Moja miłość od dość długiego czasu. Niestety mój reprertuar nie jest zbyt szeroki, więc może ktoś mógłby podrzucić coś ciekawego? Bardzo chętnie przesłucham propozycji, może sama coś podrzucę z tego, co mam.
Ojjj... uwieeeeelbiam miłością wielką od kilku lat i nosi mnie jak tylko słyszę coś w tym guście. Więęęęęęęceeeeej!!!!!
Chociaż coś czuję, że wrzucenie tego wszystkiego na mp3 nie będzie dobrym pomysłem, bo ja się strasznie zapominam jak mam słuchawki w uszach i tańczę lub śpiewam bez względu na to gdzie i w jakim towarzystwie jestem 😁
Obecnie planuje zacząc śmigać na zajęcia z samby ulicznej 😀 Nie wiem czym to się je, ale organizują to w klubie, który lubię nawiedzać :P
Jak dla mnie Buena Vista Social Club to zdecydowanie numer 1 jeśli chodzi o latynoską muzykę 😜 😜 a zwłaszcza chyba ich najbardziej znany kawałek Chan Chan mistrzostwo, MISTRZOSTWO! 😜 😍
cenciakos to bardzo się cieszę, sama od chyba 3 lat mam w głowie piosenkę, ale nie mam pojęcia co to, a tak mi się podobała - tylko to rytmy arabskie, nie latino