uwielbiam Stubbeny a poza tym jezdze 3-4 konie dziennie a draw mag nie sprosta temu zadaniu;/ a nie chce skupowac siodła co 5 lat... poza tym siodlo bedzie szyte dla mnie😉 prosze o wiecej inf PROSZE
Ja o Edelweiss mogę napisać tylko tyle,że pomimo że nie ma głębokiego siedziska i mega klocków to na koniu,który potrafi odbić się zdecydowanie wyżej niż potrzeba siedziało mi się bardzo stabilnie.Nic mnie nie trzymało,nie ograniczało,ale jednocześnie czułam się bardzo pewnie.Natomiast jeździłam w innym modelu-nie wiem czy właśnie nie genesis i było dla mnie tragiczne.Czułam się jak w siodle nie do skoków a w taki na przejażdżkę do lasu-nie wiem jak to wyjaśnić,ale kompletnie nie mogłam się usadzić.
przyszedl moj gaw mag GP ale widze roznice pomiedzy moim a tym ktory jest w necie. moj ma jakby mniej wysuniete poduszki do przodu i wyglada raczej jak jakies wszechstronne a nie skokowe.
no ja miałam wczesniej gp, niedawno zamówiłam jeszcze jedno siodło, takie same (oba gp 17,5) i jest troche inne...... zamawiałam okolo 4-5 miesięcy temu....
silly zdjęcie na pw 😉 tak patrze i patrze i sama nie wiem czy ja jednak bardziej tych poduszek nie mam wysuniętych.... może zależy od ułozenia siodla..... zreszta sama zobacz🙂 jak co podeslę więcej zdjęć
edit : masz rację, bardziej jak wszechstronne wygląda Twoje...., więc ciekawe co powiedzą 😀