Forum konie »

Nasze zdjęcia z zawodów

wera w Jarużynie byłaś  👀 ?

No tak jak jacyś re-voltowicze się już w kuj-pom pokazują na zawodach to nigdy nic nie mówią  🤦
vissenna Tak byłam w Jarużynie 🙂
Teraz może tez przyjade pod koniec miesiaca do  Bydgoszczy znowu  na zawody 🙂
Bunia_fox
mam jeszcze kilka Waszych zdjec, tylko juz ich na strone nie wrzucalam
jakbys chciala moge wybrane podeslac w wiekszej rozdzielczosci.
😅 Z reszta jakby ktos inny sie znalazl na moich zdjeciach niech pisze maila na ada@shadow.pl z numerami fotek, to bez problemu podesle
Jeszcze z sierpnia 🙂

by Hera  :kwiatek:
W końcu mam zdjęcia 😉 Wrzucam dwa, proszę nas nie pożreć - nasze fotki z Mistrzostw Śląska.
Fotografowi serdeczne dzięki.
To i ja się pochwalę. Nasze 3-cie LL  😀

I po wszystkim  😉
Mina zadowolona to najważniejsze 🙂
No ba, zawsze trzeba widzieć jakieś pozytywne strony  😂

opolanka super wyglądacie! Jakie konkursy jeździcie? To chyba nie jest twój koń-senior?...
opolanka, no nareszcie widzimy Cię w akcji!  😀
Dzionka,dzięki, a to właśnie ten senior 😉
jeżdżę N/N1, czasem zdarzy się 130 (w rybniku niestety nie popisalismy sie, bo moj ogr mnie wykatapultował do rowu z wodą).
Dzionka,dzięki, a to właśnie ten senior 😉
jeżdżę N/N1, czasem zdarzy się 130 (w rybniku niestety nie popisalismy sie, bo moj ogr mnie wykatapultował do rowu z wodą).

No no, to wielki rispekt  😉 A zdjęć z katapulty fo rowu nie masz?  😁
własnie nie, ale bede mieć wkrótce film to wrzuce 😀
Opolanka - ale skupienie na Twojej twarzy 200%  😉

to ja mam jeszcze jedno,dzięki niezastąpionej Lenie....uwielbiam mojego zwierzaka  😜:
Ktoś   👍

PS. Co to za bryczesy?  😎
Pikeur Lugana,już o niech pisałam w wątku o bryczesach  😉
to ja odkopię ten wątek, bo od października zawodów dużo było, a temat fajny 😉
ja się pochwale takim amatorskim P  😁
to może też trochę z innej bajki... 🙂
Bader ale fajnie ! 🙂
a to ja tak dodam moje ulubione zdjęcie  😀
MŚl Rybnik moja była kucka Daria
ze Świata Koni
Aaaa, Baderek  😍 Ale fajnie go widzieć 🙂 Btw jechała na nim pierwsze zawody rajdowe 🙂 Jakie macie plany startowe na nowy sezon?
to ja też wrzucę,bo chyba jeszcze nas tu nie było😉 zdjęcia z KJ BIK (Białystok)

zaciesz po zdanej licencji

licencja

jeśli chodzi o zawody, to na pewno MPS 160km i wcześniej jeszcze jeden start pewnie też 160 albo 120 😉
Ktoś, już któryś raz oglądam zdjęcia Twoje z parkurów i według mnie jesteście z Twoim koniskiem jedną z niewielu par, które zachwycają, nie tylko stylem i techniką, ale i wyglądem i doborem dodatków i sprzętu. Na prawdę miło się patrzy,SUPER !!!
By Agaleon  :kwiatek:
spóźnieni oglądamy parkur z konia 😉

LL

foty z L w kąciku rekreanta 🙂 nie będę dublowała
kolejne zawody za nami - foto Natalia Zwoleńska (zdjęcie nr 2 robi furorę u mnie w fabryce nie wiedzieć czemu :hihi🙂

[quote author=Ktoś link=topic=123.msg613014#msg613014 date=1275983425]
zdjęcie nr 2 robi furorę u mnie w fabryce nie wiedzieć czemu 😁
[/quote]
może dlatego, że takie ujęcie jest często wykorzystywane na plakatach reklamujących ważne zawody i stąd laik może je kojarzyć 🙂

Ktoś, po tobie się pokazywać to kiepski pomysł ale cóż 😉
wstawiam nieśmiało zdjęcia które niczym nie zachwycają, ale są dla mnie przełomem
po 12 latach regularnego psucia konia nagle ni stąd ni zowąd odważyłam się na pierwsze w życiu zawody uj(towarzyskie)..
i o dziwo, nie zostałam z nich wygoniona, wygwizdana, nie zajęłam też wbrew swoim przewidywaniom najnajnajostatniejszego miejsca. pani sędzina (profesjonalna mimo towarzyskiej formuły) nie wyliczyła mi też litanii której się spodziewałam, a dała 60% i jedną zasadniczą ważną wskazówkę (o krzywości konia) - a więc kontakt, impuls, itp. były jako takie, a nie jak sądziłam totalnie beznadziejne..
60% w L - zawody zostały odczarowane  🏇
chyba to nie koniec..
mimo że koń blisko pełnoletności a  jednak debiutant, nie mówiąc o jeźdźcu hehe.
cóż przyzwyczajam się do rywalizacji z dziećmi poniżej 10lat  🙂 co w tym złego tak naprawdę  😁

edit: zapomniałam dodać, że te przemiłe zawody były w FC Dąbrowica
Ktoś, hehe...... nie obraz sie, ale jak ogladam Twoje zdjecia z zawodow to tez najpierw widze "mine".
😉 😉
Klami, wiem,wiem,też mnie to męczy 😉

dempsey, gratulacje! każda pora jest dobra by zadebiutować...i to jak! brawo 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się