Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty ;)

Ale doszedł od niej jakiś przelew podobno?
Dziękuje wszystkim za życzenia  :kwiatek: Rzeczywiście dopiero niedawno wróciłam do domu 😀 A prezent niestety jeszcze nie doszedł, więc mogę liczyć dopiero na dotarcie w poniedziałek 🙁
Kurcze, przegapilam sprawe...  🙄 juz sie nie mozna dolaczac?
Kaprioleczka niestety już nie.

A co do Bischy to od niej wpłata wpłynęła, ale sama nie wiem, bo jak już teraz były takie problemy, to co dalej?
A od Nirv chyba nadal nic nie dotarło? Dany termin (czwartek do północy) minął i jak dla mnie na miejsce Nirv powinna wskoczyć Kolorwiatru. O wpłacie było mówione już dawno (miesiąc temu) i naprawdę przez ten czas można było znaleść trochę czasu, żeby wybrać się na pocztę.
Czy ktos mnie moze w takim razie poinformic jak bedzie mozliwosc dolaczenia do zabawy, np. na PW? bardzo ja lubilam 🙂 niestety obecnie z roznych przyczyn czesto nie ma mnie na Volcie np. po 2-3 miesiace czasami, wiec duzo rzeczy mnie "omija"  👀
myślę, że "nabór" będzie w grudniu na nowy rok. Jakbym coś źle mówiła to  poprawcie mnie dziewczyny 😉
Dlatego mnie omija; przewaznie nie ma mnie w grudniu na Volcie (bo fascynuje mnie robienie czegos innego jak jestem w domu. np. siedzenie w stajni a nie na volcie) albo jestem w porywach, wiec pewnie sie znow zagapie  🙄 no coz, trudno, milej zabawy kochani!  :kwiatek:
Klolcia, daj znać, jak prezent dojdzie. Wysyłałam w czwartek popołudniu, już powinien dojść  😕

Ewuś, rozmawiałyśmy z lockmittel na ten temat i nabór raczej powinien być przez listopad, ostatniego zamknięta lista, a w grudniu czas na zapłacenie za pierwszy kwartał, a ci, od których wpłaty nie będzie do 1 stycznia, wypadają z zabawy od razu - unikniemy w ten sposób sytuacji, że wysyłamy prezenty, a nie ma jeszcze wszystkich wpłat.
Kaprioleczka, Obiecuję, ze będę pamiętać o Tobie i zgłoszę Cię do zabawy 🙂
Jestem , przepraszam że się nie udzielałam - uświadomiła mnie Notarialna , że się trzeba udzielać w temacie . Nie wiedziałam że jest dyskusja ( ogólnie , a nie na mój temat ) . Co do gg - dostałam pracę , mam szkołę i sesję i siedzę bardzo rzadko ostatnio na gg .
Co do pieniędzy - najpierw wpłacałam na poczcie za siebie - ta nie doszła . Po rozmowie z Lockmittel wpłaciłam 48 zł już za kilka osób , tym razem w swoim banku - rozumiem , że o tej wpłacie jest mowa , że doszło ?
Jeszcze raz przepraszam za kłopoty . 
Dziewczyny skoro sa jeszcze chetne na zabawe a prezent akzzi kosztował wiecej niz to było przewidziane to mozę jak sie je dopisze to wyjdzie własnie na równo i będziemy mogły sie wszystkie bawic?
ja pisalam juz, ze dla mnie to problemem nie jest, ale troche wtedy In ma zamieszania z liczeniem kasy. Wieciech decyduje "zarzad"...
Już mam 😂
Mój laptop został oddany do naprawy, będę miała we wtorek, więc do tego czasu nie będzie updejtu w tabelce bo nie pamiętam hasła 😂
In chyba za duzo na glowie masz...😉
Zebys Ty kiedy głowy nie zapomniala hehe
co do pomysłu ciski ja nie mam nic przeciwko. Tylko jeszcze został kupiony prezent dla Kloci
Ja również nie mam nic przeciwko 🙂
I ja też nie 🙂
Dziewczyny ja dziś po 7 godzinach z matematyką i nauce na sprawdzian z niemieckiego o genetyce nie jestem w stanie normalnie myśleć. 😵 Jutro napiszę do In. i znajdziemy jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam 😉
Kaprioleczka, Obiecuję, ze będę pamiętać o Tobie i zgłoszę Cię do zabawy 🙂

Wielkie dzieki, po prostu jak przyjezdzam do Polski albo jestem na wakacjach gdzies to nie mam czasu na Volte  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: (albo internet dziala tak, ze  :bum: )
Dziewczyny ja dzisiaj idę wpłacić pieniążki więc albo po południu albo jutro dojdą  🙂
Klolcia, wszystkiego naj naj naj!!!🙂 i ja też nie mam nic przeciwko żeby 2 osoby doszły🙂
Breva, dziękuje 🙂

Dzisiaj przyszedł mój prezent i jest świetny, cały czas mam banana na twarzy 😁 Zapakowany, pierwsza klasa, chyba z 10 min. się męczyłam, ale warto było. Kopertę z życzeniami też znalazłam, bardzo fajna. A najlepszy to papier, w którym było zapakowane pudełko. Odjazdowy 😍
Oto i on 😅
Super! Ja już chcę urodziny  😀 😁
Uwielbiam takie dni, męczyłam się z jeszcze jedną paczką urodzinową, ale to już od rodziców. Mogę wstawić tutaj zdjęcia? To moje pierwsze rzeczy dla konia a nie dla siebie 🤣 Oczywiście własnego konia nie posiadam, ale sprzęt trzeba zacząć kompletować  😂
fajnie !
ta zabawa to był bardzo dobry pomysł  😀
Klocia jakie fajne podkladki dostalas 🙂
A drugi prezent to Pea??
A no bardzo fajne i z rzepami, od środka inny materiał, wygląda na dobrze wchłaniający pot. Drugi prezent to komplet anky kiwi 😜 Kolor jest obłędny.
Klocia to Cia zdroszcze Anky  😍
nirv została uciszona - więc nie wiem czy jest sens do dalszego udziału w zabawie 🙄
Wpłaciłam dzisiaj pieniążki styczen-kwiecien 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się