Coś jest nie tak z serwerem widocznie Też miałam problem kilka dni wczoraj coś ściagnęło, dziś znów coś nie halo :-/ Jedyny sposób na dostanie się do maili, to logowanie na www - bez sensu :-/
Ja z o2 nie mam problemu, lecz Onet z modemem Play'a chyba się nie lubi, próbowałam się zalogować na onecie z komputerów które mają internet z Playa i nie dalo się, poszłam do pokoju obok gdzie jest jakiś stacjonarny internet i weszło od razu...
A ja od kilku dni,nie dostaje nawet spamu,sprawdzalam z innego konta o2 i przechodziły meile ale zastanawia mnie fakt ze po paru dniach,a tam ani jednej glupiej reklamy
odnawiam. Nie mogę wejść na pocztę;/ wpisuję login, hasło i nic pokazuje się od nowa okienko, nawet nic nie pisze że źle coś wpisałam. Macie dzisiaj podobny problem? 😤
Ja miałam taki rano, zalogowałam się godzinę temu, jednak na tym się nie skończyło. Zalogowałam się, zobaczyłam, że mam dużo wiadomości, a to pomyślałam, że odczytam później. Wchodzę teraz i nie ma ani jednej. 😵
ja ostatnio mialam "problemy z logowaniem do poczty". czesto tez zaznaczam wiadomosci do skasowania, albo przemniesienia do spamu i sie nie przenosza. i od prawie roku probuje usunac konto zewnetrzne, ale jakos nie da rady... 😵