👿 Zamknęli mi w piątek przed nosem punkt pko. Babka powiedziała już, że mnie nie przyjmie bo zamknęła system jakiś tam i już nie przyjmuje wpłat na dzień dzisiejszy. W poniedziałek zatem będę musiała na pocztę pojechać, ale przelew z UP idzie co najmniej 3 -4 dni :/
In., Pieniądze powinny byc do końca tygodnia wpłacone. Musi mi tylko laska przysłać kasę za zaległe kolczyki 🙄
śmieszne są te tłumaczenia. Wpłać pieniądze i już.
Mnie najbardziej interesuje Yga i Niewidzialna. No i nic nie zmienia faktu, że w tej chwili mam na koncie 14zł (Helcia za swój prezent jeszcze nie dopłaciła).
Ooo... to i mnie dopadły problemy w wysyłaniem PW. A zawsze to taka abstrakcja była... Co prawda ostatnio miałam finansowy sajgon, ale na początku kwetnia postaram się wysłać wszystko do końca roku. In, ja za diabiła nie łapię się w tych "x", mogłabyś zerknąć ile muszę wpłacić? I jakiego płacenia za mnie? Bo ja się chyba pogubiłam... :|
In czy mogłabys znając daty urodzin wypisac w jakim miesiacu ile trzeba przelać? :kwiatek: bo ja płace co miesiac za przyszły miesiąc :p i wpłaciłam za marzec 24 zł a chciałabym za kwiecień a nie wiem ile myśle ze to też innym ułatwi sprawe
czy moze mi ktos sprawdzic bo nie chciała bym zalegac a nie moge znalezc tabelki zostało mi chyba do zaplacenia do konca roku jeszcze 54zł, dobrze mysle? In powiedz mi ze nie zalegam i spokojnie moge nastepna ture doplacic w kwietniu? 🙇 :kwiatek: