Forum towarzyskie »

KOTY

Hahaha leze i kwicze 😀
Ty nie lez i nie kwicz, tylko dawaj tu Norta, bo pewnie tez ma smieszne pozy  😂
Nort rzadko kiedy jest wywłokowym żulem 😂

Jak odbiore syna ze szkoly to cos poszukam 😉
jemu arystokracie nie wypada😉
Żuluje jak nikt nie widzi.
Moja mysli, ze żuluje jak nikt nie widzi, a kiedy spostrzega, ze my widzimy, to od razu przestaje żulować  🤔wirek:
Kajula, mój kot ogólnie robi dziwne rzeczy, kiedy jej się wydaje, że nikt nie widzi. Kiedy zobaczy, że próbuję zrobić zdjęcie, albo ją nagrać, zaraz przestaje. To samo jest jak zawołam (nawet cichcem, dyskretnie) T., żeby zobaczył co ona wyprawia.
to moja jest żulem z krwi i kości bo ona się bezczelnie patrzy w obiektyw😉
Moja jeszcze potrafi strzelić focha, za to, że w ogóle zauważyliśmy!
kalaarepa, nie ogarnia co się dzieje 😁 Żulom to już wszystko jedno.
Kajula, u nas focha nie ma, bo kotu jest głupio. Wstydzi się w ukryciu, albo udaje, że nic nie zaszło. Zależnie od kalibru.
Dworcika, moja bron Boże! Siada tyłem do nas i przez "ramie" spoglada, czy dalej sie smiejemy. Jak sie smiejemy, to dalej siedzi tylem, uszy kladzie po sobie i znowu spoglada. Jak sie uspokoimy to idzie w kat urazona, że jakim prawem w ogole moglismy sie z niej zasmiac  👀
To Miłka chyba jest stłamszona psychicznie i przyzwyczajona do kpin ;]
😂
[img][[a]]http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fm.kwejk.pl%2Fobrazek%2F1633181%2Fczy-ja-ci-przeszkadzam-.html&h=nAQEh5_j1[[a]][/img]
[[a]]http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fm.kwejk.pl%2Fobrazek%2F1633181%2Fczy-ja-ci-przeszkadzam-.html&h=nAQEh5_j1[[a]]
Dworcika, dokładnie tak wyglada moj kot jak sie "fochnie", tyle tylko, że siedzi  😁
konia44 co z tymi fotami?🙂
konia, klamczuszku!!! Nort tez jest zulem, a oto dowod!!!  😂

opssss.....wydalo sie 😡

To byl jednorazowy wybryk za szczeciecych miesiecy, teraz jest porzadnym obywatelem

Tez mialam wstawic to zdjecie, ale maly laptop wlecze sie jak krowa na skrzyzowaniu i juz mnie szlag trafia. Spadam na inny
zależy... ja chyba bym nie chciała żeby się kot załatwiał do naszej toalety😉
Fajna sprawa dla kogos kto nie lubi sprzatac po kocie i wdychac smrodku.
Ze wzgledu na dziecko nie zdecydowalam sie....

Za to Norton baaardzo lubi grzebac lapa w kiblowej wodzie 😉
Podobno obciąża kocie stawy...
Bischa, super idea 🙂
Ja bym tam wolała nie mieć kuwet, tylko bym się bała że mi wpadnie do kibla jak mnie nie będzie i się utopi...

Jestem opóźniona- o co chodziło z tą folią Alu?  😡

Edit: co obciąża kocie stawy?
Sikanie do kibla.
Moja kotka jedna zawsze sika z wszystkimi czterema łapami na krawędzi kuwety, nie zauważyłam problemów ze stawami. Chyba takie, że ma mocniejsze  😁
wistra, dzięki, bo jakoś myślałam że nie o to chodzi  🙂

Zamówiłam dziś Porta 21 oraz nowy piasek clean&cat.

Czy mogę coś zrobić żeby wyciszyć najmłodszego kota bo wgryza się chamsko w dorosłe pozostałe mimo że one drą się wniebogłosy, jak by był jakimś jakimś sadystą  🤣
Jest już miesiąc po kastracji i nadal ma diabła w oczach  😂 Moje dorosłe to wkurza, bo nie mogą leżeć i tyć 🙂 a też on naprawdę nie fajnie wgryza się szczególnie w kotkę, bo to takie dominacyjne zachowanie a nie zabawa
Nie wiecie kiedy animalia ma mieć urodziny? I czy będą jakieś promocje?
Perlica, Ja korzystalam z Cat&Clean i poza tym, że strasznie się nosił, miał same plusy. PIęknie pachnie, zbryla się. Ah, ah, ah.
A dziś kupiłam kolejną porcję folii do Litter Locker, poprzednią kupiłam we wrześniu
wistra, teraz mi mówisz  😵 jak ja 30 kg zamówiłam  😂
Ale nosi się gorzej od CB plus?
Nie, CB Eko Plus nosi się MASAKRYCZNIE, Cat&Clean przy tym to pikuś
Bischa, u mnie dwa koty robiły do wc, same z siebie (tzn. jeden robi dalej, bo żyje 😉 ). Cudowne rozwiązanie... żeby tak jeszcze spłukiwały po sobie wodę, byłoby idealnie 😁
Nie wiem jak sprawdza się nakładka do nauczania kotów takich sztuczek, nie korzystałam nigdy. Podejrzewam, że na Miłce by się sprawdziło, ale to typ który generalnie jest ciekawski i wymyśla różne cuda.
No właśnie myślę nad tym, żeby zlikwidować kuwetę i nauczyć moje panny załatwiać się do kibelka. To co kiedyś na ebay'u było, za duzo kosztuje, a tu 100 zł, więc może warto spróbować?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się