[quote author=kisiel link=topic=123.msg244312#msg244312 date=1241386799] sanna jak chcesz, to też poszperam i podeślę kilka jej fotek 😉
kisiel-lepiej nieeee!!!bo dziewczyna sie załamie! Niech ją lepiej pamięta taką,jak na starych fotkach... [/quote]
Co się z Nią stało..? 😕 Słyszałam, że ma się dobrze, że jest na emeryturze.. Sam Pan K. jak mnie informował, że właśnie za chwilkę kupi Biafrę i gratulował mi tego wydarzenia, zapewniał mnie, że będzie miała u Niego dobrze, że będzie zadbana, że będzie ulubienicą.. Teraz to już sama nie wiem, czy chcę te foty, czy, rzeczywiście, wolę Biafrę zapamiętać jako Kapryśną Dziewczynkę, o którą dbałam, jak mogłam.. Taką jak tu, idącą, chętną .. edit. możecie mi coś o Niej napisać? Podobno ktoś Ją kupił, trafiła do jakiejś dziewczyny, wiecie coś może?? No i poproszę bardzo , jednak, o jakieś zdjęcie..
ha, to jak asior przyszalał to ja też coś wstawię, co prawda styl iście dramatyczny ale co tam 😀 z L-ki, w której byłam 2 dzięki temu, że mam zajefajnego kudłatego konia 😀
czemu ja jeżdże w za długich strzemionach? 🤔wirek:
Lotnaa, muszę kiedyś specjalnie zrobic zdjęcie żeby udokumentowac jego wspaniałe loczki - ma pełno długaśnych włosów pod pachami, na brzuchu i na tyłku. No rasowy mężczyzna jak się patrzy 😀
Lotnaa dziekuje 🙂 oba 5 letnie a zupelnie rozne Rudolf jak stary- galopuje i skacze, niczego sie prawie nie boi i nigdy nie odmowil skoku (a startowal na otwartych tylko raz wczesniej, w LL we wrzesniu) i wszystko na zero szedl a gniady wrazliwy, plochliwy i w pierwszym parkurze musialam powalczyc, zeby skonczyc. w drugim o wiele lepiej, ale rudego nie przebije 🙂
Lotnaa, ja się powaznie zastanawiam nad golarką 😀 spod brody mu obcięłam nożyczkami bo wyglądał jak Dziadek Mróz, więc teraz wygląda jak... idiota 😀 serio, dramat z tymi kudłami, za nic w świecie wyjśc nie chcą 😀