Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Nie ma to chyba najmniejszego sensu, jeśli In nie chce nadal pełnić roli skarbnika.
to gdzie bym miała wysłać pieniądze?
Możesz się wstrzymać kilka dni, aż In prześle pieniądze do ciski i ciska poda nam dane do przelewu? 😉
dla mnie ze wstrzymaniem się nie ma problemu, bo kasa mi i tak jeszcze na konto nie wpłynęła 😉. Pytam się bo zostałam do wpłaty ponaglona 😉
To było przed fochem In. Teraz chyba musimy wszyscy te kilka dni poczekać, bo nie widzę sensu wpłacania kasy na konto osoby, która zrzeka się pełnienia funkcji i znika z forum nie odpowiadając na jakiekolwiek próby kontaktu :/
dokładnie
poczekajmy aż się wszystko wyjaśni  😉
Ja przepraszam bardzo, ale to jest jakaś cholerna paranoja! In. to chyba najbardziej wulgarna i nieodpowiedzialna osoba jaką miałam "przyjemność" czytać na volcie. Jakieś nieuzasadnione fochy rozwalające całą zabawę - ok, ale w grę wchodzą nasze pieniądze i tu już trzeba by się wykazać nutą normalności, bez względu na to jakie ma się problemy w domu, do jakiej szkoły się chodzi, czy facet rzucił...
Na razie nie, poczekajmy aż Ciska nam wyśle dane do przelewu. A my już działamy w sprawie prezentu dla Dworciki. Pozdrawiam
Ja mogę teraz wysłać pieniądzę, dobrze, że Dworcika napisała mi PW bo bym pewnie tutaj nie weszła i tego nie przeczytała. A zachowanie In. przemilczę. Jutro chciałam iść wpłacić pieniądze, ale w takim razie wszyscy czekamy, tak?
Niewidzialna tak czekamy.
A postawę In pozostawię bez komentarza.
Najbardziej podobał mi się taki wielki foch In. kilka stron temu - wielkimi literami, z przekleństwami, itp... bo ktoś śmiał ją o coś poprosić 🤔wirek:

Dobrze, że tu zajrzałam wczoraj, bo wpłaciłabym kasę na drugie półroczę na jej konto jeszcze.
na maila nadal nie dostałam odpowiedzi....  🙄
ładne klocki nie powiem... mam nadzieje ze do moich urodzin (listopad :hihi🙂 wszystko sie wyjasni 😉
Ładne, ładne. Zaczynam się obawiać o tą kasę 😲

W razie czego można jakoś reagować? Czy pozostaje nam pisać dziesiątki maili?
Myślę, iż trzeba by dodzwonić się do In. Ja mogę spróbować, ale potrzebuję danych Ciski na jakie konto In miałaby przelać kasę. Chyba, że Ciska sama zadzwoni.😉
jak bede miała numer telefonu to zadzwonie    😉nie wiem czy był gdzieś podawany  jak macie numer to prześlijcie mi na pw
Nawet jak strace tą kasę to trudno, zresztą nie przelałam jej jak na razie za dużo. Poza tym to nie ja będę mieć kradzież na sumieniu, bo na razie wygląda mi na to, że In. już nie zwróci nam tych pieniędzy skoro nikomu nie odpisuje. Żenada.
I to ma byc odpowiedzialny skarbnik. masakra. 😤
Dziewczyny nikogo nie osądzajcie, nie od dziś wiadomo, że In miała lekkie problemy z kompem i internetem. Ciska dostała ode mnie numer telefonu do niej i zobaczymy jakie informacje zdołała uzyskać. Niewidzialna a Ty nie straciłaś dużo pieniędzy, ale re-voltowiczom jesteś trochę winna... bo np. aniapa zapłaciła za wszystkich z góry i z jej pieniędzy zakładaliśmy za Ciebie na prezenty dla innych. Lepiej nikogo nie osądzać, tylko spojrzeć na siebie. Pozdrawiam  😉
lockmittel, ale ja Wam mogę wszystkim oddać tylko mi podajcie numer konta 😉 Bo na razie na tamto konto nie będę wpłacać.
No czekamy na Ciskę i informację.😉 bo sama bym wpłaciła dalszą część. Po prostu nie chcę bez żadnych informacji by oskarżano kogoś o kradzież.😉
Masakra, a miało być tak fajnie  👿 A co w przypadku jesli In. nie wpłaci pienidzy na konto Ciski?
nawet nie chce o tym myśleć  🙄
dzwoniłam ale była poza zasiegiem , wysłałam smsa i czekam  🤔

miało byc miło a tu z tego wszystkiego chyba z 2 prezenty beda opóźnione  😤
Nie komentuje, no po prostu ekstra postawa.
nie dość, że po prostu zwiała to jeszcze milczy.

Jak ja nie lubię takich ludzi....

Gdyby ja miałabym się przejmować tak każdym ostrzeżeniem to dawno bym już z volty uciekła z płaczem 🙄
Notarialna niestety niektorzy tak mają, że nie wolno im nic powiedzieć ani sie sprzeciewić bo w tedy sie im cały swiat wali...
dostałam odpowiedź na smsa że In ma komputer w naprawie i ze odbiera go dopiero po swiętach i ze wtedy zrobi przelew.

Lockmittel   prześlij mi proszę  daty urodzin wszystkich biorących udział w zabawie.

Mogę juz Wam wysłać nowe dane do wpłaty tylko ze nie wiem ile jest na koncie in i czyja jest jaka kwota wiec czy możemy poczekac aż dostane od niej przelew i info o tym jaka kwota jest kogo i wtedy wysle kazdemu pw za ile urodzin ma zapłacone a za ile nie  itp  .
Zgadzacie się ?
No jasne, że sie zgadzam 🙂 Dobrze, że sie wyjaśniło 🙂
Btw, co z urodzinami, które będą w kwietniu? 😁
jak wszyscy sprawnie zrobia przelewy to ja zrobie wszystko  żeby uwinąc sie z prezentami na czas.
Wiadomo teraz nic na to nie poradze i jeśli beda jakieś opóźnienia w prezentach to trzeba bedzie to przeboleć ponieważ to nie nasza wina.

edit:

In mi napisała ze spoooro osób nie zapłaciło za urodziny Dworciki wiec prosze Was bardzo abyscie przygotowali pieniadze tak żebyscie mogli po Świetach jak najszybciej przelać pieniądze. WSZYSCY bez wyjatku i usprawiedliwiania sie czy też pisania ze wpłace za X dni    NIE !  w tygodniu po swietach chciałabym aby wszystkie urodziny kwietniowe + Dworciki zostały opłacone .

edit 2 :  dziś  powysyłam pw z danymi do wpłaty a reszte info uzupełnie po świetach  😉
Po zmianach w ilości osób jaka jest ostateczna kwota, którą trzeba zapłacić za cały rok?
Albo prościej... zapłaciłam do tej pory 56zł, ile mam dopłacić? 😡
jest nas 22  wiec odejmujesz swoje urodziny co daje 21 x 6 = 126 ,      126-56= 70

czyli do końca prezentów  70 zł  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się