Kurcze, ten wątek powinien być przyklejony 😤 czyli za marzec-kwiecien mam zapłacić i to będzie 34zł tak? Bo ostatnio 2zł wiecej wpłaciłam więc żeby było równo.
przelałam 18 zł (za kwiecień i kawałek lipca - wg tabelki) w tej chwili więcej nie jestem w stanie, na początku kwietnia jeszcze zrobię przelew - mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Każde białe pole=6zł do zapłacenia. Nie uwzględniłam Kaprioli i Dworciki, za Kaprioleczkę 99% ma zapłacone, Dworcikę w tym miesiącu trzebaby było dopisać, prosiłabym o dorzucenie tej szóstki (6zł : P) do kwietnia. Zairka, spokojnie 😎 Jest oky ;]
jak będzie można się dopisać to jestem chętna 😀 przeczytałam że nabór dopiero w grudniu ale może ktoś zrezygnuje to mogę wejść w zamian. Super pomysł i super zabawa co prawda ja już dużo po urodzinach ale nie ma to jak podarować komuś wymarzony prezent !
Kuźwa. edit mnie strzeli i szlag jasny trafi. NASTĘPNY NABÓR W GRUDNIU, PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ, NIE, NIE MACIE NAJMNIEJSZYCH SZANS ŻEBY SIĘ TERAZ DOPISAĆ. Chyba, że ktoś za mnie przejmie funkcję skarbonki i będzie się w to bawił. To nie ma sprawy.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Mimo ostrzeżenia nadal łamie pkt 1 regulaminu, używając wulgaryzmów.
ciska ja do tego samego wniosku doszłam 🙂 i mam nadzieję do moich urodzin zapłacić już do końca roku 🙂 Ewentualnie ja też mogłabym robić za skarbonkę 😉
In czy Ty przelewałaś jakieś pieniądze na prezent Dworciki? Ja miałam w tym czasie przeprowadzkę i nawet nie pamiętam czy był jakiś prezent zamawiany. Oczywiście od razu po świętach zrobię większy przelew.😉 Ciska teraz Ty się będziesz zajmowała finansami? Proszę skontaktuj się z Yga co z jej uczestnictwem w zabawie, bo moje rozmowy nic nie dały, a użytkowniczka jest moją znajomą i nie chciałabym podchodzić do tego osobiście i emocjonalnie, ale niestety nie daję rady inaczej. Pozdrawiam
Jeszcze skarbnikiem nie jestem bo In sie nie odzywa 🙄 Chetnie bym wszystko uzupełniła i dała nowe dane do wpłaty no ale nie mogę ponieważ nie mam zadnych potrzebnych info od In
Mam nadzieje ze nie zawaliła sprawy z prezentem Dworciki bo to by było nie fajne...
Z Yga już rozmawiałam , jeśli to nic nie dało to trzeba sie zastanowic nad przyjeciem kogoś na jej miejsce czy też innym rozwiazaniem bo szkoda zeby ciagle były problemy z jedna osobą.