Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Nieśmiało zapytam czy są jeszcze szanse, żebym i ja dołączyła?  😡 Wiem, że już poniewczasie trochę, ale obiecuję 'poprawę' za gapiostwo, jeśli dacie szansę 😉
no własnied ziewczyny miały zdecydowac czy mozęmy jeszcze dopisac te2/3 osoby czy juz nie.
Ja bym była jak najbardziej za ale to nie odemnie zalezy  😉
Myślę, że wszystko zależy od In. bo to ona zbiera pieniądze i to ona może mieć zamieszanie. Tylko nie możemy też dołączyć 20 osób, bo wtedy to dopiero będzie  🤣
Więc czekam na decyzję In 🙂
Dziewczyny  decydujcie , ile można czekać. Kolejne urodziny coraz blizej !
A moim skromnym zdaniem powinna się wypowiedzieć Klolcia - bo prezent Akzzi był nadpłacony, więc pieniążki można jej zwrócić. Ale Klolcia już dostała prezent dokładnie za 114 zł, a dosyłanie czegokolwiek raczej nie wchodzi w grę - sama przesyłka to 15 zł. Chyba, że jakiś drobiazg, co wejdzie do koperty za 4,20. Druga możliwość - zwrot nadwyżki z prezentu, która powstanie po przyjęciu nowych osób, Klolci na konto, żeby było uczciwie. Jak wy to widzicie?  😉
dobry pomysł i ja to widze tak ze ktos w końcu musi zdecydowac  🤣
również jestem za :kwiatek:
Ja nie mam nic przeciwko nowym osobom w zabawie. Co do prezentu też nie będę się wykłócać o parę złotych, bo prezent i tak mam świetny 🤣
Ja też jestem za, ale z In. niestety nie mam kontaktu. 😕 lecz myślę, ze jak nie ma nikt z tym problemu to naszą moderatorkę i Kaprioleczkę dołączymy do zabawy.😉
ja bym byla bardzo dzwieczna  :kwiatek: po ile sie skladamy i na jakie konto?
tez jestem za🙂
jak tu wesoło 🙂 podałam kilka opcji In. żeby miała z czego wybierac, a ja przynajmniej będę miała niespodziankę  😀 ale to dopiero za miesiąc...  😡
Pinesska, a kiedy konkretnie masz urodziny? 😉
Nie jestem pewna co do decyzji, którą podjeliście, ale jeśli jest pozytywna i możemy bawić się z Wami, to dajcie namiary na konto na PW.
I dokładną kwotę jaką trzeba wpłacić 🙂
Ja tez nie mam ni przeciwko, zreszta swoja opinie juz wyrazalam, tylki In bedzie miala troche zamieszania 😉

Pinesska z tego co pamietam ma ur 17 lutego 😉
Musimy poczekać aż In zauktualizuje tabelke. Wtedy jest wszystko  łatwe do ogarniecia  😉
Narazie Jej nie ma - ostatnio była w nocy 26-go 😉 Luz, czekamy 🙂
Z tego co wiem In ma teraz troche  spraw na glowie i dlatego nie ma czasu na R-V. Musimy cierpliwie poczekac 😉
Lockmittel     Mogłabyś wysłać dziewczynom dane do wpłaty i  rozpiskę w jakim miesiącu ile trzeba wpłacać itp tak żeby się ładnie wyrobiły z wpłatami przed urodzinami Pinesski .  :kwiatek:

Pinesska, juz myslalam, ze masz wtedy kiedy ja  😉
Ciska zjem obiad i już się za to zabieram. Pozdrawiam.😉 A co do przyjęcia dziewczyn do zabawy. To myślę, że możemy je przyjąć. In. mi kiedyś pisała, że jej to jest wszystko jedno i ona się tylko finansami zajmuje. Także wyślę i dziewczynom dane do wpłaty. Oznajmiam dodatkowo, ze nie przyjmujemy już nikogo więcej. Pozdrawiam 😉
Mój przelew poszedł. Nie wiem tylko czy wpisałam dobre miesiące w tytule.
Odkopuję.
Nie dostałam żadnego potwierdzenia czy kasa doszła, na liście też nie ma żadnych zmian. Co tam? 🙂
Kto ma teraz urodziny? Pinesska?
Ja tez nie wiem czy moje doszły
też potwierdzenia nie mam 😉
Hej.😉 Niestety nie mam żadnego kontaktu z In., a jak wiecie nie loguje się ona na re-voltę od 26stycznia. Miejmy nadzieję, że niebawem się zaloguje, bo trzeba zapłacić za prezent Pinesski który już na nią czeka, a teraz kompletujemy prezent dla Kaprioleczki bo też ma urodziny ma w lutym. Jakby ktoś miał do niej numer telefonu to bardzo proszę o przekazanie mi go. Pozdrawiam
Ja obiecuję, że kasę wpłacę jutro w wysokości 20 zł na konto, resztę przeleję w poniedziałek, bo tylko 2 dychy mam na koncie. Najpóźniej powinna być cała kasa w środę przelana. :kwiatek:
Dobra.😉 mam nadzieje, że In. szybko się pojawi u nas na forum.😉
O kurczę! Na śmierć zapomniałam  😵 Przepraszam! Będę miała pieniążki w przyszłym tygodniu, w poniedziałek wyślę, albo w niedziele!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się