Forum konie »

Siodło skokowe

Klami, stubben jest już w tej chwili ciut za wąski na młodego. Do tego w ogóle źle leży. suche plamy na czapraku są ogromne. Mam zagwozdkę co robić.
To faktycznie pozostaje w sumie tylko zmiana siodła. :/
Na to wygląda. W sumie nic dziwnego, młody ma grzbiet totalnie inny niż Dino. Tylko w tej chwili nie za bardzo mam fundusze na takie zakupy.
anai - w x-horse masz możliwość zakupu siodła jak i innego sprzętu na raty poprzez bank stantander 🙂
Anai tak, X-Horse bierze siodła w rozliczeniu 🙂 super sprawa, przynajmniej się nie trzeba bujać ze sprzedażą starego siodła... Ja właśnie oddałam swoje stare w rozliczeniu  🙂
Właśnie dlatego rozważam equipe i x-horse. 🙂
Z całego serca moge Ci polecić ten sklep i to marki siodło 😉
anai ,  tak biorą, też bardzo polecam, poza tym x-horse ma całą gamę dawmaga który jest jednak o wiele tańszy niż equip. I dopasują ci do konia 🙂

Moje przyszło jakiś czas temu, jednak... nie pasowało, zamówiliśmy kolejne, będzie "już" za miesiąc...
Ktoś miał doczynienia z black country a dokładnie model ricochet jumping ?
Mam fajna ofertę ale zastanawiam sie czy sie wgl opłaca ?
Zreszta cały czas po głowie chodzi mi ten equipe (evolution) <3
Nikt ? Nic ?
a kojarzycie jaki jeszcze sklep przyjmuje siodła w rozliczeniu, ale ma szerszy wybór, w tym np. ken-taur?
aleqsandra, jak znajdziesz taki sklep,  z kentaurem, to daj znać 🙂
dziewczyny a wiecie może czy w x-horsie są uzywane equipy albo coś tego typu ?
gossu, nie za bardzo. Pytałam. Używek equipe brak.
dziewczyny a wiecie może czy w x-horsie są uzywane equipy albo coś tego typu ?

Sklepu X-Horse nie polecam półtora roku czekam na swoje siodło kentaur, i nadal go nie mam zastępcze nie pasuje na mojego konia, a właściciel jest niepoważny i co chwila się ze mną umawia, że przyjedzie, po czym się nie odzywa a jak do niego dzwonię to nie odbiera po czym wysyła tylko sms oddzwonię czego nie robi.

Czy zna ktoś może jakiegoś handlarza dopasowywacza siodeł z  warszawy lub okolic ?
Z kentaurami jest tak, że chyba wszędzie są na zamówienie... Swego czasu chciałam swojego zamienić na inny model (albo na szersze) i we wszystkich sklepach (a kilka obdzwoniłam) da się zamówić, ale już na przykład testówek chociażby nie miał nikt...a szkoda, bo to bardzo fajne siodła i dłuuugo się zastanawiałam czy swojego poszerzać czy jednak wystawić na sprzedaż.
Yard Equites jest dustrybutorem kentaura, mają testówki i można splacać na raty😉 załatwiają rónież serwisowanie🙂
anai, szkoda 🙁 ale jakbys kogos znalazla z uzywkami daj znac, ok ?
olq, testówki ma Yard Equites
No masz! Jakoś musiałam ich chyba w takim razie przeoczyć🙁 A teraz już co innego kupiłam.
gossu Bywają jednak w x-horse siodła testowe Equipa, które można kupić za mniejszą kwotę. Ja tak upolowałam swoje Equipe Emporio i to o ponad tysiąc złotych taniej.
a my mamy w stajni siodło hb contact i nie mogę przestać podziwiać  😜
miałam okazję jeździć w HB contact ,ale z dużym klockiem kolanowym i strasznie mnie uwierało,ale poza tym wygodne 😀
Ja mega tęsknię za moim HBC.... szkoda że musiałam sprzedać. Teraz jedynie jeden model Equipa mi podobnie podpasował, a tak w niczym mi się tak nie siedzi jak w HBC ;/
Dlaczego sprzedałaś?
Czy ktos z was zna taka firme? Wiecie co to za logo, mial ktos stycznosc z tymi siodlami? Od dwoch dni kopie internet i nic...
Na znaczku maja jeszcze litere "R"

Ktos cos?  :kwiatek:
lardia, trochę tak, trochę nie, ja na testówkę czekam od stycznia, na luty byłam w kalendarz wpisana... w końcu kupiłam inne siodło, bo nie dość, że nie mogłam się doczekać testówki, to nie wyobrażam sobie teraz czekać w nieskończoność na siodło i nie daj boże jeszcze byłoby złe (nie pasujące, wybrakowane itd, a podobno teraz jest taki ruch na rynku, że 3 miechy się czeka...)
czy to jakas nowa marka DwaMaga? na zachodni rynek?
[[a]]http://www.ebay.de/itm/Springsattel-Corpo-Grand-Prix-17-5-NEU-/131177569850?pt=Reits%C3%A4ttel&hash=item1e8acade3a&autorefresh=true[[a]]
Czy są w ogóle jakoś dostępne w PL siodła CWD tudzież Delgrange ??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się