Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Zairka, link do tabelki http://revolta.webng.com/hh.html

można ten link i rozpiskę miesięczną dodać do pierwszego postu?
Już 😉
Kurcze, ten wątek powinien być przyklejony 😤 czyli za marzec-kwiecien mam zapłacić i to będzie 34zł tak? Bo ostatnio 2zł wiecej wpłaciłam więc żeby było równo.
przelałam 18 zł (za kwiecień i kawałek lipca - wg tabelki) w tej chwili więcej nie jestem w stanie, na początku kwietnia jeszcze zrobię przelew - mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Każde białe pole=6zł do zapłacenia.
Nie uwzględniłam Kaprioli i Dworciki, za Kaprioleczkę 99% ma zapłacone, Dworcikę w tym miesiącu trzebaby było dopisać, prosiłabym o dorzucenie tej szóstki (6zł : P) do kwietnia.
Zairka, spokojnie 😎 Jest oky ;]
właśnie-można się do Was dołączyć? sądzę że nie, ale warto zapytać 😡

hehe czyli że nie?  🙁
Zu nie, ponieważ już część osób miała urodziny i dostała prezenty. Zapraszamy w grudniu - będzie "nabór" na drugi rok zabawy 🙂
to sie ciesze :kwiatek: 😉
jak będzie można się dopisać to jestem chętna 😀
przeczytałam że nabór dopiero w grudniu ale może ktoś zrezygnuje to mogę wejść w zamian. Super pomysł i super zabawa co prawda ja już dużo po urodzinach ale nie ma to jak podarować komuś wymarzony prezent !
Kuźwa. edit mnie strzeli i szlag jasny trafi.
NASTĘPNY NABÓR W GRUDNIU, PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ, NIE, NIE MACIE NAJMNIEJSZYCH SZANS ŻEBY SIĘ TERAZ DOPISAĆ. Chyba, że ktoś za mnie przejmie funkcję skarbonki i będzie się w to bawił. To nie ma sprawy.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Mimo ostrzeżenia nadal łamie pkt 1 regulaminu, używając wulgaryzmów.
oddychaj  😉
w następnej turze mogę przejąć fukcje skarbonki  , ale to w grudniu :P
Ciska, to już Ci życzę powodzenia - mimo wszystko jest to strasznie upierdliwe i jesteś jedyną osobą, która się tym przejmuje : P
ktoś musi  😁
dochodze do wniosku ze jak sie dobrowolnie zgłosiłam to i trzeba wszystko ogarniac w terminie :P
ciska ja do tego samego wniosku doszłam 🙂 i mam nadzieję do moich urodzin zapłacić już do końca roku 🙂 Ewentualnie ja też mogłabym robić za skarbonkę 😉
Własnie wpłaciłam za kwiecień. 🙂
In., Czy moja wpłata już doszła?
To ja pokażę prezent na modelce  🙂

Niestety nie oddają do końca koloru  😉
ja juz chce urodziny 👿
helcia, no po prostu... 😍
Następny padzior do kompletu to limonka będzie 😵
A mój prezent jeszcze nie dotarł. Nigdy mnie poczta nie zawiodła w sumie i masz... doczekałam się  🙁
W zwiazku z tym, ze In. chce zrezygnować z funkcji skarbnika ktoś deklaruje przejąć jej funkcje?
Ciska, czy twoja propozycja jest nadal aktualna? 🙂

Potrzebne będą dane do przelewu na konto reszty pieniędzy z konta In.
Jasne , mam tutaj dać dane do przelewu ?

prosiłabym tez o wysłanie mi info z datami urodzin każdej osoby  🙂
ciska, To już się do IN zwróć z prośbą. 🙂
ok zaraz się z nią dogadam a reszcie nowe dane do przelewu wyśle na pw  🙂
helcia, ślicznie jarpol wygląda, ale chyba by Ci się przydał kurs zawijania, bo strasznie to wyszło.
rewir wiem, że strasznie  😉.
up
Dworcika  prezent dotarł ?
ciska, Już jesteś skarbnikiem?

Tabelka coś stoi, a wpłata ode mnie i pewno kilku osób dotarło.
In czy Ty przelewałaś jakieś pieniądze na prezent Dworciki? Ja miałam w tym czasie przeprowadzkę i nawet nie pamiętam czy był jakiś prezent zamawiany. Oczywiście od razu po świętach zrobię większy przelew.😉 Ciska teraz Ty się będziesz zajmowała finansami? Proszę skontaktuj się z Yga co z jej uczestnictwem w zabawie, bo moje rozmowy nic nie dały, a użytkowniczka jest moją znajomą i nie chciałabym podchodzić do tego osobiście i emocjonalnie, ale niestety nie daję rady inaczej. Pozdrawiam
Jeszcze skarbnikiem nie jestem bo In sie nie odzywa  🙄
Chetnie bym wszystko uzupełniła i dała nowe dane do wpłaty no ale nie mogę ponieważ nie mam zadnych potrzebnych info od In

Mam nadzieje ze nie zawaliła sprawy z prezentem Dworciki bo to by było nie fajne...

Z Yga już rozmawiałam  , jeśli to nic nie dało to trzeba sie zastanowic nad przyjeciem kogoś na jej miejsce czy też innym rozwiazaniem bo szkoda zeby ciagle były problemy z jedna osobą.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się