Anai tak, X-Horse bierze siodła w rozliczeniu 🙂 super sprawa, przynajmniej się nie trzeba bujać ze sprzedażą starego siodła... Ja właśnie oddałam swoje stare w rozliczeniu 🙂
Ktoś miał doczynienia z black country a dokładnie model ricochet jumping ? Mam fajna ofertę ale zastanawiam sie czy sie wgl opłaca ? Zreszta cały czas po głowie chodzi mi ten equipe (evolution) <3
dziewczyny a wiecie może czy w x-horsie są uzywane equipy albo coś tego typu ?
Sklepu X-Horse nie polecam półtora roku czekam na swoje siodło kentaur, i nadal go nie mam zastępcze nie pasuje na mojego konia, a właściciel jest niepoważny i co chwila się ze mną umawia, że przyjedzie, po czym się nie odzywa a jak do niego dzwonię to nie odbiera po czym wysyła tylko sms oddzwonię czego nie robi.
Czy zna ktoś może jakiegoś handlarza dopasowywacza siodeł z warszawy lub okolic ?
Z kentaurami jest tak, że chyba wszędzie są na zamówienie... Swego czasu chciałam swojego zamienić na inny model (albo na szersze) i we wszystkich sklepach (a kilka obdzwoniłam) da się zamówić, ale już na przykład testówek chociażby nie miał nikt...a szkoda, bo to bardzo fajne siodła i dłuuugo się zastanawiałam czy swojego poszerzać czy jednak wystawić na sprzedaż.
gossu Bywają jednak w x-horse siodła testowe Equipa, które można kupić za mniejszą kwotę. Ja tak upolowałam swoje Equipe Emporio i to o ponad tysiąc złotych taniej.
Ja mega tęsknię za moim HBC.... szkoda że musiałam sprzedać. Teraz jedynie jeden model Equipa mi podobnie podpasował, a tak w niczym mi się tak nie siedzi jak w HBC ;/
Czy ktos z was zna taka firme? Wiecie co to za logo, mial ktos stycznosc z tymi siodlami? Od dwoch dni kopie internet i nic... Na znaczku maja jeszcze litere "R"
lardia, trochę tak, trochę nie, ja na testówkę czekam od stycznia, na luty byłam w kalendarz wpisana... w końcu kupiłam inne siodło, bo nie dość, że nie mogłam się doczekać testówki, to nie wyobrażam sobie teraz czekać w nieskończoność na siodło i nie daj boże jeszcze byłoby złe (nie pasujące, wybrakowane itd, a podobno teraz jest taki ruch na rynku, że 3 miechy się czeka...)
czy to jakas nowa marka DwaMaga? na zachodni rynek? [[a]]http://www.ebay.de/itm/Springsattel-Corpo-Grand-Prix-17-5-NEU-/131177569850?pt=Reits%C3%A4ttel&hash=item1e8acade3a&autorefresh=true[[a]]