Niezły patent z tą szklanką 😁
Przepraszam za opóźnienie, wpłatę wykonam w piątek.
ja wpłaciłam raz 18 zl a drugi raz 24 =42 a w tabelce mam zaznaczone ze zapłaciłam za 6 urodzin czyli 36 zł
Przesuń pasek w prawo ; )
aaaa widze , myślałam ze one są datami ustawione 😉
Były, a potem zapominalscy przyleźli się zapisać, a ja nie miałam czasu się z tym bawić : P
Gdybym miała jakieś zaległości czy coś , piszcie do mnie na komórkę , bo rzadko jestem ostatnio na necie 🙂
Bischa to podaj komuś numer... bo inaczej będziemy wysyłać znaki dymne. 😎
Melduje, ze moj prezent dotarl dzisiaj - tu cytat - jest ogromny 😎 niestety zjecia dopiero w sobote kiedy ujrze go sama 😉
Eee... i do soboty mamy czekać? 🙁 Kurczę... boli tak samo jak wiedza, że coś czeka na mnie i nie wiem co, a zobaczyć nie mogę o.O
tez bym chciala juz zobaczyc 😉 obiecuje zdjecia na obu modelach i bez 😉
łeee teraz bede umierać z ciekawości... 💃
ciska, przepraszam Cie bardzo - a Ty myslisz, ze ja nie? 🤔 ale do soboty jakos wytrzymamy 😁
Ja jak zwykle zorientowana... Za ile i w jakim sklepie mamy sobie wybierać prezent? 😵 (ktoś jeszcze się zastanawia czemu tak ciężko mi ogarnąć kasę? 😂 a propo, lecę sprawdzić stan konta, zupełnie o tym zapomniałam 🤬 ) edit: e tam i tak nie ma zmian na koncie : P
In., A doszła ta kasa ode mnie? 🙂 Ile teraz powinnam wpłacić? Góra 30 zł na raz mogę wpłacić 🙁
Jak nie ma w tabelce to nie.
Ja wyślę jeszcze w tym tyg.
Moze mi ktos powiedziec kiedy ja teraz powinnam wplacic i ile? :kwiatek:
Jak najszybciej, jak najwięcej 😎
In, bez przesady 😉 czy ktos mi moze policzyc ile mi brakuje do konca? bo ja sie naprawde pogubilam w tej tabelce 🤔 😵
Kaprioleczka, ja też się pogubiłam 😂 nie no, daję radę ; ) Każda pusta kratka = 6zł do wpłacenia : P
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: z tego juz potrafie policzyc sama :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziewczyny można sie jeszcze dołączyć ? czy już nie bardzo.. - kurcze,nie bywałam swego czasu w ogóle na towarzyskich i nie wiedziałam, że coś takiego organizujecie 🙁 - jeśli było by można następnego dnia wyślę pieniążki za cały rok 😉
Dziękuję bardzo za prezent 😅 Bryczesy już przetestowane na koniu , ale bez fotografa 😉 Podaję numer (skleroza) - 509855261 😉
czy do maja i czerwca doszły jakieś urodziny?
Medziiik, Dołaczyć juz raczej nie, ale będzie nowa 'rekrutacja' w grudniu 😉 Za duze zamieszanie by powstało 🙂
No spoko 😉.. 1-2 strony temu przyjmujecie kogoś, a teraz już nie no cóż 😉 - to czekamy do grudnia w takim razie
właśnie do pracy wparował Pan Listonosz i wręczył mi ślicznie zapakowaną paczkę, a w niej... ...to już wieczorem 😉 serdecznie dziękuję za baaaaardzo miłe życzenia :kwiatek:
wawrek koniecznie sie pochwal wieczorem :kwiatek: P.S ja wlasnie przelalam kolejne 24zł