Może ktoś potrafi mi pomóc, czym różni się od siebie siodło prestige arezzo takie co ma szlufkę z flagą włoską a takie bez tej flagi jak na zdj poniżej? rocznikiem? Mam okazje kupić takie i jestem ciekawa a totalnie nie mam pojęcia 🙂 i czy to dokładnie to samo co ten najnowszy prestige arezzo? czy moze to jakieś limitowane edycje były ( tak po tych przeszyciach ładniej wyglądają ) Proszę o pomoc i dziękuje 🙂
dzięki dziewczyny 🙂 Dramka też owczywiście zwracam głównie na to uwagę 🙂 ale to taka czysta moja ciekawość, bo cena również nie mała za te siodło, a nigdy nie potrafiłam zrozumieć czym się różnią 🙂
Mam pewną zagwozdkę. Jakiś czas temu jeździłam w dość wysłużonym siodle Prestige Versailles (miało z 5-7lat) i muszę przyznać, że jeździło mi się w nim świetnie. Może wiecie czy 'nowe' Versailles są tak samo wygodne? Macie jakieś info o tym, czy coś w nich zmieniali?
Mam pewną zagwozdkę. Jakiś czas temu jeździłam w dość wysłużonym siodle Prestige Versailles (miało z 5-7lat) i muszę przyznać, że jeździło mi się w nim świetnie. Może wiecie czy 'nowe' Versailles są tak samo wygodne? Macie jakieś info o tym, czy coś w nich zmieniali?
Dramka w celu, w jakim napisałam wyżej. 😉 Potrzebuje opinie o nowych i starych Versailles. Jak się zmieniły - o ile - i czy wpłynęło to na ich jakość, czy wygodę. 😉
olek, Equishop właśnie wyjaśnił że te ceny były błędne, wszystko teraz już powinno być dobrze 🙂 "Informujemy, że z powodu błędu nowego systemu do obsługi sklepu internetowego wyświetlane były zawyżone ceny siodeł Prestige. Błąd ten został już naprawiony i obecnie ceny wyświetlają się prawidłowo."
Szukałam, ale nie znalazłam... Wiecie może ile mniej-więcej kosztuje naprawa wytartej tybinki w Prestige Versailles? Nie w Equishopie, ale u 'zwykłego', miejscowego rymarza. 😉
asds, ja mojego Prestige'a wysłałam na poszerzenie do Daw-Maga, a teraz na wypchanie paneli jedzie do Sebastiana Szeląga z xhorse'a - wiem, że też poszerzają łęki. Mogę ci dać namiary na PW.
asds, w daw magu z 1,5 tygodnia, a teraz z xhorse'a wyślą po siodło kuriera jak już będą mieli czas je robić, a zwrócą po 3 dniach. Więc bez tragedii 🙂
Kidyś Prestige miał model siodła o nazwie też Prestige, teraz go nie potrafię już znaleźć. Miał właśnie takie przeszycia przy szlufce na puślisko. Stawiam, że to ten model. Niech tylko ktoś jeszcze potwierdzi 🙂
Czy w Warszawie lub okolicach jest w tej chwili ktoś, kto potrafi dopasować siodła Prestige'a, może poszerzyć łęk, wypchać panele i DOJEDZIE do stajni? Siodło już nie jest na gwarancji, Equishop ma do Warszawy daleko, a średnio zapatruję się na poszerzanie i robienie czegokolwiek innego na podstawie zdjęć wykonanych przeze mnie. Chciałabym, żeby ktoś obejrzał siodło i konia na żywo, bo zdjęcia mogą przekłamywać.