Forum towarzyskie »

KOTY

Patrzcie!
ale sliczne te pierwsze! w jakiej cenie?? 🙂

edit:
http://salvi.pl/?page=products&pid=24
musze je miec  💘
wistra poznaję po ogonie, że to korat 🙂 Twoja???
to Glitne  💘

Miski polecam, to drewno!! nie sklejka. Są piękne  😜
Cudna jest! Uwielbiam takie małe, delikatne koty  😍
Drapak z rufiego (znalezione na fb) 😜 😜 😍 😍

Oo....  😜 musiałabym mieć oddzielny pokój na taki drapak🙂
A mnie się nie podoba 😉
Czemu??
Chyba dlatego, że miałam rufiego i jednak dla moich kotów (ale mam małe, co to jest 4kg) słupy są za szerokie.
Fakt, jakość jest cudowna, stabilność.
No i trafił mi się strasznie śliski sztruks, koty spadaly.
Swietny jest ten Rufi 😍, widzialam go juz na fb
to chyba najlepsza drapakowa firma na rynku
moja kicia by chyba oszalala z radosci, jakby zobaczyla COS takiego  🏇
konia, nikt z Twoich znajomych nie jedzie w najbliższym czasie do NO?
Potrzebuję dostarczyć tam leki (homeopatię), a nie wiem, czy pocztą przejdzie
co może znaczyć krwawienie z nosa u kota? kotu przyjaciółki co jakiś czas (nie często) leci krew z nosa i nie wie czy ma się martwić czy nie.
kot po przejściach, nie ma prawie żadnych zębów (przygarnęły ją z piwnicy z gigantyczną próchnicą i prawie wszystkie, poza trzema, trzeba było usunąć), do tego dostaje kataru co jakiś czas, wet wtedy przepisuje antybiotyk i jest ok (ale nie jest to koci katar, tylko taki zwykły blokujący zatoki). ostatni raz robiły jej badania krwi w sierpniu i były wzorowe.
może być to jedynie pękanie naczynek w nosie (jak u człowieka)?
Taki drapak to moje marzenie, ale za małe mieszkanie 🙁 Moja Luna kocha się wspinać i miałaby gdzie, a Łatka zajęłaby dół (skacze co najwyżej na komodę i parapet, gdzie mają miski, no i na łóżko). Ceny ich drapaków są przystępne, czy raczej z wyższej półki? Widziałam kilka fajnych ich drapaków, na wystawie w niedzielę, na ceny rzuciłam tylko okiem, bo kasy nie miałam.
Wistra, moja mama leci do mnie w przyszly czwartek 😉

Leki mozesz wyslac listem, ale zwyklym priorytetem, a nie poleconym, bo tolle moga przetrzymac. No i musi byl ulotka po angielsku
pisze pw
http://www.ustream.tv/ffrc awwww i to jeszcze kamerka z głosem
Ojej. tam biedak biało - bury (?) z problemami neurologicznymi. Ale bida  😕
kupiłam moim Smille dentystyczną czy to ma jakieś ograniczenia co do ilości podawania tego kotu?? moje to wcinają jak cukierki - prócz Czarnej bo ona najpierw się tym bawi przez co najczęściej ląduje to pod szafą, pewnie już tam jest spora kolekcja ciastek, więcej jej nie dam

Moja walentynka:

Strzyga ona ma normalnie coś ludzkiego w swojej 'twarzy' 😉 Śliczna jest.
A dziś mija rok odkąd jest ze mną Cyrylek. Przy okazji dowiedziałam się, że  wszystkie Cyrylki obchodzą dziś imieniny!
Tak gwoli przypomnienia: moje kociamby dwie.
Pinka jest po prostu bardzo mądra. Bardzo.

Ehhh, ten kot jest całym moim światem.

joakul jakie lenie🙂
Czy to normalne, że kot tarza się w kuwecie? zawsze wysypywał trochę żwirku i tarzał się w nim na podłodze a ostatnio włazi do kuwety (nie często) i się tarza. Oszalał? Swoim zapachem chce przesiąknąć?

TRATATA, moje 2 z 5 nie tyle się lubią w niej tarzać, co spać hehe
Czyli nie zwariował? Zaczął tak od niedawna włazić i się tarzać. Wariat mały.
kalaarepa, a te widziałaś? 😁

Tiger się namiętnie tarza w kuwiecie, szczególnie w nowym żwirku
W nocy 14/15 lutego umarła moja najukochańsza kotka, która była ze mną odkąd pamiętam  😕 Zawsze chodziła ze mną do każdego pomieszczenia za mną, wdrapywała mi się na ramię... Tęsknię, bardzo ją kochałam i wciąż kocham, a teraz tak mi smutno po niej 🙁 Jak tylko pomyślę, że już jej nie ma, to aż trudno pomyśleć... Zostały mi dwa koty, dopiero miałam cztery... Na wiosnę przygarnę z ulicy jakiegoś biednego kota z ulicy...

Żegnaj kochana Kiciu [*]  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się