Hej. Chętnie wpłacę tę zaległą kasę, tylko bardzo proszę, (bo jeszcze się nie łapię, ale zaraz przeczytam choć część wątku) ile dokładnie mam wpłacić? Przelew powinnam zrobić do końca przyszłego tygodnia, bo czekam na wypłatę. 😉
Akzzi wyślij mi jeszcze raz PW 😉 No ja w ostateczności za Kaprioleczkę założę, bo wiem, że mi odda. Miałam plan aby założyć za Yge, bo to też moja znajoma, ale po tym jak w innym wątku wyczytałam, że się zapisała na jakieś tańce to cycki mi opadły. Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć 120zł na raz, ale to wychodzi 6-12zł miesięcznie. 🙄
co do IN to probowałaj ja znalezc na nk po danych ktore dala do przelewu...ale nie wyszukuje 🙄 trzeba walic drzwiami i oknami.. ona ma nasze pieniadze i ja nie mam zabiaru tak siedziec i nic nie robic poprosze o jej tel na PW :kwiatek: jak sie wkurze to potrafię byc niefajna 😀iabeł:
Nie moja sprawa, ale zbulwersowało mnie to strasznie :/ Powinna iść prosto do kafejki internetowej/kogoś znajomego i te pieniądze przelać już dawno temu. Co za brak kultury i prostactwo :/
wybaczcie ale drugiego maila też opublikuje bo mi ręce opadły :
"Na re voltę nie wchodzę, to pw na bank odczytałam, rotfl. Nikt nie ma teraz urodzin, do 20 kwietnia JESZCZE jest dużo czasu, więc ten tydzień NIC nie zmienia, PISAŁAM, że komputer jest w naprawie, nie moja wina, że nie umiecie myśleć, ale wyjebane. Żałośni jesteście"
ciska, Żenada po całości, bez komentarza. A przelew też idzie kilka dni, więc to, ze do urodzin dużo czasu to nie znaczy, ze IN ma nie wpłacić reszty kasy.
taaa ale przecież pisanie maili nie wymaga dostępu do internetu :/ Zostawię bez komentarza całą sytuację, najchętniej to bym sama się przejechała do In
ehh w ogóle nie moge sie doliczyc tego tak zeby wszystko sie zgadzało 🙄 dzis juz ide spać bo jutro rano wyjezdzam ale w niedziele wieczorem bedziecie miec tutaj wszystkie info i przelicze to 100 razy żeby Was nie wprowadzic w błąd.
powiem tylko tak : na moim koncie mamy 199 zł ( 32 od In , 6 Rewir , 24 Helcia , 30 Zairka , 65 Zu , 36 Fin , 6 Klolcia)
zaległe to Niewidzialna - 30 zł , Pinesska 6 zł , Wistra 48 zł ( w tym Ygi jest 18 ale ze sie nie odzywa to ja za nia latac nie bede )
wychodzi mi na to że doliczajac te zaległe pieniadze i tak powinno być więcej ale przelicze to jeszcze raz 🙄
do prezentu dla Dworciki muszą dopłacic : Pinesska - 6 zł( czyli łaćznie do wpłaty 12 zł) , Kaprioleczka - 6 zł , Wistra -6 zł( czyli łacznie do wpłąty 54 zł) , Niewidzialna -6 zł( czyli łacznie do wpłaty 36 zł) i bez tych wpłat nie ruszymy dalej z prezentami
Do prezentu dla Notarialnej muszą dopłacić: Niewidzialna , Wistra , AN, Breva , Dworcika , Kapri , Wawrek , Bischa , Pinesska, Akkzi przypominam urodziny juz 20 kwitnia
up up 😉 sprawdziłam wszystko 3 razy i wychodiz mi że brakuje 53 zł 😵
na koncie mamy 199 jak juz pisałam a powinno byc 318 ale jak dodac do tego zaległe wpłaty ( 66 zł) to wychodzi na to że brakuje 53 zł i nie wiem co z tym zrobić.
zaraz wyśle Fin dane do zrobienia tabelki , musicie rzucić na nia okiem i zobaczyć czy sie wszystko zgadza i czy sie nie pomyliłam nigdzie ponieważ od In dostałąm tylko kase bez rozpisku kogo jest jaka kwota wiec mogłam sie pomylić. Jest też problem bo Kapri przelała do In 48 zł i trzeba znowu ją prosic o zwrot kasy 😵
Ja wpłaciłam In. 48 albo 54 zł nie pamietam wiec ciezko mi powiedziec w kazdym razie wiem ze placilam za caly styczen luty marzec i kwiecien... Jak znajde gdzies blankiet przelewu to napisze ile dokladnie
Ja wpłacałam za styczen i luty o ile db pamiętam Nie miałam mozliwości zaplacenia w tym dniu kiedy Lockmittel kazała mi podjąc decyzje- czy wplacam dziś czy ustępuję miejsca. Więc ustąpiłam.