Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Dzięki wielkie :kwiatek:
Mam nadzieje ze do każdego dotarło moje pw  😉

Mam juz pierwsze wpłaty na koncie. Jeśli ktoś chce zrobic przelew to bardzo prosze.
Prezent Dworciki juz sie kompletuje a kolejne urodziny 20 kwietnia - Notarialna .

Nie mam dat urodzin Kolorywiatru i AN ale mam nadzieje ze prześlą mi je na pw tak jak prosiłam.

a co z tabelką?
jeśli ktoś mi powie jak ją zrobic to zrobie  😉
jak ktoś ma watpliwosci to piszcie na pw do mnie  🙂
przepraszam za post pod postem ale wtedy wątek leci do góry strony i każdy tu zajrzy  😉

Dostałam przelewy od : Rewir , Helci , Zairki

na moje pw odpowiedziało 14 osób a wysłałam do 21  , czekam na reszte  🙂
ciska dostalas moje pw?
Ciska masz juz jakas wiadomosc a najlepiej kase od In? 👀
Wyjechałam na święta dlatego się nie odzywałam te 3 dni  😉

Kolorywiatru  tak dostałam Twoje pw  aczkolwiek wolałabym dostac info ile dokałdnie przelałas pieniędzy od poczatku zabawy.

Zairka nie dostałam ani kasy ani wiadomości  😤  czekam  🤔

Wybaczcie moje upierdoliwe pw z pytaniami ile przelaliscie pieniedzy ale jak dostane kase od In to chciałabym aby się wszystko zgadzało  tzn nasza wersja i jej  😉

Nadal nie odezwała się do mnie :  Yga , AN , Kaprioleczka  i Akkzi

Dostałam kolejne przelewy od : Zu , Fin
Tak szybko? A puściłam przelew jakieś 3 godziny temu 😲 😀
fin, Jeśli zrobisz to w dniu roboczym przed godz. 15.00 to każdy bank przyśle prędzej przelew 🙂

ciska, Co z tymi 12 zł? Muszę je wpłacać od nowa? Zapłaciłam za jedną osobę za lipiec i 2 zaległe, ale skoro IN. nie bierze udziału w zabawie to powinna zwrócić te 12 zł do Ciebie, bo za Helcie już jej oddałam 😤
za In wskoczyła Zu  która zrobiła spory przelew  😉

Notarialna In powinna mi zwrócic wszystkie pieniadze które wpłacaliście a nie zostały jeszcze wykorzystane na prezenty urodzinowe. Powinna odjąć od tego swoja składke i 24 zł bo o tyle za dużo kosztował prezent Helci  która przelała mi to 24 zł czyli juz jest na 0.

Odezwe się zaraz znowu do In bo ile można czekać  🙄
ciska czyli póki co z niczym nie zalegam?  :kwiatek:
co z tabelką? ktoś się podejmie?
ciska, Dzięki wielkie za wyjaśnienie. Dla mnie takie 'zwianie' nadal jest mocno podejrzane :/
Na dniach wpłacę kolejne pieniążki 🙂
Zu z niczym nie zalegasz  , kolejne urodziny do opłacenia będą w lipcu  🙂

z tabelka poczekajmy na przelew od In bo cieżko jest ją zrobic skoro nie wiemy jak wygląda sytuacja przynajmniej 5 osób  bo ta co jest  nie była długo aktualizowana.
ciska, wysyłałam ostatnio PW do Ciebie. Coś się chyba psuje. Jak dotrę dziś do domu, to dam znać ile wpłaciłam - w tej chwili nie mam dostępu do konta, żeby sprawdzić.
Ja mogę w porozumieniu z Ciską zająć się tabelką 😉
A prezentami jak zwykle LOCKMITTEL się zajmuje?
Fin  byłoby bosko  😉

Notarialna  prezentami nadal zajmuje się Lockmittel , ja tylko pełnie role skarbonki  😉
A z tabelką czekamy na kasę od In.? Jak nie, to jutro się porozumiemy ile dostałaś od kogo i uzupełnię co trzeba w tabelce 😉
ja jestem za tym zeby w przyszlym roku obowiazywalo uregulowanie calej kwoty przed swoimi urodzinami, cos w stylu jak wszystkiego nie wplaciles to prezentu niet...
zeby nie bylo sytuacji ze ktos wplacil 12zl dostal prezent i sie wycofal bo cos..... 🙄
co wy na to?
Jestem za, mniej problemów i zawiłości.
Czy ja mogę się dołączyć jeszcze do całej akcji?  🙂
wistra, Nie, rekrutacja w grudniu, na rok przyszły. 🙄
Zairka  dobry pomysł

Wistra   obecnie nie ma takiej możliwości ALE  nie wiem co z Ygą która się nie odzywa i z nią są spore problemy z płatnościami.
W tym tygodniu prosiłam o wpłaty i jeśli Yga znowu nie wywiąże sie ze swojego obowiązku trzeba będzie zastanowić sie nad zastąpieniem jej inną osoba dla świętego spokoju.
Ale to muszą wszyscy zadecydować.
edit: sprawdziłam , była dziś na forum

edit 2 :  nadal czekam na kontakt Akkzi ( była wczoraj na forum ) ,  AN ( była dzis na forum)

Czy ma ktoś kontakt do Kaprioleczki ?  była ostatnio na forum miesiąc temu i można by było ją poinformować o zmianach.
Kaprioleczka z tego co wiem mieszka teraz w Anglii i kontaktu innego niż przez forum  z nią nie ma  🤔 Ale jeżeli wam to w czymś pomoże to w czerwcu obiecała, że się do mnie odezwie w pewnej sprawie więc będę mogła jej przypomnieć 😁 Ale to dopiero w czerwcu  🙄
Ciska ja jutro zrobię przelew i zobaczę czy moze moje fundusze pozwolą na założenie za Kapri.😉 Dzwoniłam wczoraj 6 razy do In.  😵 i nie odebrała ani nie oddzwoniła a mój numer chyba ma zapisany. 🤔

Yga rezygnuje z zabawy więc możemy kogoś wziąć na jej miejsce.
Lockmittel   mi to juz ręce opadają bo to blokuje załatwianie prezentów  😤

Wistra  jeśli chcesz przyłączyc się do zabawy to musiałabys oddać Ydze pieniadze które wpłaciła  czyli jakies 18 zł oraz zapłacic z zaległe prezenty ( 36 zł)  no i reszte już na bierząco.
Co do tych Kwot nie jestem pewna bo nie wiem ile Yga wpłaciła ale sądze ze malutko a ogólna kwota za już kupione prezenty to 54 zł.
Jeśli masz ochote to napisz do mnie na pw a Ci jeszcze raz wszystko wyjaśnie i dam dane do przelewu.
Dzwoniłam jeszcze ale nie odbiera, napisałam smsa teraz. Sama już nie wiem co mam robić. 😵
o matko, ale sie tu dzieje 😉

Faktycznie mnie sporo na r-v nie bylo, z przyczyn zlosliwosci internetowych i zdrowotnych...

Lockitlle a czy do Ciebie doszlo moje Pw? kiedys, kiedys (jeszcze jak mialam normalny dostep do neta) Ci pisalam jak to ze mna jest, czy mam liczyc wszystkie osoby czy to moje doplacanie za prezent jest za te nowe osoby...?

Ja jestem jak najbardziej za dołączeniem się Wistry
A do In może by zadzwonić z innego numeru? albo z zastrzeżonego?
Może ktoś na forum ma numer, lub jakiś inny kontakt do Kaprioleczki?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się