Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

24 zł za marzec właśnie przed chwilą wysłałam 🙂 :kwiatek:
Pozwolę sobie dubla zrobić

CO Z AKTUALIZACJĄ STRONY?
Notarialna, wczoraj po 20 dostałam laptopa, który był w naprawie od dwóch tygodni (btw nie naprawili, więc mnie szlag trafia), a że jestem aspołeczna, to nie mam znajomych, coby pójść i posiedzieć chwilę nad tym. Cudem udało mi się zrobić przelew dla Aniapy tydzień temu. Staram się to ogarnąć od powrotu ze szkoły, ale jestem w połowie. Chcesz, podam Ci hasło i numer do konta, możesz ogarnąć za mnie, może szybciej Ci pójdzie. Trochę ciężko mi idzie z grypą żołądkową, bo co kilkanaście minut biegam do toalety, a później kilka minut zajmuje mi ogarnięcie, gdzie skończyłam.
Jestem TYLKO człowiekiem, dajcie mi chwilę. Albo kupcie mi nowego laptopa, to będę cały czas dostępna. Bo ten za kilka dni pewnie znowu pójdzie się ***** do serwisu. Albo chociaż dajcie takiego, co działa bez patentów. Albo załatwcie informatyka, który przyjdzie mi do domu i to zrobi. Bo ani jeden serwis w elblągu nie dał sobie z tym rady.

(jestem zmęczona oraz zirytowana, więc od razu przepraszam za chamskie brzemienie)
In., Spokojnie, tylko pytałam, b cisza w tym temacie była, ale dziękuję za info od Ciebie :kwiatek:
In., czy on ma z tylu przyczepiona szklanke?!  😲

(to sie nazywa uzaleznienie  😁 )
Yyyy... Tak.

: P

To jest patent pod tytułem "Gówno mnie obchodzi, że jakieś kure*skie styki przy płycie głównej nie działają, mam dość tego, że ten *ebany złom sam z siebie się wyłącza co 15min akurat wtedy, gdy robię coś ważnego i później trzeba przy nim majstrować przez godzinę, coby łaskawie się włączył (a potem i tak zanim Firefox się włączy, to laptop i tak się wyłącza) i co z tego, że jacyś po*ebani idioci z serwisów komputerowych nie potrafią/boją się to naprawiać, SAMA *URWA DAM SOBIE RADĘ!" czy "i tak jestem boska".

Jestem zmęczona, piszę bzdury, nie udzielam się już.
Jutro mam cały dzień za*ebany, w niedzielę będzie piękny apdejt.

Wiem, że dużo przeklinam. Zawsze tak mam podczas choroby. Wybaczcie.
powiedz mi jeszcze ze go poisz ta szklanka to odpadne  😵
hehe, nie ; ) Swego czasu siebie poiłam, teraz jest to trzymadło (patrz wyedytowany post wyżej : P )
In. prawie mnie zabilas  😜 podziwiam ze chce Ci sie z tym walczyc  🙇
Nie będę miała innego laptopa, chyba, że sama sobie kupię, a teraz moim priorytetem jest aparat (i wlaśnie z pieniędzy na aparat 30min temu kupiłam sobie ipoda na allegro...), więc jak się nie ma, co się lubi.... to się robi dziwadło z tego, co się ma : P
dobra, idę spać bo a) piszę głupoty b) zaraz wydam wszystko, co mam na allegro.

Branoc :kwiatek:
Zablokuj konto na allegro - przestaniesz wydawac kase 😉

chociaz nie - jak kupilas iPoda to jestes zgubiona - zaczniesz teraz wydawac majatek w iTunes store  😂
RATUNKU!!

Właśnie pakuję prezent dla Pinesski, ale okazało się, że na liście z adresami od lockmittel nie mam jej adresu! A myslałam, że są wszystkie... Czy ktoś ma, zna, lub wie, jak się szybko z Pinesską skontaktować??
O, jak już odkopane - miałam dziś w nocy wbić aktualizację, bo na kartce robiłam, ale net mi padł. Teraz nie jestem w domu, a wbicie tego na stronę będzie pierwsz rzeczą, jaką zrobię po powrocie.
Pinesska wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
Uff, dzięki Lockmittel dostałam adres i paczka wysłana na czas (tzn. wczoraj  😉 ) - Pinesska, wszystkiego NAJ NAJ NAJ  :kwiatek:
Pinesska wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!  😅
Pinasska Najlepsze życzenia 😅
Wszystkiego Najlepszego  😅

Ps. Zrobiłam dzis przelew , 24 zł  😉
Naj naj : )

Noo, w końcu internet sie postarał i nie odmówił posłuszeństwa, więc uaktualniona strona. Nie chciało mi się wszystkich "x" zapłaconych kolorek robić, więc tylko nicki są zaznaczone : P
In. w końcu 😀
In., Super 🙂
Ja stopniowo resztę należności będę wpłacać 🙂
Ja wpłaciłam do kwietnia, potem wpłace do sierpnia i potem do grudnia... Jakos tak mi łatwiej  😁
o kurcze, zapomnialam... zrobie przelew z przyszlym tygodniu dopiero. W poniedzialek go puszcze, bo teraz nie mam dostepu do swojego konta (oczywiscie nie pamietam nr..) a jestem za gramanica  😉
rewir na 6 stronie jest link i tam sa dane
Pinesska gdzie zaginęłaś? nic nie piszesz czy prezent doszedl, czy jestes zadowolona... 👀
Pinesska, wszystkiego najlepszego!  :kwiatek:
Właśnie dziewczynki, ile mam teraz wpłacić? Bo to za marzec-kwiecień tak?
Pinesska - najlepszego!  :kwiatek:
Kochane babeczki DZIĘKUJĘ!!!  😅 prezent doszedł już w czwartek rano, ale nie miałam naprawdę czasu, żeby podejśc do kompa i wam o tym napisac  :kwiatek: mam wędzidło - Brzasio dziś będzie testował, smakołyki - też będzie testował  😀 i uroczy wisiorek z podkówką. Zdjęcia postaram się do jutra wstawic. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia i dziękuję za wspaniały prezent!

a dopłatę też zrobię, jak się ogarnę  😡
sto lat Pinesska :kwiatek:
zrobiłam przelew.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się