Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

In mi napisała, ze nie będzie wchodzić na re-voltę. nie wie co ją tak wkurzyło.
Napisz do niej na maila, prędzej wtedy się odezwie.
yyy będąc skarbnikiem w voltowej zabawie  powinna tu wchodzic  ale ok napisze do niej na mail.
Nie wiem o co strzeliła focha, bo nie napisała na pw. Też mnie trochę to zdziwiła jej postawa.
już napisałam , mam nadzieje ze szybko odpisze i będe mogła Wam poprzesyłać aktualne info o wpłatach  🙂
Niestety, prezentu nadal nie widać 🙁
Ciekawe czy w ogóle został wysłany 😀iabeł:
Nie uwzględniłam Kaprioli i Dworciki, za Kaprioleczkę 99% ma zapłacone, Dworcikę w tym miesiącu trzebaby było dopisać, prosiłabym o dorzucenie tej szóstki (6zł : P) do kwietnia.

Ja w zasadzie nie czaje o co w powyższym chodzi i czy ma to jakiś związek z tym opóźnieniem.
Czy te telefony, które In. ma/miała w podpisie to są jej? Może tą drogą trzeba się z nią skontaktować, jeśli nie odpisuje na wiadomości...? Nie podoba mi się to... 🤔

Dworcika, a Twój prezent z jakiego sklepu internetowego był zamawiany?
fin, Amen, święte słowa!
Okaże się jeszcze, ze żaden prezent dla Dworciki nie przyszedł, nie został zamówiony, a kasa zwiała 💃
fin, zielonego pojęcia nie mam. Sprawdzę, która z dziewczyn pisała do mnie w sprawie prezentów (przepraszam, ale nie pamiętam), podawałam kilka opcji.

edit.
23 lutego pisała do mnie lockmittel i to Jej napisałam co bym chciała dostać. Od tego czasu cisza.
W sprawie prezentu pisałam ja. Lecz było to chyba na początku lutego. Gdy Dworcika miała urodziny ja mialam przeprowadzkę z bloku do domku na wsi i niestety nie pamiętam czy prosiłam In o wysyłanie pieniędzy na prezent dla Dworciki. Jeśli nie to przepraszam bardzo i będzie to moja wina. Gdy Ciska dostanie pieniądze od In od razu wyślę jej spis prezentów które chciała Dworcika. Czekam tylko teraz na odp. In czy przelewała jakąś kasę dla Dworciki. Jeszcze raz przepraszam. Pozdrawiam
Czy te telefony, które In. ma/miała w podpisie to są jej? Może tą drogą trzeba się z nią skontaktować, jeśli nie odpisuje na wiadomości...? Nie podoba mi się to... 🤔

tak to sa jej. a na pewno byly!
poczekam do jutra czy mi odpisze na mail a jak nie to trzeba bedzie zadzwonic
bardzo mi sie to nie podoba

jeśli dziewczyny faktycznie zapomniały o prezencie dla Dworciki to jest to bardzo nie fair i nie miało prawa się wydarzyć  ❗
Ciska oczywiście masz rację i przyznaję się poniekąd do winy. Mam nadzieję, iż jeżeli In nie robiła żadnego przelewu to wpłacone pieniądze szybko "przejmiesz" i wszystko będzie dobrze. Jeszcze raz przepraszam Dworcike jeśli przelew nie wyszedł przeze mnie. :kwiatek:
Yyy... pogubiłam się :|
Obrazić, to się nie obrażę za to opóźnienie, ale chciałabym wiedzieć czy jeśli chodzi o kasę, którą wpłaciłam to wszystko jest ok. Tylko i wyłącznie tyle. I jakby ktoś był w stanie mi powiedzieć konkretnie ile mam jeszcze zapłacić łącznie), to już w ogóle będę happy 😉
Cierpliwosci  , jak tylko dobiję sie do In i dostane wszystkie info to każdemu wyśle pw  z nowymi danymi do przelewu i rozliczeniem  😉
Jako, ze dostałam PW w ostatnich dniach bytności In. na forum i zezwolenie na jej umieszczenie to wklejam. Macie focha z przytupem:

Czy mogłabyś zapytać na forum, kto się deklarował, że może być skarbnikiem? Niech poda nr konta i dane do przelewu, zrobię przelew, zostawiam sobie swoje wpłaty i prześlę resztę kasy do tej osoby. No i niech ktoś wbije na moje miejsce.
Albo przeklej to na forum i bawcie się w to sami. Mam dość tego syfu, jakim jest to forum.
A można zapytać, o co poszło?
szepcik, O ostrzeżenie, bluzganie jawne i wściekanie się bez powodu 😉
😵

hmm troche to dziecinne  ale nie ważne , zaraz napisze do jednej z voltowiczek które sie deklarowały ze chcą sie przyłączyc.
Taka osoba bedzie musiała zwrócić In kase za urodizny które już sie odbyły i płacić na bierząco już do mnie.

Jak ktoś chętny to czekam na pw.  🙂
Hmm a co z użytkowniczką Niewidzialna? ktoś ma z nią kontakt? Dworcika nie chodzi mi o obrażanie się. Chcę po prostu przyznać się do winy, że prezentu mogłaś nie dostać przez to iż mogło przez przeprowadzkę mi to wylecieć z głowy. Sprawdzałam i nie prosiłam In o przelewanie gdziekolwiek pieniędzy na Twój prezent więc pieniądze dla Ciebie są. Wiesz, wolę się przyznać do tego iż poniekąd ja zawaliłam, bo nikt nie jest nieomylny, zdarza się ludziom zapomnieć, a mi jest po prostu teraz poniekąd jeszcze wstyd. Ciska zaraz Ci prześlę listę prezentów na pw., które chciała dostać Dworcika.
ciska, In zastrzegła sobie, że swoją kasę sobie zostawi, więc nowe uczestniczki będą musiały oddać na konto zabawy - czyli Twoje 😉

lockmittel, a w ten deseń 😉 Luz, poczekam 😉
juz doczytałam :P
czekam aż ktoś sie zgłosi  😉

edit: na miejsce In  wskakuje Zu

co robimy z Ygą i Niewidzialną ?  bo chyba one jedyne zalegają z opłatami a widze ze obie udzielaja sie na forum i omijaja ten wątek
Napisałam do obu na PW.
Przypominałam Ydze już nie raz o wpłacie. Ostatnio mi napisała, że wpłaci w weekend a dzisiaj pisze, że wpłaci po świętach większą sumę, bo teraz ma dużo na głowie  🤔wirek:

Edit. A tak właściwie to na jakie konto mają wpłacać te osoby, które z czymś zalegają ?
Jak In postanowi wreszcie załatwić tę sprawę do końca to dostaniemy dane do przelewów. Narazie trzeba się chyba wstrzymać.
Dworcika, Tylko, ze ktoś niedługo ma urodziny i chciałby dostać wymarzony prezent w terminie 😁
Yga faktycznie ma dużo na głowie, i troszkę ostatnimi czasy w życiu "pod górkę" ale ja prosiłam o wpłatę już w kwietniu. Mam nadzieję, iż zapłaci jak najszybciej sie da, bądź po prostu podejmie decyzję o rezygnacji i nas o tym poinformuje.
Hej dziewczyny, sorry za brak odezwu.
Po świętach wpłacam większą kwotę.
Ostatnio nie miałam ani grosza, ale już kombinuję, no i dziadki może coś rzucą  😉
Przepraszam, za problem.
a na razie wpłacać normalnie na to konto co wcześniej?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się