Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Dziękuję bardzo 🙂
Dworcika 1oo lat!  😀
Dworcika Najlepszego!!!
Dziękuję :kwiatek:
Dworcika STO LAT!!!!!  😅 😅
Dworcika, wszystkiego naj naj naj!🙂
Dworcika 100LAT!!! 😅 :kwiatek:
Dworcika wszystkiego najlepszego :kwiatek:
Dziękuję 🙂
100 lat  😅

pokazuj prezent jak do Ciebie dotrze  💃
Jasne 🙂

Dzięki :*
doszedł do mnie pad i owijki  💃. Limonka to bardzo ładny intensywny zielony  😀. Jutro postaram się o zdjęcia na modelce  🙂
Eh... a u mnie jak na złość cisza... dawno tak na listonosza nie czekałam  😁
Jak to możliwe, że nie pamiętam płacenia za Ciebie?

Czy Yga i Niewidzialna mogłyby łaskawie wpłacić zaległe pieniądze?!?!
I reszta z was też? 🙄
Ja wpłacę za tydzień na pewno - niestety marzec był dla mnie strasznie ciężki finansowo. Ale za tydzień przelew będzie na 100% 🙂
Jak to możliwe, że nie pamiętam płacenia za Ciebie?

To do mnie?

In, jakiś czas temu wysłałam Ci PW, dostałaś?
Dworcika,
a) tak
b) nie, nie dostałam.
Ale należysz do zacnego grona 12tu osób, które póki co nie zalegają z kasą, ciesz się : P
In., Pieniądze powinny byc do końca tygodnia wpłacone. Musi mi tylko laska przysłać kasę za zaległe kolczyki 🙄
👿 Zamknęli mi w piątek przed nosem punkt pko. Babka powiedziała już, że mnie nie przyjmie bo zamknęła system jakiś tam i już nie przyjmuje wpłat na dzień dzisiejszy. W poniedziałek zatem będę musiała na pocztę pojechać, ale przelew z UP idzie co najmniej 3 -4 dni :/

In., Pieniądze powinny byc do końca tygodnia wpłacone. Musi mi tylko laska przysłać kasę za zaległe kolczyki 🙄

śmieszne są te tłumaczenia. Wpłać pieniądze i już.
rewir, Nie wierzysz, trudno. Akurat mam problemy i niestety nie ma jak wpłacić. A książki do rosyjskiego nie są za darmo 🙄
Nie interesują mnie Twoje książki, zamknięta poczta, sprzedane kolczyki, ani nawet to, czy masz w lodówce szynkę, wbrew pozorom. Rozumiesz..?
A po ile są te składki? Może się dopiszę jak można  😉 no ale MOŻE  🤣
Mnie też wiele rzeczy nie ineteresuje.

Akurat poleciałam na punkt PKO i zdążyłam 💃
Mnie najbardziej interesuje Yga i Niewidzialna.
No i nic nie zmienia faktu, że w tej chwili mam na koncie 14zł (Helcia za swój prezent jeszcze nie dopłaciła).
właśnie-można się do Was dołączyć? sądzę że nie, ale warto zapytać 😡
Ooo... to i mnie dopadły problemy w wysyłaniem PW. A zawsze to taka abstrakcja była...
Co prawda ostatnio miałam finansowy sajgon, ale na początku kwetnia postaram się wysłać wszystko do końca roku. In, ja za diabiła nie łapię się w tych "x", mogłabyś zerknąć ile muszę wpłacić?
I jakiego płacenia za mnie? Bo ja się chyba pogubiłam... :|
In czy mogłabys znając daty urodzin wypisac w jakim miesiacu ile trzeba przelać?  :kwiatek:
bo ja płace co miesiac za przyszły miesiąc :p i wpłaciłam za marzec 24 zł a chciałabym za kwiecień a nie wiem ile
myśle ze to też innym ułatwi sprawe
Jeżeli na każdą osobą wysyłamy po 6zł to [s]6x20 = 120 ; )[/s]
114zł oczywiście, na siebie nie wpłącamy. czyli tyle ile całoroczna wpłata.

WSZYSTKO ODNOŚNIE PREZENTÓW PROSZĘ KIEROWAĆ DO LOCKMITTEL!

Opłaty miesięczne:
styczeń: 12zł
luty: 6zł
marzec: 24zł
kwiecień: 12zł
maj: -
czerwiec: -
lipiec: 30zł
sierpień: 12zł
wrzesień: 18zł
październik: -
listopad: 6zł
grudzień: -

Na którejś stronie napisane było ;-)
o  super  😁
a tu są uwzględnione osoby które się dopisały ?
edit: o ile dobrze obliczyłam to na tej liscie jest 20 osób a nas jest 22 w zabawie

A Ydze( to sie da odmienic ? :P)  i Niewidzialnej wysle pw z przypomnieniem o zabawie  😉
czy moze mi ktos sprawdzic bo nie chciała bym zalegac a nie moge znalezc tabelki
zostało mi chyba do zaplacenia do konca roku jeszcze 54zł, dobrze mysle?
In powiedz mi ze nie zalegam i spokojnie moge nastepna ture doplacic w kwietniu? 🙇 :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się