za 110 więc spoko dziewczęta🙂 coś znajdziemy🙂
Notarialna a jaka to miała byc kwota ? bo szczerze powiem ze nie widziałam ale mozę mi umkneło.
Niewidzialna ok dam znać jak dojdzie 😉
Fin jak bedziesz na gg to napisz do mnie bo niektóre wpłaty trzeba uaktualnic 🙂
Locmittel jak bys mogła dogadać się z Aniapą co do prezentu Dworciki byłabym wdzieczna , przy komputerze ostatnio jestem z doskoku wiec tak bedzie łatwiej .
Lockmittel gdzie jestes ? Dlaczego nie każesz mi płacic za prezenty Dworciki i Notarialnej ? 🙄 nie chciałabym aby były kolejne zalełosći , jak juz nie chcesz zajmować sie prezentami to przekaż to komuś kto sie tym dobrze zajmie i dopilnuje wszystkiego w terminach !
Fin prosze Cie abys dokończyła tabelke to ważne.
Pisałam Wam już że uważam ze brakuje 50 zł i ta tabelka to wazna rzecz bo zobaczycie czy nie pomyliłam sie niegdzie w obliczeniach.
nowe wieści z frontu 😉 od kad przejełam role skarbonki wpłyneły do mnie : Rewir 6 zł Helcia 24 zł Zairka 30 zł Zu 65 zł Fin 36 zł Klolcia 6 zł Notarialna 12 zł Wistra 33 zł Karpioleczka 48 zł Akzzi 20 zł Niewidzialna 50 zł Breva 72 zł
dodajac do tego 32 które dostałam od In mamy 434 zł
Prosiłabym o wpłaty: ( to są zaległosci za prezent Dworciki i Notarialnej ) Pinesska przynajmniej 12 zł Bischa L przynajmniej 6 zł Wawrek przynajmniej 6 zł Dworcika przynajmniej 6 zł AN przynajmniej 6 zł
Wreszcie dotarłam do domu (wulkan.... :/ ) i przelew już poszedł. Mam nadzieję, że dziewczyny wszystko wyprowadzą na prostą i już się cieszę na wrzesień 😉
Dziś mija miesiąc... Mówiąc, że mi się nie pali, miałam raczej na myśli, że jeśli sprawa przeciągnie się 2-3 tyg. to nic się nie stanie. Za chwilę kolejne urodziny, więc zapytam wprost - na jakim etapie jest mój prezent?